jednemu na tomto svete nechapem a to je ze preco pekne zeny nemaju nikoho su singl resp. nezadane - slobodne a su pekne , inteligentne, maju fajn povahu
a zase
take tucne s velkou ritou, stehnami, vychudnute na kost a kozu, strbave, s krivymi zazltnutymi zubami, hnusnou povahou, s krivymi nohami do X ci do O, uskriekane hlasom,hystericke, ujacane, rozmaznane a neviem ake este..... su zadane ci dokonca vydate.
Cim to je?
Ako to ze škapy si nasli muza a tie k svetu su singl?
Napr. co muz vidi na zene s velmi vychudnutym telom co skoro nic nezere alebo na zene co ma velku rit?
Dakujem
Ja tomu nerozumiem.... a Vy?
asi je v tom viac, nez len len telesne proporcie
to ta este nenapadlo? zrejme to suvisi aj so spokojnostou so sebou samym nech uz mas zovnajsok akykolvek, lebo singl stale vymyslaju, kedze su nespokojni a snazia sa o vseliake mozne nahrady ci uz vo forme vztahov alebo zalub, takze im neostava energia na vytvorenie cohosi hlbsieho a trvacnejsieho aj ked mozu vyzerat celkom k svetu
Vymyslená tema,Roztrhlo sa vrece.
Ja takú babu čo vykrikuje a hodnotí nechcem-potom radšej byť sám je mi dobre.
svetlo hovoris mi z duse :) napriklad v robote mam kolegyne ktore vobec niesu pekne este maju aj otrasne hasterive povahy falosne a kazda je vydata... fakt tomu nechapem nasi slovensky muzi ze co si to vyberaju .... aj ked idem po ulici nieje chlap ktory by mal peknu frajerku...
vymyslená téma
Ja suhlasim, ze v sucasnosti to je s vyberom dost strasne. Alkoholika, burana, tyrana, manipulatora, hovada... stretnes na kazdom kroku, ale zoznamit sa s normalnym chlapom uznavajucim podobne hodnoty (v idealnom pripade uznavajuci i hodnotu rodiny) a nedajboze este i ak by tam boli ako bonus i aspon nejake spolocne zaluby a to nehovorim o vymetani baroch, tak to je dnes ako vyhra v loterii.
A ak sa tu do mna niektori pustite, ze mame velke naroky:
- ano, uznavam, ze chciet dnes od niekoho, aby ma oslovoval menom, kludne moze i krajsou formou, ale namiesto tykania fakt potesi, ked clovek pocuje svoje meno hlavne od svojej polovicky (sice to uz bolo davnejsie, ale ja som to fakt zazila, ked ma byvaly menom oslovil za cely cas len raz, inak mi len tykal), tak to chce fakt velku obetu zo strany chlapa :). Fuha, no neviem, ci je to este v dnesnej dobe zvladnutelne pre chlapske pokolenie :).
- takisto chciet od chlapa, aby mal zaujem stravit nejaky cas s priatelkou, a to vobec nehovorim o 24 hodinach denne, ved i ja mam svoj zivot, ale proste prejavit ten zaujem, to je dnes ale drzost od tych zenskych, no co by sme este nechceli :) (tiez som to pri tom byvalom zazila, ale tak chvalabohu uz individuum nie je v mojom zivote),
- ocakavat od chlapa take nieco ako prechadzku alebo vylet do prirody, no este ze co, ved dnes sama alergia, no hadam vas my zenske predsa nechceme zabit, no nie :)? (aj toto som zazila, ked som ho volala von, ja uz som si obcas pripadala, ze ci snad nemam lepru alebo co: na bike? no kdeze, ved to by bol navyse pohyb pre neho. Ist sa prejst? A to uz aky malo pre neho vyznam. Na zimne korcule ho volat? No snad som sa musela zblaznit. Na turistiku? Tu sa sice chytil, ale samozrejme bol ochotny iba pre taky variant, kt. normalni ludia nemozu, lebo si nemozu zobrat len tak 3 tyzdne viackrat do roka dovcu. A potom sa cudoval, ze s nim nikto nechce ist. Skoda slov.
- a hlavne ocakavat od chlapa, ze sa bude spravat ako gentleman? No este ze to, ved nedajboze by som s nim chcela byt dlhodobejsie a to by predsa potom dnesni chlapi nemohli zit zivotom playboya, no nie :)?
Ale tak ano, urcite niekde po svete chodia i normalni, len ich je malo. Resp. ta sucasne hra na hajzlov, lebo si myslite, ze nato letime, mnohych zacne bavit a pocty tych normalnych chlapov sa opat len znizuju.
A potom my nato reagujeme, ze si najdeme partie, s kt. travime volny cas, zistime, ze do momentu, dokial nestretneme niekoho, kto nas bude mat skutocne i rad, tak sa nam oplati byt radsej single, ako byt za handru, kt. niekto len vyuziva a pocty single sa rozsiruje i na nasej strane :).
lebo slovensky muzi su jednoduchy burani ktory si lepsie nezasluzia... su hruby sprosty na zeny na vsetko nadavaju nevedia byt gavalieri nechaju zenu vlacit tazke veci a oni sedia a cumia ako trafeny bez toho aby jej pomohli nevedia byt pozorny ...sa cudujem ze este nejaka zena chce za partnera slovaka.... su na vyhynutie
Istambulský dohovor to všetko len zhorší. Ak ženy začnú vládnuť tak bude vo svete katasrofa.
Takže chudá, tučná pekná ,vzdelaná, to je jedno. Bude viac homošov a lesbičiek, rozvodov a nešťastných ľudí.
Čím viac privilegii ženskému pokoleniu, tým to ide z ľudstvom ku horšiemu.
teda pardon asi si zena. sorac
nerozumies tomu pretoze si si to cele velmi zjednodusil a zovseobecnil. keby si sa zamyslel tak zistis ze je to aj inak a este o cosi inak. co je to pekna zena ? je naozaj pekne alebo len podla teba ? jedna sa o teba ? si sklamana ? a co je to skareda zena s velkou ritou. nezabudaj ze muzi maju trosku inu predstavu o krase nez zeny. zeny si myslia ze musia byt stihle ale mnohym muzom sa pacia zeny typu rici a cici. a tie su skor kyprejsie, aj ked nie vyslovene tlste. inym sa pacia chudsie. mas to pestre.
a co je to inteligentna zena ? alebo lepsie, co je to inteligentny clovek ? uspesny nerovna sa automaticky inteligentny. a ten co dosahuje v iq testoch vysoke skore tiez nemusi byt v inych oblastiach sikovny. je to vsetko velmi relativne. casto aj inteligentni ludia robia a hovoria sprostosti. aj ked test urcite zvladnu dobre.
ale skusme to inak. povedzme hypoteticky ze je zena objektivne velmi atraktivna lebo v porovnani s ostatnymi sa okolo nej toci viac muzov. ok. ma vyssie iq, ale este ma cosi navyse, vie ho rozumne vyuzit. lebo nie kazdy inteligentny clovek to aj dokaze. a povedzme ze ma uspech aj v pracovnej a financnej oblasti. no co si myslis. to muzov vystrasi pretoze sa budu bat jej vysokych nadpriemernych narokov. a ruku na srdce, taka zena bude mat nadpriemerne vysoke naroky.