Ahojte. Takze som s priateľom 2 roky a on sa so svojou bývalou rozišiel pred 3,boli spolu pól roka a nerozišli sa úplne v dobrom. Z nejakého dôvodu sa s ňou chcel prednedávnom stretnúť aby si to vysvetlili a pýtal sa ma či je to v poriadku. Súhlasila som s tým,aj keď som nebola nadšená , nebudem mu nič zakazovať. Stretli sa, vysvetlili si a zrazu sú veľkí kamaráti ale až moc. Prešiel odvtedy týždeň a píšu si, ona mu večer volá 'len tak' pokecať, vola ho von, posiela mu svoje fotky a on si mysli že je to v pohode že sú kamaráti. Pohádali sme sa o tom už 4 krát a stále si ide svoje, že na tom
Nevidí nič zle a že ľúbi mna a prečo by s ňou nemohol byt kamarát. Nevie pochopiť,že je to trosku moc. Hlavne ona nechce o mne nič počuť a ani sa somnou stretnúť (aby som vedela aká je alebo ju aspoň trochu spoznala ) a to mi príde dosť divne, keby chce byt len kamarátka . Priateľa veľmi ľúbim aj on mňa ale tomuto nerozumiem a neviem či ju mu mám zakázať alebo proste sa s tým zmieriť, ani jedno sa mi nepáči a rozísť sa kvôli tomuto je asi tiež hlúpe takze som z toho dosť smutná a utrápená.
Chce byt kamarát s bývalou
Tvoj priateľ je kreten zneuživa tvoju dobrotu, mal si to nechať pre seba.Dala si mu priestor, vieš o tom a ťa to teraz trapi.Vymysli príučku.Zavri mu načas dvere-ultimátum.
ešte naňu myslel a zneužil dobrotu.podaš prst a zobere viac. to sa nerobí
Tvoj priateľ je kreten zneuživa tvoju dobrotu, mal si to nechať pre seba.Dala si mu priestor, vieš o tom a ťa to teraz trapi.Vymysli príučku.Zavri mu načas dvere-ultimátum.
ešte naňu myslel a zneužil dobrotu.podaš prst a zobere viac. to sa nerobí
tak maj potom na pamati, ze ak ti ho prebere, tak si nemala verit ani jemu
Ja si tiež myslím, že minulosť by mala ostať minulosťou a nemal by s ňou nič riešiť. Fakt je mi to nepríjemné a aj keď verím jemu, tak podľa toto ako sa ona správa tak jej nie.
a co by si poradila svojej kamoske, ked by riesila identicku situaciu? mas na to predsa nejaky nazor ku ktoremu by si sa priklonila
Tvoj priatel je korunovany debil.