Ahojte, chcel by som sa poradiť s Vami, mám už 4 roky priatelku je v znamení Váh.. prvé tri roky sme sa vídali viacmenj len cez víkendy a prázdniny lebo chodila na školu dialkovo het, teraz už rok bývame spolu..Jej rodina nám robila dosť napriek vo vzťahu ale aj tak sme to všetko prekonali a vydržali.. No teraz mi na nej trochu začína vadiť jej uražlivosť, nič jej nemôžem povedat lebo sa hned urazí ofuní a prekrúti všetko čo poviem.. Je veľmi zažratá do práce a potrebuje byť stále tá najkrajšia a obdivovaná a chválená.. každý čo ju chváli je podla nej super.. ale kritiku neznesie ani náhodou.. a ja ju nechcem kritizovať len vo vzťahu zdravo komunikovat a keď tak jej pomôcť byť lepšou alebo aby isté veci zmenila ktoré podla mna nerobí úplne správne. no nedá sa jej to normálne povedať aby ma pochopila a neurazila sa.. Neviem ako s nou komunikovať, je to trochu komplikované .. inak sme spolu štastní máme sa velmi radi.. Ona z roboty občas chodí aj na týžden na pracovnu cestu.. je tanečnica a raz sa na jednej trocha zbližila skamošila s jednym tanečnym partnerom..ona mi tvrdi že to bolo len kamaratsvo a že oni nešlo že sa jej s nim len dobre tancovalo a že on ju chvalil ako super tancuje.. no mna to dosť ranilo lebo osm videl aj foto ako ju držal na rukach boli sa v noci sami prejst a to mi neprišlo adekvatne po 4 rokoch vztahoch.. odvetdy je to kus take nahnute medzi nami..trz je znova na týžden preč ale inde a ma vystupovať hlavnu rolu a zase hrat s chalanom a nieje mi to prijemne, mám sa isť na nu pozriet ale nviem či mi to nespraví horšie...ja sa snažím vyhybat všetkemu zlemu a čo by mohlo narušit vztah a mohlo by jej ubližit.. lenže ona je tak moc sopločenská a ku každemu mila a nevie si držat ostup od ludi ale velmi sk ažého pustí k telu... Prosím vás poradte mi čo mám robit podla vás .. Velmi ju lubim a viem že aj ona mna aj trz mi prichystala krasnu oslavu an narodky to robí každy rok a stale sa snaží byť aj somnou a podobne.. len tie vyššie spomínane veci mi na nej trocha vadia a komplikuje to vztah.
žena váha - mierny problém vo vztahu
Takze u Vahy sa nemusis obavat, ze by to robila na ukor rodiny, nie je introvertny indiviualista ako Rak, iba prirodzene extrovertna a tym padom i spolocenska.
no Byk, co by sedelo k jeho rodinnemu zalozeniu, ale divne je, ze ta Racica sa tak odklonila...asi nejake sklamanie alebo je viac Levom nez Rakom, ak spada pod poslednu dekadu Raka
kazdopadne, Vahy su prirodzene ambiciozne, narozdiel od Raka, no ten vie byt pekny individualista, hlavne ak sa sklame, pretoze Rakom na rodine zalezi najviac na svete, takze v takom pripade sa od nej celkom odkloni ci uz v ramci kariery alebo zacne viest promiskutiny zivot, ktory prenho tiez nie je vobec typicky ci zacne oddavat alkoholu alebo jedlu
On je v strede maja neviem co je vtedy z hlavy.. Je to zvlastne..
ano Raci su rodinne zalozeni, avsak v kombinacii s inym znamenim mozu tuto svoju prirodzenu zlozku potlacit, takze jej matka sa sprava akoby neprirodzene a tak sa to odraza aj v jej spravani a hodnotach, lebo ide sama proti sebe a svojej prirodzenosti.
jej muz je ake znamenie?
jej mama je raka ako ja, preto to nechapem lebo raci su rodinne založení tak na pohodlie domova a ona je uplne rozlitena každý víkend niekde aj cez tyžden ju ledva vidno.. aj ja ked tam nahodou pridem nema čas ani sa nespyta ako sa má.. praitelka je už u nas rok a ani raz sa nespytali či jej niečo nechyba nepotrebuje a podobne.. jeto zvláštne tak trochu
ja neviem napr. jej mama je rovnaké zanmenie ako ja ale pritom je totálne odlišná.. nie nieje rzovedená, jej muž si už zvykol, trávi on viac času s detmi aj ked vidno že ho to trapi niekedy... ved to že s priatelkinej povahy to asi tak vychádza že taka bude stále a nezmení sa to.. len neviem či si ja dokážem zvyknuť a prisposobit sa tomu, no na druhú stranu o nu nechcem prísť lebo mimo to je nám spolu skvelo... chcel by som sa s nou porozpravať len ked je to tažko lebo hned sa ale hned sa urazí a ptm mi povie nejaku totalnu blbosť.. nedávno nechala extern výšku lebo sa jej nedarilo a mala problém s učením a furt mi hovorila že to neni fér že ja sa rychlejšie a lahšie učím a ja som sa ju snažil podporovat že nech sa teda skusi kus viac aspon o hodinu každý den a stale sa uražala ved ona sa učí ..lenže to učenie bolo 10 minut do poznamok a potom už mobil a fb a počuvala si pritom hudbu a tak sa predsa neda sustredit.. no ked som jej neičo v dobrom pvoedal pre jej dobro aby to zvladlo nepchopila to a nasrala sa na mna..
tak ak je to na ukor rodiny ci vztahu, tak to vypoveda skor o vztahu tych dvoch, nez o tej zene, ktora je prirodzene zhovorciva a ambiciozna - Vaha by na ukor vztahu nic take nerobila...jej matka je ake znamenie, nevies?
nikto nemoze cloveka zlomit k nevere, to by bolo znasilnenie
a Vahy su same o sebe karieristky, avsak bez partnerskeho vztahu su stratene, najrodinnejsie typy asi nebudu, takze domacu putku z nej tazko spravis...proste sa potrebuju aj nadalej realizovat vo svete a vela komunikovat s kadejakymi ludmi - ony tie hranice maju takto nastavene asi prirodzene
jej matka je rozvedena?
Ono tam je kus problém že jej matka je velka karieristka na úkor rodiny, takmer vobec nieje doma nemá čas na deti na muža stale traví čas s inými len aby bola úspešná a známa v meste atd... čo nieje pekné.. teda bolo by ak by bola sama a nie že ked ma deti a manžela... a tohto sa trochu aj ja obavam aby ma nestretol pdoobný osud, pretože pre mna je rodina zaklad, sice deti ešte nemáme ale ja sa snažim venovať a sústrediť najma na svoju rodinu a prijatelku aby boli štastní.. No ved prave to ako píšeš že mávať.. vela krat ked je niekto karierne vyššie ale sksuenejší a jej niečo povie tak už je to akoby sväté, akoby nemala vlastný názor a rozum a je tak lakho ovplyvnitelna a manipulovatelná potom... Ja sa z jej strany nevery až tak nebojím skor o to ako sa môžu pokušať iní o to.. aby ju raz časom nezlomili ked nahodu budeme mat akutalne my medzi seou nejaký problém alebo zlé obodbie.. ani nie v podstate ja som jej prvý priatel.. ja som pred nou mal len kratší vztah kde som sa velmi sklamal a odvtedy som velmi opatrny a bojazlivy čo sa vztahov týka..
no pokial nie ste svoji, tak taka bude aj nadalej...ked pride dieta, tak to bude o cosi inaksie, ak jej neprepne
a inak alkohol z ludi neorbi inaksich nez su, takze hoci bude otvorenejsia a vysmiatejsia (to som vtedy i ja, hoci som vyslovene introvert), tak ak ta lubi, nepodviedla by ta za nic na svete
ak ti vadi, ze venuje pozornost viac inym, nez tebe to je uz problem, ibaze nie jej, ale nevery sa obavat nemusis, to fakt nieň
zle urcene hranice su zle v pripade, ze ten clovek nechava druhych sebou mavat. Asi sa este velmi nesklamala, ked si druhych k sebe takto pusta, ale zaroven by si mal byt rad, lebo sklamanost by z nej spravila diametralne odlisnu osobu nez akou je a uz by si o nej tazko povedal, ze prave prijemnu a spolocensku