Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce byt kamarát s bývalou

Príspevok v téme: Chce byt kamarát s bývalou
Rebecka2204

Ahojte. Takze som s priateľom 2 roky a on sa so svojou bývalou rozišiel pred 3,boli spolu pól roka a nerozišli sa úplne v dobrom. Z nejakého dôvodu sa s ňou chcel prednedávnom stretnúť aby si to vysvetlili a pýtal sa ma či je to v poriadku. Súhlasila som s tým,aj keď som nebola nadšená , nebudem mu nič zakazovať. Stretli sa, vysvetlili si a zrazu sú veľkí kamaráti ale až moc. Prešiel odvtedy týždeň a píšu si, ona mu večer volá 'len tak' pokecať, vola ho von, posiela mu svoje fotky a on si mysli že je to v pohode že sú kamaráti. Pohádali sme sa o tom už 4 krát a stále si ide svoje, že na tom
Nevidí nič zle a že ľúbi mna a prečo by s ňou nemohol byt kamarát. Nevie pochopiť,že je to trosku moc. Hlavne ona nechce o mne nič počuť a ani sa somnou stretnúť (aby som vedela aká je alebo ju aspoň trochu spoznala ) a to mi príde dosť divne, keby chce byt len kamarátka . Priateľa veľmi ľúbim aj on mňa ale tomuto nerozumiem a neviem či ju mu mám zakázať alebo proste sa s tým zmieriť, ani jedno sa mi nepáči a rozísť sa kvôli tomuto je asi tiež hlúpe takze som z toho dosť smutná a utrápená.

uskadiduska

Tvoj priateľ je kreten zneuživa tvoju dobrotu, mal si to nechať pre seba.Dala si mu priestor, vieš o tom a ťa to teraz trapi.Vymysli príučku.Zavri mu načas dvere-ultimátum.
ešte naňu myslel a zneužil dobrotu.podaš prst a zobere viac. to sa nerobí

uskadiduska

Tvoj priateľ je kreten zneuživa tvoju dobrotu, mal si to nechať pre seba.Dala si mu priestor, vieš o tom a ťa to teraz trapi.Vymysli príučku.Zavri mu načas dvere-ultimátum.
ešte naňu myslel a zneužil dobrotu.podaš prst a zobere viac. to sa nerobí

Rebecka2204

Ja si tiež myslím, že minulosť by mala ostať minulosťou a nemal by s ňou nič riešiť. Fakt je mi to nepríjemné a aj keď verím jemu, tak podľa toto ako sa ona správa tak jej nie.

tvojakamoska

a co by si poradila svojej kamoske, ked by riesila identicku situaciu? mas na to predsa nejaky nazor ku ktoremu by si sa priklonila