Aké sú ženy v znamení strelec? moja skúsenosť veľká provokatérka a potom robí zo seba obeť.
Zena strelec skusenosti?
ale určite pre všetkých tutumulu,aký si úžasný pomože, povoli-obkluka
Šak sa dohodnú kto bude čo robiť-ked su rozumní a je tam láska.
Škorpion-ide väčšinou za svojim,nema rad ked mu protirečia aj ked by to bolo dobre pre neho musí to on vymyslieť.
Väčšinou prežije dlho rokov-škorpi ako na púšti.Niektorí musia od neho utekať-najma dominantní-nedohodú sa.
Strelec nie je tiež väčšinou submisívny-mame rozne príklady v spoločnosti.
Ale to je jedno-lebo aj tak sa väčšinou nevesta so svokrou neznesú-akakoľvek.A dať sa dokopy so svokrom
to by jeho manželka" neprežila."
Tak zisťujte sami. Potom sa zistí ako je dobré že niekto ma chce-a to je jedno.
Šak sa dohodnú kto bude čo robiť-ked su rozumní a je tam láska.
Škorpion-ide väčšinou za svojim,nema rad ked mu protirečia aj ked by to bolo dobre pre neho musí to on vymyslieť.
Väčšinou prežije dlho rokov-škorpi ako na púšti.Niektorí musia od neho utekať-najma dominantní-nedohodú sa.
Strelec nie je tiež väčšinou submisívny-mame rozne príklady v spoločnosti.
Ale to je jedno-lebo aj tak sa väčšinou nevesta so svokrou neznesú-akakoľvek.A dať sa dokopy so svokrom
to by jeho manželka" neprežila."
Tak zisťujte sami. Potom sa zistí ako je dobré že niekto ma chce-a to je jedno.
Rak urcite submisivny nie je, len zvacsa chodi obklukou, tak sa tak moze javit. Myslim, ze by bol z neho vcelku fajn veduci, aj empatiu ma aj rozum, ale musi byt vyrovnany, nie nejaka zamkompexlovanec, vtedy disponuje hlavne cez svoje negativne vlastnosti ako placlivost a zatatost.
Dobre kraviny tu píšete.večšinou sa znamenia menia okolo20, 21-22,23.24 v mesiaci-záleží aký zdroj./tie dni su niekedy posunuté/
Astrologia-znamenia zvieratníka Pri prechodoch do druhého znamenia-tie črty bu mali by zmiešané.
Rak nie je submisívny ako s TU HOVoríNajdominantní by mali byť śko-
rpion-to sedí,lev a baran/ale nemusia.
Baran----21.3-20.4 .Ale nemusí, povaha, prostredie, rodina všeličo.Aj iné znamenia sú
Býk-------21.4-21.5 Dominantne alebo submisívne.
blíženci..22.5-21.6
Lev-------23.7-23.8
Panna....24.8-23.9
Vahy------24.9-23.10
Škorpion-24.10-22.11
Strelec----23.11-21.12
Kozoroh--22.12-20.1
vodnár-----21.1-19.2
Ryby-------20.2-20.3
čínske horoskopy to maju inač-koza,opica,pes,had,kohut.......at´d najdite si
Takže takto to brať nemožte-plno vplyvou,Ani vyberať-buďte radi že máte lasku
Dobre kraviny tu píšete.večšinou sa znamenia menia okolo20, 21-22,23.24 v mesiaci-záleží aký zdroj./tie dni su niekedy posunuté/
Astrologia-znamenia zvieratníka Pri prechodoch do druhého znamenia-tie črty bu mali by zmiešané.
Rak nie je submisívny ako s TU HOVoríNajdominantní by mali byť śko-
rpion-to sedí,lev a baran/ale nemusia.
Baran----21.3-20.4 .Ale nemusí, povaha, prostredie, rodina všeličo.Aj iné znamenia sú
Býk-------21.4-21.5 Dominantne alebo submisívne.
blíženci..22.5-21.6
Lev-------23.7-23.8
Panna....24.8-23.9
Vahy------24.9-23.10
Škorpion-24.10-22.11
Strelec----23.11-21.12
Kozoroh--22.12-20.1
vodnár-----21.1-19.2
Ryby-------20.2-20.3
čínske horoskopy to maju inač-koza,opica,pes,had,kohut.......at´d najdite si
Takže takto to brať nemožte-plno vplyvou,Ani vyberať-buďte radi že máte lasku
mne zas pdoaktori Strelci pridu mentalitou ako Skorpioni a na vacsinu Hadonosov Strelec proste nesedi, takze sa v tom nenajdu
ani moja mama nie je typicky Strelec, skor uplne iny - vaznejsi a zodpovednejsi a teraz zistujem, ze je Hadonos - to mi na nu viac sedi
Mám kamarátky Strelkyne, skvelé baby, ako sa hovorí do koča aj do voza. Spoločenské, nekonfliktné.
Tomu novému znameniu neverím.. Ja som Rak a podľa nového zvieratníka by som mala byť Blíženec, čo je riadna hovadina.. Raci sú hlavne introverti, Blíženci opak.. proste úplne opačné znamenia vo všetkom.. ja som Rak ako vyšitý a zrazu by som mala byť Blíženec, čo na mňa vôbec nesedí?
Myslím, že ide o hoax v štýle v 2012 končí svet a pod.
takze ti, co boli napriklad Skorpionmi su v skutocnosti Vahy ci Panny
uz pribudlo nove znamenie - hadonos a pod to spada prva polovica strelcov, ktori nie su typickymi strelcami a tym padom sa posuva cely zvieratnik:
ozorožec: 20. január - 16. február
Vodnár: 17. február - 11. marec
Ryby: 12. marec - 18. apríl
Baran: 19. apríl - 13. máj
Býk: 14. máj - 21. jún
Blíženci 22. jún - 20. júl
Rak: 21. júl - 10. august
Lev: 11. august - 16. september
Panna: 17. september - 30. október
Váhy: 31. október - 23. november
Škorpión: 24. november - 29. november
Hadonos: 30. november - 17. december