Ahojte.
Mám 14 rokov a v posledných mesiacoch dosť zhoršenu pleť. Hlavne čelo nos a brada. Vyskúšala som všetko a nič mi nepomohlo. Dokonca ani kožná...
Práve zajtra idem na fotenie môjho prvého občianskeho preukazu.
Chcem sa vás preto opýtať... Bude na fotografii vidieť moje akné keď si dám makeup (makuep je stredne krycí).
Vám vidieť na občianskych preukazov výrazky?
Ďakujem
Občiansky preukaz
Ehm.Neboj sa veď tie dievčata-pracovníčky ti poradia, nevadí že pred 2 týždňami-neboj sa choď tam oni to už všetko zariadia-oni sú tam pre teba.Maš 15 rokov-maš prednosť, bude to rýchlo- šak ti to len prvýkrat daju.Tam ti povedia.Hor sa do toho.(:
Ehm.Neboj sa veď tie dievčata-pracovníčky ti poradia, nevadí že pred 2 týždňami-neboj sa choď tam oni to už všetko zariadia-oni sú tam pre teba.Maš 15 rokov-maš prednosť, bude to rýchlo- šak ti to len prvýkrat daju.Tam ti povedia.Hor sa do toho.(:
:-) ja pamatam, sa cudujem :-)))
ja idem vybavovat dnes a bojim, lebo mi konci o necele 2 tyzdne a citam na nete, ze najneskor by sa mal vybavovat mesiac pred skoncenim a uz vobec netusim co a jak to tam prebieha, nechce sa mi tam
nerieš takéto blbosti, mala fotografia-budeš pekná určite, niktosa na foto aj tak nepozerá.
pri malej foto to nevidno.este nemáš 15.bud kludná(:
fotografia? 100 rokov za opicami....okrem toho málokto má čas pozerať sa na fotografie v OP
si vygoogli , obcianske su uz nove, nie je to klasicka farebna fotka...
ja na novom občianskom vyzerám ako nejaka Araňa :-D indiánka/cigánka... pritom reálne taku farbu pleti ani vlasov nemám ako to skresluje na foto....
takze tak...