Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce byt kamarát s bývalou

Príspevok v téme: Chce byt kamarát s bývalou
Rebecka2204

Ahojte. Takze som s priateľom 2 roky a on sa so svojou bývalou rozišiel pred 3,boli spolu pól roka a nerozišli sa úplne v dobrom. Z nejakého dôvodu sa s ňou chcel prednedávnom stretnúť aby si to vysvetlili a pýtal sa ma či je to v poriadku. Súhlasila som s tým,aj keď som nebola nadšená , nebudem mu nič zakazovať. Stretli sa, vysvetlili si a zrazu sú veľkí kamaráti ale až moc. Prešiel odvtedy týždeň a píšu si, ona mu večer volá 'len tak' pokecať, vola ho von, posiela mu svoje fotky a on si mysli že je to v pohode že sú kamaráti. Pohádali sme sa o tom už 4 krát a stále si ide svoje, že na tom
Nevidí nič zle a že ľúbi mna a prečo by s ňou nemohol byt kamarát. Nevie pochopiť,že je to trosku moc. Hlavne ona nechce o mne nič počuť a ani sa somnou stretnúť (aby som vedela aká je alebo ju aspoň trochu spoznala ) a to mi príde dosť divne, keby chce byt len kamarátka . Priateľa veľmi ľúbim aj on mňa ale tomuto nerozumiem a neviem či ju mu mám zakázať alebo proste sa s tým zmieriť, ani jedno sa mi nepáči a rozísť sa kvôli tomuto je asi tiež hlúpe takze som z toho dosť smutná a utrápená.

NICKNAME88

Ahoj, poviem to z pohľadu ženy, načo by mu ako kamarátka posielala fotky? Akože seba? Pokiaľ nemám nejaké úmysly, nerobím to. Možno to bude znieť zle, ale bývali sú najľahšou korisťou pokiaľ si chce ona užiť. Bohužiaľ teraz to neberte chlapi v zlom, ale poznala som takého, že by aj teraz podviedol ženu, kebyže mu teraz zavolám, že ahoj, ako bývalá/// to sú také typy.Proste ho nebaví jedna žena.Nic nieje ok, kľudne ta podvedie ani nebudeš vedieť lebo slepá naivita a dôvera, ako sa vravi, keď si zaľúbená aj v debilovi vidíš pána boha, to platí aj opačne, skus aj ty si písať s chlapom ísť s nim von, posielať mu fotky, ako zareaguje :-) ved na to nieje predsa nič zlé

snecnavila

Ženy žiarlia ináč ako muži-pozri te si to.
Mesačný princ ty tak jemne píšeš pekne sa vyjadruješ.Ty si princ- asi spokojný,

pavel y

A akože ty si myslíš, že sa teraz nebude baviť so žiadnou ženskou, ale len s tebou ?! Prečo by sa s ňou nemohol kontaktovať, pokiaľ to nezachádza do nevery ?

Nechápem tie prijebané komentáre od ženských, že je to kretén a pod. Kurvy, ktoré sú spomenuté v iných témach, obhajujú silou mocou a na verného chlapa budú nadávať ?

Kebyže som na mieste tvojho priateľa a vytkneš mi, že komunikujem s nejakou inou ženskou, kopnem ťa do riti a pošlem kade ľahšie. Možno neprejde rok, dva a ty prvá mu zahýbať.

Mesačný princ

Aj tak si myslím, že nie je možné oddeliť priateľstvo od lásky a preto je takýto vzťah prinajmenšom nebezpečný. Dá sa to, ale je to veľmi tenká línia!

A títo dvaja podľa opisu behajú po lane nad priepasťou.

Marunka

Nevidím problém v tom, byť kamarát s bývalým partnerom. Pretože sama viem, že to ide a nie je na tom nič extrémne divné, ak sa samozrejme rozídenci dostali skrz všetky bolesti, kopance a odpustili si. Problém nastáva v momente, ak je čokoľvek voči tretej osobe (teda tebe), nejakým spôsobom zatajované, či inak odmietané - to, že ona sa s tebou nechce stretnúť a nechce o tebe nič počuť, len svedčí o tom, že v poriadku z rozchodu nie je...To, že on to vidieť nechce, je vec druhá. Nemusí to tak vidieť, lebo ju buď stále chce späť, alebo preto, že je dilino, čo nevie absolútne čítať ľudí :D
Keby bola ona tak v pohode a zmierená s rozchodom, nevadilo by jej počúvať o tebe a bezproblémov by sa s tebou stretla. Povedz toto partnerovi, nech otvorí oči a začne trošku aj hlavou premýšľať. Mať bývalého za kamoša je ok, ale len ak je zmierený so všetkým a teda nemá problém pozrieť sa do očí súčasnému partnerovi :)

Mesačný princ

Ono by takéto niečo mohlo fungovať, ale chcelo by to dve silné osobnosti, ktoré sú plné tolerantnosti a pochopenia. Ako sa hovorí z priateľstva môže vzniknúť láska ale z lásky už nikdy nemôže vzniknúť priateľstvo.

Ono to tak väčšinou aj funguje a tento výrok platí. Len málo bytostí si uvedomuje, že jedno aj druhé sú totožné. Kde je priateľstvo je automaticky aj láska a naopak. Ale to by som dlho písal.

Tvoje pocity sú opodstatnené - otázne je kto z nich dvoch to chce dať opäť dohromady. Bude to problémové ak len jeden. Ak obaja, tak máš do mesiaca po probléme a frajer ťa opustí a vráti sa k bývalej.