Ahojte.
Mám 14 rokov a v posledných mesiacoch dosť zhoršenu pleť. Hlavne čelo nos a brada. Vyskúšala som všetko a nič mi nepomohlo. Dokonca ani kožná...
Práve zajtra idem na fotenie môjho prvého občianskeho preukazu.
Chcem sa vás preto opýtať... Bude na fotografii vidieť moje akné keď si dám makeup (makuep je stredne krycí).
Vám vidieť na občianskych preukazov výrazky?
Ďakujem
Občiansky preukaz
praveze mi ziaden nahradny docasny nedali
ta pani mi nechcela dat a povedala, ze si musim vybavit ten do 2 dni, inak budem mat neplatny
Tesim na utorok, nech uz to mam na dalsich 10 rokov z krku a klud.
vdaka, to ma napado dodatocne, lebo ludia na uradoch niekedy naschval nehovoria vsetko a zamlcia iste veci, ked chcu na tebe zarobit
v podstate som si mohla ponechat aj ten neplatny, takto na mne zarobili 20 EUR, ale nech si ich zezeru
Čo by hrozilo. nič nehrozí.Tvoj problém že ideš v utorok./žiadna pokuta nebude.
šak to je jedno kedy vybavuješ.Ked niekto bude chcieť vidieť nejaký doklad-ukaž nieťo iné-električenku.Veď ti dali potvrdenie nie miesto toho zatiaľ.
Chod v utorok ako chceš a hotovo.Nič sa nedeje
Čo by hrozilo. nič nehrozí.Tvoj problém že ideš v utorok./žiadna pokuta nebude.
šak to je jedno kedy vybavuješ.Ked niekto bude chcieť vidieť nejaký doklad-ukaž nieťo iné-električenku.Veď ti dali potvrdenie nie miesto toho zatiaľ.
Chod v utorok ako chceš a hotovo.Nič sa nedeje
V utorok mam totiz volno a vtedy aj realne konci ten stary.
Tak ako? Aj ty si si musela zvolit ten s tym cipom? Mne nedali na vyber a nechceli mi dat ani nahradny doklad....vraj budem bez platneho mesiac, ak si ho nedam vybavit do 2 dni, pricom mi stary konci za 5 dni.
V piatok bude hotovy, no nebude vadit (nehorzi nejaka pokuta?), ak si ponho pridem az v utorok?
nie je to jedno?
Ved pošli tatina vybavit nech ta odfoti akú potrebuješ si pozri na stránke-kde vybavuju-
spolu s ním-povedz mu-tatino vždy vybavuje, možeš isť aj 5 dní pred tým aj za 24h ti urobia-ale musíš dať asi príplatok za rýchlost ked za24h.
zavolaj si tam alebo tatino.
Dievčata čo robia tí rodičia
praveze 15 uz davno nemam a fakt sa necitim na to tam ist
nestacilo by 5 dni pred skoncenim? ved podaktori si to vybavuju aj po dobe platnosti
A ked tak si zober rodicov nech to za teba tam vybavia.a hotovo(: