Ahojte, chcel by som sa poradiť s Vami, mám už 4 roky priatelku je v znamení Váh.. prvé tri roky sme sa vídali viacmenj len cez víkendy a prázdniny lebo chodila na školu dialkovo het, teraz už rok bývame spolu..Jej rodina nám robila dosť napriek vo vzťahu ale aj tak sme to všetko prekonali a vydržali.. No teraz mi na nej trochu začína vadiť jej uražlivosť, nič jej nemôžem povedat lebo sa hned urazí ofuní a prekrúti všetko čo poviem.. Je veľmi zažratá do práce a potrebuje byť stále tá najkrajšia a obdivovaná a chválená.. každý čo ju chváli je podla nej super.. ale kritiku neznesie ani náhodou.. a ja ju nechcem kritizovať len vo vzťahu zdravo komunikovat a keď tak jej pomôcť byť lepšou alebo aby isté veci zmenila ktoré podla mna nerobí úplne správne. no nedá sa jej to normálne povedať aby ma pochopila a neurazila sa.. Neviem ako s nou komunikovať, je to trochu komplikované .. inak sme spolu štastní máme sa velmi radi.. Ona z roboty občas chodí aj na týžden na pracovnu cestu.. je tanečnica a raz sa na jednej trocha zbližila skamošila s jednym tanečnym partnerom..ona mi tvrdi že to bolo len kamaratsvo a že oni nešlo že sa jej s nim len dobre tancovalo a že on ju chvalil ako super tancuje.. no mna to dosť ranilo lebo osm videl aj foto ako ju držal na rukach boli sa v noci sami prejst a to mi neprišlo adekvatne po 4 rokoch vztahoch.. odvetdy je to kus take nahnute medzi nami..trz je znova na týžden preč ale inde a ma vystupovať hlavnu rolu a zase hrat s chalanom a nieje mi to prijemne, mám sa isť na nu pozriet ale nviem či mi to nespraví horšie...ja sa snažím vyhybat všetkemu zlemu a čo by mohlo narušit vztah a mohlo by jej ubližit.. lenže ona je tak moc sopločenská a ku každemu mila a nevie si držat ostup od ludi ale velmi sk ažého pustí k telu... Prosím vás poradte mi čo mám robit podla vás .. Velmi ju lubim a viem že aj ona mna aj trz mi prichystala krasnu oslavu an narodky to robí každy rok a stale sa snaží byť aj somnou a podobne.. len tie vyššie spomínane veci mi na nej trocha vadia a komplikuje to vztah.
žena váha - mierny problém vo vztahu
hodina, neni taka kazda zena, vela zien nepotrebuje byt v spolocnsoti a ani ambiciozne a su tichsie...pri tych mozu byt zas ine problemy (zvacsa vodne znamenia)
No veď, áno ale viete aká je dnes doba že vela mužov čaká kedy ženu opije alebo že proste nerepšpektujú to že je žena zadaná. a to že ona je hned aj k cudzím tao otvorená, vysmiatá a privetivá že to toho druhého ešte viac osmelí k činom, ako naposledy ked jej ten vyznaval už ptm lásku lebo si ho moc pustila k telu.. a potom ešte ona plakala a bolo jej luto jeho lebo bol on stoho smutný.. ale aj aj som as poprotim neskutočnel trapil a bolelo ma to... predsa mne nevadi ak ide aj von s kamošmi zo školy alebo zo známymi. priznám ssa že som som žiarlivy ale snažím sa robít ustupky a byt chapavy... lenže čím viac som tým viac si dovolí.. zas an druhú stranu nechcem ju obmedzovať ani meniť.. skôr čakám že sama by si mohla kus upraviť tu hranicu že odkial pokial a zbytočne neczadhádať dalej ako je v dlhotrvajucom vztahu zdravé a prirodzené.. alebo sa mýlim? sa mi zdá že pomaly prichádzam na to že sa asi k sebe až tak kôli týmto pováham k sebe nehodíme.. aj ked je to jediné čo nám kazí vztah.. Mimo toho je všetko super, vieme spolu trávit čas, rozumieme si dohodneme sa čo sa týka financií, plánov atd... no len toto je také..
A čo s tým má znamenie? To čo si popísal ani na znamenie Váh vôbec nesedí. To sú bežné ženské vlastnosti. A tvoja už menej bežná mužská vlastnosť je žiarlivosť. Si uvedom, že chlapi budú všade okolo vás, to by ste sa museli presťahovať na pustý ostrov a žiť tam len samy, potom by si bol na ňu len ty sám. Takže prestaň žiarliť. Má ťa rada, tak nevymýšľaj, lebo sa s tebou rozíde.
no asi sa obava, ze chces potlacit jej osobnost, lebo Vahy su velmi spolocenske a zdatne v komunikacii (to su vsetky vzdusne znamenia), zaroven vsak k zivoru potrebuju partnersky vztah o ktory nechcu za nic na svete prist
ak ju prinutist odklonit sa od jej prirodzenosti a culej komunikacie s druhymi, upne sa na teba a to tiez nebude robit dobrotu
Vahy su dost ambiciozne, disponuju s muzskou silou, no dokazu si zachovat aj posobenie pravej damy...castokrat sa ocitaju vo vztahoch typu "tyrana manzelka", ktora by sa pre druheho aj zodrala a rozdala aby objavili svoju skutocnu silu.