Kamaratka nepozna jeho pravu tvar

Príspevok v téme: Kamaratka nepozna jeho pravu tvar
kamca333

Moja dobra kamoska sa dala dokopy s jednym chalanom ktory sa k nej vobec nechodi povahou. Ona dobra slusna baba a on taky hajzel. Ja ho poznam cez kamosov aky naozaj je, aku ma povahu ale ona nie. Varovala som ju pred nim ale ona zaslepena laskou si mysli ze ziarlim. Chodia spolu len kratko a jasnacka ze je k nej mily, chutnucky a dobrucky ale to nieje jeho prava tvar. Pretvaruje sa pred nou lebo su cerstvo zamilovani. Ale ja ho poznam ako vulgarneho, arogantneho, sebeckeho a drzeho cloveka. Najma ked si vypije nadava, trieska s vecami, robi bordel. Pred nou sa ovlada ale si myslim ze je len otazkou casu kedy ho to prejde. Pred nou nosi masku dobraka ale nieje taky. Ona ma nepocuva a uz sa so mnou nechce ani stretavat a nedviha mi mobil. Neviem co jej ten debil nakecal ale ja ho neznasam. Tak sa pred nou pretvaruje za dobraka smrad jeden. Ona mu nato sadla ako mucha na med. Myslim si ze ju chce len vyuzit na sex. Dost strieda baby a sex je pre neho skoro ako zmysel zivota. Tie jeho reci o sexe poznam. Este aj teraz ked s nou chodi pokukuje po inych smrad. A tie komentare na ich postavy...
Ako kamoske otvorit oci? Nech vie ze nieje ten za koho sa vydava

postarjanko

ja poznam jednu picu ktora ma kokota ktory slope a je ziarlivy a je skaredy a kazdy to o nom hovori. uz sa kvoli nemu trapila dost. ale ona ho luuuubi. netusim preco. obaja maju vysoku, byvaju sami ale vo vyjebanom podnajme.

a teraz akurat na ulici dole sa hada taka 4 cenova kategoria. uz dobru hodinu. on nabuchany kokot hlava vypatlana agresivny. sidliskova mafia, teplaky, hola hlava a pitbul. a ona pica ho bud podviedla alebo take daco a teraz ho prosi o odpustenie a vyplakava. lebo ho luuubi. neviem preco.

tak mi vysvetli. preco ste pice ?

Armando28

presne,
neser sa im do života,
nevieš že protiklady sa priťahujú?
možno že v nej hľadá to čo jemu samému chýba tá dobrota, to inakosť, to ho na nej priťahuje a možno že láska ho zmenila preto je teraz iný našiel lásku tak zcitlivel,
ak možno to mu chýbalo aby prejavil svoje dobré Ja,
práve takéto vzťahy zložené z dvoch odlišných temperamentov sú najdlhšie a najsilnejšie vzťahy lebo sa vzájomne doplňajú,
vzťahy kde sú dvaja vášnivý alebo naopak flegmatický často krachnú lebo vo vzťahu je potrebné aby jeden druhého krotil a naopak druhý prvého rozvášnil,
nieje dobré ak sú obaja flegmatickí alebo vášniví
niesi jej matka aby ťa to muselo špecialné nejako trápiť jej vzťah
ži a nechaj žiť

pavel y

A ty sa čo do nich staráš ? Zrejme im chceš dojebať vzťah, lebo ty si nemala tu česť, aby ťa oslovil MUŽ. Alebo druhý dôvod je ten, že sa ti kamarátka teraz toľko nevenuje a tak nemáš s kým bezvýznamne klebetiť.

Ale zrejme sa aj tak dočkáš ich rozchodu. Je nepravdepodobné, aby ženská chcela len jedného partnera bez toho, aby sa kurvila. Ako ženská ten vzťah dojebe skôr či neskôr sama, takže stačí keď budeš čakať a potom môžte o5 klebetiť.