tajny vztah

Príspevok v téme: tajny vztah
violista

ahojte potrebujem radu
Mam 18 a moja priatelka 16
Jej rodicia jej nechcu dovolit vztah cize mna a sme spolu rok ,jej otec je velmi prisny
obydvaja sa ucime velmi dobre v skole nemame s nikym problemy ,kamarati nas maju radi ,mala poznamka len byva odo mna pol hodinku autobusom ,jej mama je v pohode uplne
Takze ako ho mam presvedcit lebo toto uz pisem v v takom zufalstve ze sa mozem prepadnut
Ako ho mam presvedcit prosim o radu

marna snaha

no co narobis, rodicia su skratka rodicia, no a podaktorych treba riadne klamat, takze si priprav dobre argumenty alebo to drzte v tajnosti tych par rockov do jej dospelosti

ocko169

Tak ja ti takto poviem milý priateľu.Ocko chrani svoje dieťa chce najlepšie pre ňu ona nemá 18r ani 21....Aj ty si mladý.
Ale je evidentné že by sme chceli aj s maminou aby dcera mala takého kto si ju bude vážiť a to na celý život.
Ste obaja mladý,už tu prispievatelia vysvetľovali ten vývoj.Kamaráta by som možno prijal.Neviem akej si ty povahy.Ale ak by ti išlo o viac čo je evidentné tak asi nie musíš čakať.
Buď tak láskavý a daj si to vysvetliť svojim rodičom.Veď aj v škole sa učite všeličo.
Obidvaja máte čas, netlačte na pílu.Aj ja by som ťa s prepáčením hnal.
A navyše si si vybral nespravne forum -kde sa ľudia vyjadruju kontroverzne. Ty sa musíš ak chceš porozpravať so svojimi,a jej rodičmi ak niektoré veci nechápeš a požiadať aj o suhlas v niečom
ˇAko sa kamaratite v škole a na ihrisku tam nevieme. Pokúšal som sa to vysvetliť čo najlepšie.
Vyčkajte nič neutečie.Veselé prazdniny.

ocko169

Tak ja ti takto poviem milý priateľu.Ocko chrani svoje dieťa chce najlepšie pre ňu ona nemá 18r ani 21....Aj ty si mladý.
Ale je evidentné že by sme chceli aj s maminou aby dcera mala takého kto si ju bude vážiť a to na celý život.
Ste obaja mladý,už tu prispievatelia vysvetľovali ten vývoj.Kamaráta by som možno prijal.Neviem akej si ty povahy.Ale ak by ti išlo o viac čo je evidentné tak asi nie musíš čakať.
Buď tak láskavý a daj si to vysvetliť svojim rodičom.Veď aj v škole sa učite všeličo.
Obidvaja máte čas, netlačte na pílu.Aj ja by som ťa s prepáčením hnal.
A navyše si si vybral nespravne forum -kde sa ľudia vyjadruju kontroverzne. Ty sa musíš ak chceš porozpravať so svojimi,a jej rodičmi ak niektoré veci nechápeš a požiadať aj o suhlas v niečom
ˇAko sa kamaratite v škole a na ihrisku tam nevieme. Pokúšal som sa to vysvetliť čo najlepšie.
Vyčkajte nič neutečie.Veselé prazdniny.

Nesex

Ja som pisal najprv laska potom ostatne ? Taku sentimentalnu romanticku sracku by som nikdy nevypotil ani v naznakoch. ja som pragmatickejsi. To comu hovoris laska je v podstate to ked dvaja dusevne vyspeli uvedomeli rozumni empaticki ludia, v podstate takmer priatelia kazdy z nich so zdravym vztahom k sebe samemu sa ZLADUJU a vedia ze v tom to spociva a pritom si ten zivot zaroven vedia aj spestrit lebo inak nuda. Takych nie je aspon 95-99% Ale ani vtedy nemas zaruku. A mozno ani neni normalne byt na take cosi stavany. Ved preto je to tak vynimocne. A vyraz laska patri do romantickej kniznice. Vsetko ostatne comu zberba a luza hovori laska a niektora zberba by skocila kvoli tomu aj pod vlak tak to je posrana napodobenina, iluzia, fejk, pretvarka, sebaklam, klam, zamilovanie, poblaznenie, hormony.

smiesok789

Buď taký laskavý Nesex neurážaj Veď tam bolo povedane-že cca do 21 r. aj viac a rastie aj do 25 ale môže aj viac-každý je iní.Neurážaj a prosím jemnejšie slova-to je také ťažké-to je mladý človek. Akí sme príklad?
To je také ťažké nepoužiť sprosté výrazy.
Mladý človek možeš isť aj na slušnejšie Fora.
Veď administrator ma v podmienkach že sprosté výrazy nie.A že je to názor ostatných a on sa zariadi svojim sposobom.
Šak si to povedal dobre-najprv láska a porom ostatné. Super

Nesex

Tu nekdo nepozna decka. Ze vyvoj konci v 21. Ja ti poviem je nieco comu sa hovori post-adolescencia a trva aspon do 25-26 rokov. Potom je to postupne lepsie ale ziadna slava. To potom zalezi kto je jaky kokot a pica od toho sa to odvija.

smiesok789

Otec chrani svoju dceru-ešte nemá 18 a vývoj vraj u niekoho končí v 21 r Myslím že kamarati môžte byť, viac nie neverí ti.Aj ja by som sa obaval,ked ta nepoznám.Vyčkaj ak to myslíš vážne.
źivot mate pred sebou.daj si to vysvetliť svojim rodičom. Máš sestru?
Pokiaľ by vedel že sa radiš na fore tak možno by ťa vyhnal.
Presvedč ho že ti ide len o kamaratstvo potom povolí,lenže keď hráš pod oknami to vyzera ako romeo a Julia-vážnejšie,lebo ak Ste v škole nie je problém porozpravať sa cestou na ihrisku.
Dal si mu najavo že chceš jeho dceru, nie kamaratku. Kamaratku tiež musíš vypýtať. Kamarat nespieva pod oknami.
Alternatívne umenieje tu plno neviem skadiaľ pochádzaš-možte sa stretnúť na akcii slušnej, bez bozkov potom ti bude veriť.
Pochopil? V ostatných štatoch, musia mať zabezpečený "dozor"rodičov do 18 tich rokov.
Otec chce pre dceru o najlepšie