Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manželovi sa pacia muzi

Príspevok v téme: manželovi sa pacia muzi
potupenazivotom

hanbim sa, ani to neviem napisat, je mi na davenie

mam 23, moj manzel 30, deti nemame
zistila som po dvoch rokoch manzelstva , ze manzelovi sa pacia muzi. Predtym sme spolu dlho boli, ale to ze stale rozrpaval o kamosoch, o kolegoch len v superlatyvoch, dokonca aj, ich chvalil,ze dobre vyzeraju,to som prehliadala, toze na ulici sa pozeral na muzov,ked oproti nam isli viac ako na zeny, ma uz zacinalo stvat, a som sa ho spytala narovinu, a on :::co je na tom, sak hodnotim, aky su.
Vsimal si ale aj zeny.
Pri mne sa vzrusil vzdy, uz ked sme sa bozkavali.
Sex vsak nebol nikdy najlepsi-nemehlo v postely riadne.
Jeho cely vyzor je zozensteny,aj ked sa tvari ako chlap.
Opytala som sa teda znova, ci ma lubi a ci sa mu pacia zeny, ::: odpoved ::ano...jedine ty ,laska..
Asi skocim pod vlak. Teraz to ale na mna dolieha vsetko
Verila som slepo roky," to je ok" ,som si utesovala
Postupne v manzelstve prestali dotyky, prestali objatia, bozky znenazdania, ochladol. Citila som.
Stale basnil o jednom kolegovi,aky je sikovni, aki je toto, tamto. Za kazdou druhou vetou. Bolo to podozrive, zas som nevnimala, bola som ako opantana svojou laskou a ruzovim videnim
zacal chodit aj von s nim,vraj na jedno, do polnoci ho nebolo, kde bol neviem, vravi,ze ikde iba na pive, dvaja chlapi osamote na pive ,bavia sa 6 hodin furt ?vkuse?
Bolo to divne, spytala som sa, ci je teda gay, ci sa mu ten dotycny lubi, povedal,:: nevymyslaj kraviny, to je hlupost, pere ti na mozog z toho tepla.

ako my to ma padnut?pri mne unaveni, zniceni vzdy, s roboity, nejde ani za humno so mnou,a nezasmeje sa na mna ako idu mesiace, nema naladu, pride otraveni ku mne domov ,
ale ide s nim von,alebo je v partii s kamosmi, tak na mna nepomysli, apise jednu sms,som ok, pridem neskor,cao, to je jedine, vypije si s nimi, aj 9 piv, v klude,pred svadbou to nerobil, ziarlim uz na nich, taki veseli od nich pride, stale sa usmieva, v com to je ?:(

stale omiela, ze ma ma rad,lubi, chce dievca mat so mnou, blazniem asi

je BI, existuje take nieco,ci je gay jak vysity ?

zufala manzelka

abcde12

Možno nie je gay on, ale ten jeho kamarát, keď s ním tak dlho vydrží. Aj tak by si sa na to mala pozrieť. S tebou nechodí nikam, ale s tým kamarátom áno? To je taký menší dôvod na rozchod. Máš 23, urob niečo preto, aby sa to zmenilo v tvoj prospech. Zase roky to nemohlo trvať, to len ty vnímaš čas inak. Ty by si si možno mala nájsť kamarátku a tiež si chodiť vyhadzovať z kopýtka. Len čo keď bude aj ona inak orientovaná. To sa potom natárate, júj, júj. Poznáme...

potupenazivotom

pozera sa na chlapov v jeho veku ked idee na nakupy, do obchodu,a aj ked sa prechadzam, vsimam si to na ulici, za starou tetkov sa neobzre, ta viem, ze to neni prre to ze by si vsimal,ale on sleduje chlapou
a diva sa, ,obdiv ma v ociach taki inaksi
ale preco by si mal pri sexe prectavovat chlapou? Ved ma zenu a vzrusujem ho, kedze sa mu postavi ked pri sebe lezime. Ved gejovi sa nepostavi, ci?

