Problém s telesnou výškou v spoločnosti

Príspevok v téme: Problém s telesnou výškou v spoločnosti
k77d85

Zdravím vás !
Ešte pred tým ako začnem písať , chcem len objasniť , že mi je jasné , že ľudia majú oveľa väčšie problémy než ja.

Mám 17 rokov , a len 167cm. Každé ráno sa zobúdzam s tým , že som najnižší , cítim sa dosť nepríjemne v spoločnosti spolužiakov , ktorí majú 180+. Učitelia majú niekedy blbé poznámky , spolužiačky/dievčatá ma úplne ignorujú , a držia sa tích vyšších , no a ja poväčšinou len z dvoma spolužiakmi. Fotia sa s nimi , bavia , žartujú , chodia po akciách. Ja ak som chcel ísť tak záhadne sa nikam nešlo , ale potom fotky na INSTAGRAME ako sa majú dobre na feste. Ked sa fotí tak musím byť stále vpredu , a spolužiaci majú z toho srandu. Ale tak to je stále.
Taktiež v športe v skoku do diaľky , behu , šprinte nemám šancu lebo krátke nohy , a najväčšie je to utrpenie , ked máme spojenú TSV s dievčatami a skočím len 4 metre a učiteľ ma blbé poznámky , totálne ma ztrápni pred všetkými , a ostatných dlhánov pochváli.
Skúšal som bojové športy (BOX) ale ak došiel borec s dlhými rukami tak som sa k nemu nevedel dostať. Hanbil som sa zato , tak som odišiel z klubu a teraz už trénujem doma.
A to ani nevravím , ked si dievčatá vezmú opätky , to je utrpenie pre moju dušu. Oni sa na tom smejú , ja sa cítim nepríjemne , a depkárčim kvôli tomu.
Hovorí sa , že všetko zlé je na niečo dobré , ale načo je toto moje "trápenie" dobré ? :(

BJ 2

Pozri v stredoveku boli nizsi muzi, tam by si mal takmer priemernu vysku... je to len o postoji. Vaz si, ze vobec mozes sportovat, ze si inak zdravy. Niektori nemaju ani to. Podla mna ta nechcu nie kvoli vyske, ale kvoli tomu, ze vyzarujes negativnu energiu a mas komplexy. Ono to citit, ze si zablokovany. Ked zmenis postoj, zmiznu aj tie problemy. Nie uplne, niektori ludia na to fakt davaju, ale v spolocnosti budes prijimany.

Ako to viem? Lebo deti maju napriklad malu vysku a v spolocnosti su prijimane, santia a veselia sa okolo dospelych kolektivov, a vsetci ich maju radi. Takze... problem musi byt niekde inde...

WHISPER

riešiš kraviny...! problem je hlavne v tvojej hlave... a v tom že zakomplexovaneho človeka medzi seba nikto nechce a to je dovod prečo ťa nezoberú so sebou von....

a poznám 2 chalanov ktorí sa profesionalne venuju boxu, dokonca vyhravaju po EU ... a nie! nemaju 180cm.. sú nizki, ale nemaju zo seba komplexy...
a to že si pomalý to je tiež tvoja chyba, lebo netrenuješ , nechodíš vo volnom čase behať...

iba sa lutuješ... bud na výšku sa vyhováraš alebo na krátke nohy..

a to že si odišiel z boxu je tiez chyba lebo sa tam učia tie chvaty a čo ja viem ako sa to volá,... je jasne že ked tam prvy den prídeš tak nemožeš sa postaviť do ringu s niekym kto sa tomu venuje 10rokov , takemu isto nebudes v tej chvili konkurovať..

k77d85

Vdaka vám za odpovede ...
No oco má okolo 170 , ale dedovia mali nad 178 a ked som bol malý tak endokrinologička vravela , že budem vysoký. Ale žiaľ nič sa nedeje , už dva roky som nepodrástol ani o centimeter.
Stve ma to , každý je vysoký , chodia za nimi dievčatá , majú oveľa viac výhod ako ja ...
Neviem čo robiť :/

nukiko

Milý chlapec este možeš rasť až po 25 rokov, niektorí porástli aj neskor.
Dobre papaj.Ake mate danosti v rodine?
Aj dustin hofman sa citil mizerne a kompenzoval si to iným a prestal si to všímať.
ignoruj tie poznámky a kamaerat sa s inými .
zaujmi bojový postoj ked budu buzerovať v škole.
kulturistiku nesmieš robiť to by si neporástol ani moc naročné .bojové umenie ľahkého typu.
bojuj s dievčatami.
Je to v tebe či si to budeš tie kecy všímať či nie-odiď s tej spoločnosti alebo sa ohraď humorom-aj dustin používal.
4 metre skok do dialky je super. Ja ako dievča som skočila pri 164 3 m.
Vobec ma to netrapilo a 1m do výšky so skočilanajviac.
našla som si iné.

Vierka5

Na strednej škole mal najobletovanejší spolužiak iba 165 cm. Bol síce nízky, ale mal sebavedomie a charizmu. Mimochodom meriaš presne toľko ako Dustin Hoffman.

Tajana 111

Ahoj,zaujal ma tvoj príspevok a rozhodla som sa ťa povzbudiť ako sa len najviac dá.Poznám kamarata ktory može mať tak 162cm,má 22rokov a pravdepodobne už viac nenarastie,ale ty ešte šancu narasť máš,máš 17 rokov takže par centimetrov ešte možeš uhnať.Čo sa týka toho kamarata,vobec nemá komplexy z výšky,je umelecky fotograf,vyučuje angličtinu a venuje sa ešte kopec aktivitam,obľubeny u dievčat bol a ešte je,už sa stihol oženiť, ma dve male deti,je spokojny,šťastny a výšku vobec nerieši,je zdravo sebavedomý,je gentleman,dievča a ženu by v živote neudrel,ustretovy,spolahlivy a ochotny pomocť.Skus robiť čo ťa bavi a najst si okruh ľudí ktorí.ťa povzbudia a nie zrania.Držím palce.

k77d85

Ide len o to , že vyhľadávajú len ich spoločnosť , ale ak sa k ním prihovorím ja , tak sa nenápadne vytratia.
A k dievčatám , je mi to jedno aké vysoké je dievča , ale štve ma to že chcú , aby bol aspoň o hlavu vyšší , pre pocit bezpečia :/ S tým ja nič nemôžem robiť a mám mindráky z toho