Kamaratka nepozna jeho pravu tvar

Príspevok v téme: Kamaratka nepozna jeho pravu tvar
kamca333

Moja dobra kamoska sa dala dokopy s jednym chalanom ktory sa k nej vobec nechodi povahou. Ona dobra slusna baba a on taky hajzel. Ja ho poznam cez kamosov aky naozaj je, aku ma povahu ale ona nie. Varovala som ju pred nim ale ona zaslepena laskou si mysli ze ziarlim. Chodia spolu len kratko a jasnacka ze je k nej mily, chutnucky a dobrucky ale to nieje jeho prava tvar. Pretvaruje sa pred nou lebo su cerstvo zamilovani. Ale ja ho poznam ako vulgarneho, arogantneho, sebeckeho a drzeho cloveka. Najma ked si vypije nadava, trieska s vecami, robi bordel. Pred nou sa ovlada ale si myslim ze je len otazkou casu kedy ho to prejde. Pred nou nosi masku dobraka ale nieje taky. Ona ma nepocuva a uz sa so mnou nechce ani stretavat a nedviha mi mobil. Neviem co jej ten debil nakecal ale ja ho neznasam. Tak sa pred nou pretvaruje za dobraka smrad jeden. Ona mu nato sadla ako mucha na med. Myslim si ze ju chce len vyuzit na sex. Dost strieda baby a sex je pre neho skoro ako zmysel zivota. Tie jeho reci o sexe poznam. Este aj teraz ked s nou chodi pokukuje po inych smrad. A tie komentare na ich postavy...
Ako kamoske otvorit oci? Nech vie ze nieje ten za koho sa vydava

Kamca333

dakujem Vam vsetkym za nazory aj tie urazlive, je to vas sposob vajadrenia sa k teme.
Ja chapem ze ked sme zalubeni tak sa chceme ukazat pred tym druhym v tom lepsom svetle len aby sme sa mu zapacili a to zlo v nas skryvame kym sa da ale ved na nom je vidiet ako sa sprava aj pred nou k druhym a ona to nechce vidiet.
Mne je len luto ze sme boli tak dobre kamaratky a teraz ked jej chcem otvorit oci tak to berie zle. Poznam ju uz od zaciatku strednej skoly a nechcem aby ten sviniar ju len vyuzival vo svoj prospech teda v posteli.

Marunka

Kamca, svoj názor si jej povedala a to by malo byť z tvojej strany všetko. Nestrkaj viac do toho nos. Vie, aký podľa teba je, no ďalej už musí na všetko prísť sama. Čím viac sa budeš angažovať do toho, tým horšie. Že nežiarliš, dokážeš aj tak, že sa nebudeš do toho viac starať a nebudeš chcieť silou mocou, aby otvorila oči :)

BJ 2

Este jedna vec, stava sa to velmi ojedinele, ale niekedy sa stane, ze sa ten muz zmeni. Teda ze ho laska zmeni. A prestane to robit. Je to ale velmi ojedinele. Nerataj sa s tym. Aby som nehovoril , ze vzdy to dopadne zle, tak presne je to tak, ze na 99% sa sklame, a zrani, a na 1% sa zmeni ten muz k lepsiemu. Nemozes s tym nic urobit. Iba ju varovat, to si uz urobila, teraz uz len cakat... taky je zivot, je mi to luto. Ja uz sa so sprostymi ludmi ani nekamaratim, vzdy tie priatelstva padnu. A jedna zo zakladnych veci, ci ma clovek hlupost alebo mudrost, je akeho partnera si pusti do svojho zivota. Podla toho vidis vsetko.

BJ 2

kamca, ide o vzorovy priklad, ktory sa opakuje celu historiu ludstva. Je to vzdy rovnake, ti co sa ju snazia varovat (a opravnene), su ti zli, a podla nej zavistlivi. Zeny, neviem pochopit preco, ale ked postradaju mudrost (co je dnes vacsina zien), vzdy sa nechaju oklamat presne tymto typom muza. Ale vzdy. Absolutne vzdy. Funguje to tak na 99%. Preto to ti muzi robia, oni sa to proste naucili, ze to funguje. Je to ako ked sa predator nauci, co funguje na rybu, a na 99% ju vzdy ulovi, tak predsa nebude robit nieco ine...
tiez mi je z toho zle, ale zistil som, ze sa nic neda robit. Varovat ju musis, pretoze nevies ako to dopadne, je to tvoja povinnost. Ale takmer vzdy dostanes kosom. To ale nevadi, lebo si sa snazila pomoct. Teraz sa bude diat to, ze dostane tafku, od zivota, a zrani sa. Samozrejme, ze sa zrani. Co je horsie, niekedy to trva aj niekolko rokov. Casto to rozbije priatelstva. ked potom po rokoch znicena zisti, ze si mala pravdu, uz sa casto ani priatelstvo neda zachranit ( z mojej skusenosti), uz su ludia casto inde, ziju si ine zivoty...

Neda sa s tym nic robit. Hlupost je cesta do pekla, mudrost do neba. Vyberaj si mudre kamaratky. Take si takeho nepustia k telu, a ked nahodou ano, tak otvoria oci po tom co ich varujes.

pravda pravduca

hajzli sa vzdy mali, maju a aj vzdy aj mat budu najlepsie....to maj na zreteli, ked budes vyplakavat nad nespravodlivostou zivota

kakacko

nechaj ich, zaľúbení sú zaslepení až neskôr uvidia pravdu o sebe navzájom, teraz je pre nich ešte priskoro sa poznať len sa hrajú na niečo čím niesú ale to v prvé týždne či mesiace zaľúbenosti robí každý
Ukazuje sa v tom lepšom svetle až neskôr príde vytrezvenie pre nich
Nehas čo ťa nepáli holka ;)

WHISPER

najlepšie urobíš ked sa do toho nebudeš starať...
..máš nudný svoj život? že musíš riešiť život iných...???

ked je blbá musí sa učiť sama na svojich chybách...

TenMuZ

Pavel y a ty si co za chlapa že si radšej doma honí sám lebo ti ego a nenávisť znemožňujú normálne sa chovať k ženám?