Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manželovi sa pacia muzi

Príspevok v téme: manželovi sa pacia muzi
potupenazivotom

hanbim sa, ani to neviem napisat, je mi na davenie

mam 23, moj manzel 30, deti nemame
zistila som po dvoch rokoch manzelstva , ze manzelovi sa pacia muzi. Predtym sme spolu dlho boli, ale to ze stale rozrpaval o kamosoch, o kolegoch len v superlatyvoch, dokonca aj, ich chvalil,ze dobre vyzeraju,to som prehliadala, toze na ulici sa pozeral na muzov,ked oproti nam isli viac ako na zeny, ma uz zacinalo stvat, a som sa ho spytala narovinu, a on :::co je na tom, sak hodnotim, aky su.
Vsimal si ale aj zeny.
Pri mne sa vzrusil vzdy, uz ked sme sa bozkavali.
Sex vsak nebol nikdy najlepsi-nemehlo v postely riadne.
Jeho cely vyzor je zozensteny,aj ked sa tvari ako chlap.
Opytala som sa teda znova, ci ma lubi a ci sa mu pacia zeny, ::: odpoved ::ano...jedine ty ,laska..
Asi skocim pod vlak. Teraz to ale na mna dolieha vsetko
Verila som slepo roky," to je ok" ,som si utesovala
Postupne v manzelstve prestali dotyky, prestali objatia, bozky znenazdania, ochladol. Citila som.
Stale basnil o jednom kolegovi,aky je sikovni, aki je toto, tamto. Za kazdou druhou vetou. Bolo to podozrive, zas som nevnimala, bola som ako opantana svojou laskou a ruzovim videnim
zacal chodit aj von s nim,vraj na jedno, do polnoci ho nebolo, kde bol neviem, vravi,ze ikde iba na pive, dvaja chlapi osamote na pive ,bavia sa 6 hodin furt ?vkuse?
Bolo to divne, spytala som sa, ci je teda gay, ci sa mu ten dotycny lubi, povedal,:: nevymyslaj kraviny, to je hlupost, pere ti na mozog z toho tepla.

ako my to ma padnut?pri mne unaveni, zniceni vzdy, s roboity, nejde ani za humno so mnou,a nezasmeje sa na mna ako idu mesiace, nema naladu, pride otraveni ku mne domov ,
ale ide s nim von,alebo je v partii s kamosmi, tak na mna nepomysli, apise jednu sms,som ok, pridem neskor,cao, to je jedine, vypije si s nimi, aj 9 piv, v klude,pred svadbou to nerobil, ziarlim uz na nich, taki veseli od nich pride, stale sa usmieva, v com to je ?:(

stale omiela, ze ma ma rad,lubi, chce dievca mat so mnou, blazniem asi

je BI, existuje take nieco,ci je gay jak vysity ?

zufala manzelka

Potupenazivotom

Tu ciat tie komenty ze dobre tak,ze sa mu lubia chlapy je nanic
Neviem ci prasi daku alebo dajakeho
Pred svadbou sme boli roky spolu,
Ved ony ani su neni v krcme bare skor alr o com dokazu kecat dvaja chlapy?

Na ulici sa diva an chlapou v jeho veku,,zvycajne na peknych
Robite to aj vy tu chlapy?

V posteli ziadna slava.nemehlo,nemotorni, divne sa chova skor ako keby so mnou dpal nasilu ale zas postavi sa mi bez obtiazi aj kazdi druhi vecer pri mne...
A nirkedy sa mu nrposatvi pri mnr aj tyzden ani to nechce

Je taki vysmaty ked sojde od tych kamosov nikdy sa pei mne tak neusmirva ,, iba gani
Je to ok co robi?

Mala som s nim debat o mojom tuseni..popiera a ze ked si yo myslim, tak mi to jebe na mozog...asi to chcr zakryvat..alebo je bi aj aj..ale potrrbujem to vediet..

Prezyvka

takto je dobre zit
nic ticho ziadna pica nehuci do hlavy kup vlozky vynes smeti oper zaclony postav dom zasad strom boli ma hlava. nic
www.youtube.com
drzis hubu, rubes drevo, sankujes sa, modlis sa

hehe1

pises, ze vypije 9 piv a ze pride vysmiaty, no kto by nevypil.... 6 hodin dvaja chlapi v krcme? to je na slovensku bezne.... no ale ked stale rozprava o chlapoch a v posteli nic, tak neviem.... normalne si sadni a povedz vsetko jemu, my ti s nim nepomozeme

postarjanko

ze asi skocim pod vlak, verila som roky. co si kokot ? vsak ste spolu len dva roky. to je nic. to je ako dva mesiace. a nemas ani dokaz ze je gej.

a co budes mat z toho ked skocis pod vlak ?