ach jay

ty ho furt sleduješ ako sa sprava,čo robí a hodnotíš, možno sa na ulici nepozera na mužov, ked idú oproti len to tak vyzera-že tým smerom pozera, povedal že nie je gay.ked ho bombarduješ takými vecami-leze mu to nanervy ťa uisťovať. prvé dve roky niekedy su tie najzaľubenejšie.
muži su rovnaké pohlavia tak sa bavia o všeličom, konštruuju a vymýšlaju cinnosti, a pritom 9 pív.
dievčatá sú iné-by si tam nevydržala- chod s ním ale nepi.ked má pivo v sebe ma náladu-nech pije menej jemne.
nekontroluj ho okato. porozpravaj sa s ním čo by si chcela.
ja sne že ta zaľubenosť trochu opadne, potrebuje sa asi odreagovať, a potom domov prikvitne spokojný, njdi si činnosť aj ty vtedy a nečakaj na neho a nedumaj.
chodte na dovolenku, smejte sa zabavajte. vieš sa smiať? neanalyzuj.pozeraj veselé filmy.

vy ostatní zase si odpuste tie blbé výrazy-prečo si robíte srandu?

ach jay

ty ho furt sleduješ ako sa sprava,čo robí a hodnotíš, možno sa na ulici nepozera na mužov, ked idú oproti len to tak vyzera-že tým smerom pozera, povedal že nie je gay.ked ho bombarduješ takými vecami-leze mu to nanervy ťa uisťovať. prvé dve roky niekedy su tie najzaľubenejšie.
muži su rovnaké pohlavia tak sa bavia o všeličom, konštruuju a vymýšlaju cinnosti, a pritom 9 pív.
dievčatá sú iné-by si tam nevydržala- chod s ním ale nepi.ked má pivo v sebe ma náladu-nech pije menej jemne.
nekontroluj ho okato. porozpravaj sa s ním čo by si chcela.
ja sne že ta zaľubenosť trochu opadne, potrebuje sa asi odreagovať, a potom domov prikvitne spokojný, njdi si činnosť aj ty vtedy a nečakaj na neho a nedumaj.
chodte na dovolenku, smejte sa zabavajte. vieš sa smiať? neanalyzuj.pozeraj veselé filmy.

vy ostatní zase si odpuste tie blbé výrazy-prečo si robíte srandu?

chllp

Tvoj muz je asi z teba znechuteny, tak uprednostnuje priatelov. Pises, ze ho stale sledujes, kam pozera, co robi, tak si asi stihacka a to kazdeho muza po case odradi, ked ho takto obtazujes a cakas ze ti bude vsetko vysvetlovat. Nemala by si byt taka vtierka.

takJE

ano kafe, nesex to napisal velmi dobre, ved za psoeldne dni sa tu vyskytuju IBA taketi ludia a zakladaju IBa taketo temy, cize aj toto forum je TOHO DOKAZOM

ebelin

Myslím že nie je prvý ženatý ktorému sa páčia muži alebo mladý chlapci, je ich mnoho a úspešne to taja pred manželkou, pri sexe myslia na svoj objav a keď sú sami tak sa vo veľkom oddavaju masturbácii zo svojimi predstavami. Tolerovať alebo rozvod.

kafe

Nesex, tak dobre som sa už dávno nezasmiala: "A kedze ty si dokazatelne pica a on kokot vas vztah speje do pici lebo vacsinou sa davaju dokopy uplne hovada." :D toto je skveléé.

ferihitka, si dobrá :) ideš
ja to tu proste milujem

takJE

asi mu uz nestacia predstavy sexi muzov, ktore ho vzrusovali pri sexe s tebou a musi to s nimi robit aj v reale
o tebe to nebolo a ako zena si prenho nepodstatna, ked ho to taha k
chlapom a najskor vzdy aj tahalo
musi to byt vycerpavajuce stale si predstavovat nejakeho muza a prasit pritom manzelku, doslova nechutne, ale ak ti to nevadi a lubis ho, nic ine ti neostava, nez to pretrpiet a TO-LE-RO-VAT

Nesex

Tak ked ste tak dlho spolu si pre neho nezaujimava. Preto uz nema potrebu byt tolko s tebou. Este ste aj manzelia takze on si je tebou isty a si mu opozerana. A kedze ty si dokazatelne pica a on kokot vas vztah speje do pici lebo vacsinou sa davaju dokopy uplne hovada. Takze podla toho riesia a chapu aj svoje vztahy, cize jak uplne primitivne retardovane spiny, jak dawnov syndrom jak vysity. Uz len po sebe neartikulovane hucat