hanbim sa, ani to neviem napisat, je mi na davenie
mam 23, moj manzel 30, deti nemame
zistila som po dvoch rokoch manzelstva , ze manzelovi sa pacia muzi. Predtym sme spolu dlho boli, ale to ze stale rozrpaval o kamosoch, o kolegoch len v superlatyvoch, dokonca aj, ich chvalil,ze dobre vyzeraju,to som prehliadala, toze na ulici sa pozeral na muzov,ked oproti nam isli viac ako na zeny, ma uz zacinalo stvat, a som sa ho spytala narovinu, a on :::co je na tom, sak hodnotim, aky su.
Vsimal si ale aj zeny.
Pri mne sa vzrusil vzdy, uz ked sme sa bozkavali.
Sex vsak nebol nikdy najlepsi-nemehlo v postely riadne.
Jeho cely vyzor je zozensteny,aj ked sa tvari ako chlap.
Opytala som sa teda znova, ci ma lubi a ci sa mu pacia zeny, ::: odpoved ::ano...jedine ty ,laska..
Asi skocim pod vlak. Teraz to ale na mna dolieha vsetko
Verila som slepo roky," to je ok" ,som si utesovala
Postupne v manzelstve prestali dotyky, prestali objatia, bozky znenazdania, ochladol. Citila som.
Stale basnil o jednom kolegovi,aky je sikovni, aki je toto, tamto. Za kazdou druhou vetou. Bolo to podozrive, zas som nevnimala, bola som ako opantana svojou laskou a ruzovim videnim
zacal chodit aj von s nim,vraj na jedno, do polnoci ho nebolo, kde bol neviem, vravi,ze ikde iba na pive, dvaja chlapi osamote na pive ,bavia sa 6 hodin furt ?vkuse?
Bolo to divne, spytala som sa, ci je teda gay, ci sa mu ten dotycny lubi, povedal,:: nevymyslaj kraviny, to je hlupost, pere ti na mozog z toho tepla.
ako my to ma padnut?pri mne unaveni, zniceni vzdy, s roboity, nejde ani za humno so mnou,a nezasmeje sa na mna ako idu mesiace, nema naladu, pride otraveni ku mne domov ,
ale ide s nim von,alebo je v partii s kamosmi, tak na mna nepomysli, apise jednu sms,som ok, pridem neskor,cao, to je jedine, vypije si s nimi, aj 9 piv, v klude,pred svadbou to nerobil, ziarlim uz na nich, taki veseli od nich pride, stale sa usmieva, v com to je ?:(
stale omiela, ze ma ma rad,lubi, chce dievca mat so mnou, blazniem asi
je BI, existuje take nieco,ci je gay jak vysity ?
zufala manzelka