ahojte potrebujem radu
Mam 18 a moja priatelka 16
Jej rodicia jej nechcu dovolit vztah cize mna a sme spolu rok ,jej otec je velmi prisny
obydvaja sa ucime velmi dobre v skole nemame s nikym problemy ,kamarati nas maju radi ,mala poznamka len byva odo mna pol hodinku autobusom ,jej mama je v pohode uplne
Takze ako ho mam presvedcit lebo toto uz pisem v v takom zufalstve ze sa mozem prepadnut
Ako ho mam presvedcit prosim o radu
tajny vztah
Otec chrani svoju dceru-ešte nemá 18 a vývoj vraj u niekoho končí v 21 r Myslím že kamarati môžte byť, viac nie neverí ti.Aj ja by som sa obaval,ked ta nepoznám.Vyčkaj ak to myslíš vážne.
źivot mate pred sebou.daj si to vysvetliť svojim rodičom. Máš sestru?
Pokiaľ by vedel že sa radiš na fore tak možno by ťa vyhnal.
Presvedč ho že ti ide len o kamaratstvo potom povolí,lenže keď hráš pod oknami to vyzera ako romeo a Julia-vážnejšie,lebo ak Ste v škole nie je problém porozpravať sa cestou na ihrisku.
Dal si mu najavo že chceš jeho dceru, nie kamaratku. Kamaratku tiež musíš vypýtať. Kamarat nespieva pod oknami.
Alternatívne umenieje tu plno neviem skadiaľ pochádzaš-možte sa stretnúť na akcii slušnej, bez bozkov potom ti bude veriť.
Pochopil? V ostatných štatoch, musia mať zabezpečený "dozor"rodičov do 18 tich rokov.
Otec chce pre dceru o najlepšie
Mozno neni az taky zly ale neviem si poradit
No jasne pod oknom
Raz ta mozem pozvat na koncert
vonku muzikanti nehraju
Mozno neni az taky zly ale neviem si poradit
No jasne pod oknom
Raz ta mozem pozvat na koncert
vonku muzikanti nehraju
Mal by si sa porozprávať s tzv. spriaznenými stranami, aby ho nejako oni presvedčili, lebo ty ho nepresvedčíš. On prísny v skutočnosti ani nemusí byť, len sa môže štylizovať do takej pózy. Keď si violista, tak by si jej mohol zahrať pod oknom, ale ako ochranu by som odporučil predsa len aspoň cyklistickú prilbu (medzi nami: aj nepriestreľnú vestu, predpokladám, že je ozbrojený). Sú aj soft-metódy presviedčania, ale zase tancovať pod oknom v indiánskom odeve s bongom v ruke by bolo na naše pomery dosť alternatívne.