Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Derealizácia/mozgova hmla

Príspevok v téme: Derealizácia/mozgova hmla
DoKn

Už nejaký čas behám po doktoroch s bolesťami hlavy(neuro, očný, ušný) nič nenašli. No, postupne ako čítam na internete niektoré moje príznaky sú rovnaké ako pri mozgovej hmle/derealizácie. Samozrejme toto moje zistenie chcem prediskutovať s doktorom. Chcel by som a opýtať čo vám pomáhalo vitamíny alebo aké lieky? Ako prebieha liečba takéhoto ochorenia a či ste sa vyliečili úplne? Ďakujem moc za pomoc.

mackopes

mne v detstve pomahalo zamnaukat si ako macka a v dospelosti zabrechat si jak pes....to sa mi dlho nedarilo, hoci chut bola velika:"Chcem si ziadne zastekat." Az pred pred par mesiacmi mi k tomu napomohol castejsi kontakt so psom zo susedstva. Teraz mozem uz mnaukat a stekat kolko sa mi chce, pomaha mi to odburat napatie a trochu vystupit z toho clovecieho sveta.

jeho snubenica

BLV je Baldovska? O tej mi tusim raz jedna babka basnila, ze obnovuje bunky v tele.

Jaj ze Biblia z Tesca vyhodny nakup:D, budeme mat cim prikurovat do krba pocas dlhych zimnych vecerov.

Mesačný princ

Marosko-n - tú tvoju vodu nedostať náhodou v Tescu?

Len ma to tak napadlo :D

Ak by to bol taký zázrak, tak nič iné ľudia nepijú

Marosko-n

Možno by pomohla BLV liečivá voda tá obnovuje bunky v našom tele, keď zlepšuje zrak a je to vyskúšané, tak asi pomôže aj mozgu.
Za 1 mesiac pomohla osobe na umretie po porážke mozgu postaviť sa na nohy, normálne bez ochrnutia myslieť aj hýbať sa chodiť. Treba skúsiť je to najlacnejšia liečba.

21edcba

abcde12: Ked k tomu nemas co normalne povedat, tak tu aspon nepíš chujoviny...Je to dost vážna vec/ochorenie, s ktorou nevedia pohnúť ani zahraniční lekári a medicína. Ked ti je dobre, tak sa chod zrubat z tych pív pod obraz bozi, a nerob si tu z toho p*cu, ked nevies pomoct a nemas poňatia o co sa tu jedná

Brigita232

odporucam na youtube pozret velmi porozrne Dr. Klingharda, nazov je "Nie sme chori, sme traveni" vsetky tri casti , mozno tam najdete odpoved na svoje problemy, uz nazov vela hovori...