Aké sú ženy v znamení strelec? moja skúsenosť veľká provokatérka a potom robí zo seba obeť.
Zena strelec skusenosti?
nechcem kuvikat, ale nebude vojna ?
Co poznam niekolko znamych prave v tomto znameni, tak je fakt, ze maju spolocnych zopar vlastnosti a sice su extremne spolocenske, priatelske, ale sucasne hodne koketne. Su perfektne ako spolocnicky - vyplnia kazdu miestnost, ludia sa v ich spolocnosti citia super, len co sa tyka vernosti, tak tu nemaju problem s jednym chodit, s dalsimi si do toho uzivat. Mozno casom, ked im chlap skace, ako ony piskaju /a to je fakt, ze perfektne si vedia omotat chlapov okolo prsta, resp. ten co ich "odhali", tak na toho spusti divadelne predstavenie (presne ako pise autor obeti)/, tak mozno sa aj zalubia, len zatial co videla u tych znamych, tak zalubenost trva, dokial sa nevyskytne lepsi ciel, kto ju zabezpeci, zabavi, resp. da jej zivot a standard, aky si predstavuje a teda standard si drzia hodne vysoko :).
Ale to, ze ja poznam prave taketo strelkyne, neznamena, ze su vsetky take. Resp. ked to zoberiem z pohladu, ako sa dnes zije, tak to by som si potom mala mysliet, ze tych strelkyn sa narodilo extremne vela :).