Ahojte. Potrebovala by som poradit. Priatelov otec sa na mna stale pozera.Ale nie tak ziadostivo, ale velmi zvlastne. Jednoznacne zaujato. Ked povie nieco vtipne, casto sa pozrie prave na mna a caka reakciu. Niekolko krat som ho pristihla ako sa na mna pozeral a ked som sa pozrela ja, neprstal, iba sa usmial a az potom prestal. On nie je moc komunikativny, je skor tichsi. Nie je to taky zvadzajuci pohlad ako kazdemu hned napadne, je to skor taky hlboky zvlastny. Nemozem povedat ze by ma nemal rad, to si nemyslim, ale ani to ze by som ho pritahovala. Musim sa priznat, ze mi je velmi sympaticky. Prave preto ma velmi zaujma ako to moze mysiet on. Nezelam si aby to myslel hlbsie, len ma to velmi zaujima. Nechcem si namyslat ale ani nechcem zahodit moznost zblizit sa s nim, n normalnu uroven. Je ku mne totiz este stale po 5 rokoch taky uzavrety ale to on ku kazdemu okrem najblizsich, pretoze ak by som zistila ze je to urcity druh sympatii bola by som rada. Neviem sama odhadnut ako mam vnimat jeho reakcie a zaujima ma to. Preto by som vas prosila o pomoc. Este by som dodala, az do vcera som si mylela ze to robi iba pri mne ale zistila som ze to iste robi neteri svojej zeny. Dovtedy som este trochu uvazovala ci naoyaj neciti nejake sympatie ked sa na mna tak pozera, ale teraz uz si myslim ze je to skor styl jeho fungovaia, akysi sposob komunikacie, myslim. Velmi rada by som "ho pochopila" lebo je pre mna zahadou, Je toho vela co k tou treba vediet len neviem teraz presne co napisat, takze ak su nejake otazky tak odpoviem. Dakujem za rady.
Co znamena, ked sa stale na mna pozera?
Vidim ze ludia naozaj chcu pomahat.. dakujem vsetkym tym co namiesto rady zneuzivaju tento portal na urazanie a odbavovanie sa. Mozno nemam tolko skusenosti ako vy ale o co aom horsia? Aspon mam chrbtovu kost a neodbavujem sa na ludoch ktori potrebuju poradit... tento portal je na to.. ale vy ste si to zasa pomylili...
Cakala som to.. ale dufala som ze sa najde aj miekto normalny... kazdy clovek ma vela otazok a kazdeho trapi a zaujima nieco ine.. ale bohuzial nie kazdy ma nkoho s kym sa o tom moze porozpravat.. takze velmi pekne dakujem..
jedneho dna sa to vsetko otoci a pochopite ake je to hnusne ked potrebujete radu a namiesto toho chodia blbe vtipy... potom sa spamätate ale skoda ze az potom...
chod do riti gogo,nikto tu na teba nie je zvedavy, tak trapny nick ti moze prebrat ktokolvek
Nechajte to mlade dievča pýta sa lebo sa s takým nestretla a pači sa jej zaujem nič viac.Smradi.
Pre Bulubu- maš pekný drzí aj noštek a si mladšia?/ak si žena/ možme sa porozpravať mimo portal myslím že to meno bulubu-čo si odo mńa prebrala ktovie kedy za mojej neprítomnosti nas spojilo.Osudové stretnutie- navrhni.
Nechajte to mlade dievča pýta sa lebo sa s takým nestretla a pači sa jej zaujem nič viac.Smradi.
Pre Bulubu- maš pekný drzí aj noštek a si mladšia?/ak si žena/ možme sa porozpravať mimo portal myslím že to meno bulubu-čo si odo mńa prebrala ktovie kedy za mojej neprítomnosti nas spojilo.Osudové stretnutie- navrhni.
A prečo by sa pozerať nemohol ?! Je to snáď jeho osobná vec, kde sa pozerá. Možno je to tak, že len chceš starého pojebať za nejaký ten darček...
Bulubu aj tu si? ako sa maš? v Pohode moja?
Bulubu aj tu si? ako sa maš? v Pohode moja?
Keď o robí všetkým mladým babam tak je taký typ, veď to je priateľ otca.Ako starší.Možno že nemá syna,
Čo my vieme spýtaj sa ho či vyzeraš sympaticky.Ak je starší berie vás ako deti.Je to príjemne.
Lebo ešte ho nekontrlujete ako manželky.Ale neviem ako by sa tvaril pred manželkou.Asi by bol ešte viac ticho.
Keď o robí všetkým mladým babam tak je taký typ, veď to je priateľ otca.Ako starší.Možno že nemá syna,
Čo my vieme spýtaj sa ho či vyzeraš sympaticky.Ak je starší berie vás ako deti.Je to príjemne.
Lebo ešte ho nekontrlujete ako manželky.Ale neviem ako by sa tvaril pred manželkou.Asi by bol ešte viac ticho.
Keď sa na teba stále pozerá, to znamená, že je to nebezpečný úchylák a mala by si sa od neho držať čo najďalej !