Ahojte. Potrebovala by som poradit. Priatelov otec sa na mna stale pozera.Ale nie tak ziadostivo, ale velmi zvlastne. Jednoznacne zaujato. Ked povie nieco vtipne, casto sa pozrie prave na mna a caka reakciu. Niekolko krat som ho pristihla ako sa na mna pozeral a ked som sa pozrela ja, neprstal, iba sa usmial a az potom prestal. On nie je moc komunikativny, je skor tichsi. Nie je to taky zvadzajuci pohlad ako kazdemu hned napadne, je to skor taky hlboky zvlastny. Nemozem povedat ze by ma nemal rad, to si nemyslim, ale ani to ze by som ho pritahovala. Musim sa priznat, ze mi je velmi sympaticky. Prave preto ma velmi zaujma ako to moze mysiet on. Nezelam si aby to myslel hlbsie, len ma to velmi zaujima. Nechcem si namyslat ale ani nechcem zahodit moznost zblizit sa s nim, n normalnu uroven. Je ku mne totiz este stale po 5 rokoch taky uzavrety ale to on ku kazdemu okrem najblizsich, pretoze ak by som zistila ze je to urcity druh sympatii bola by som rada. Neviem sama odhadnut ako mam vnimat jeho reakcie a zaujima ma to. Preto by som vas prosila o pomoc. Este by som dodala, az do vcera som si mylela ze to robi iba pri mne ale zistila som ze to iste robi neteri svojej zeny. Dovtedy som este trochu uvazovala ci naoyaj neciti nejake sympatie ked sa na mna tak pozera, ale teraz uz si myslim ze je to skor styl jeho fungovaia, akysi sposob komunikacie, myslim. Velmi rada by som "ho pochopila" lebo je pre mna zahadou, Je toho vela co k tou treba vediet len neviem teraz presne co napisat, takze ak su nejake otazky tak odpoviem. Dakujem za rady.
Co znamena, ked sa stale na mna pozera?
Dalsia co si namysla,ze vsetci idu po nej.
ze ma oci?
nepripisovala by som tomu ziaden vyznam
toto su veci, nad ktorymi by mi ani nenapadlo sa zamyslat..
Otec tvojho priatela. Uhm dalsia pica na obzore.
Teba škrie to, že sa mu nemôžeš dostať pod kožu a to ťa irituje, že? Skús mu položiť nejaké otázky, pri ktorých by sa otvoril. Isto sa bude snažiť o to, že ti odpovie len tak stroho, aby sa nemusel otvoriť. Lepšie by to bolo s trochou alkoholu, možno vínka, ale on isto nepije, že?:-)
Skús sa niekoho opýtať na to, že čo ho baví a tak a toho sa potom chyť. A keď ti nič nevyjde, tak ho opľuj, potom bude musieť ukázať svoju pravú tvár. Už radšej nepíšem, lebo už sa sám pri tom štartujem - ha, ha.