Ahojte,
pisem sem prvykrat, ale casto sem chodim hladat odpovede na moje otazky... Pred par mesiacmi som ukoncila dlhorocny vztah, ktory nebol zdravy a rozchod bolo jedine riesenie. V tom case mi do zivota vstupil jeden pre mna zaujimavy muz a ano, zenaty. Vedela som to od zaciatku...vela sme si pisali, spoznavali sa, dostal ma svojou hanblivostou, tym ako sa bal spravit akykolvek dalsi krok, prvy bozk padol na asi 5tom stretnuti, sex az po par mesiacoch. Verila som mu a doteraz verim, ze som prva s ktorou podviedol svoju manzelku. Viem, ze ju ma, viem ako travia cas a vazim si na nom, ze nikdy o nej nic zle nehovoril, nenadaval, nestazoval sa. Nestretavali sme sa casto, tak raz za 2 tyzdne, ale boli sme v dennodennom kontakte. Zaujimal sa o vsetko, co sa okolo mna deje, pytal sa, radil, tesil sa... Zrazu sme obaja zacitili, ze nam to prerasta cez hlavu a ja som to ukoncila, s tym, ze k nemu citim viac a to nie je spravne. On suhlasil a povedal mi, ze ma lubi, ale uz to psychicky nezvlada. Stretli sme sa este odvtedy, citim, ze sa lubime, ale asi mame z toho obaja strach. Sme v kontakte len sporadicky a ja citim, ze mi hrozne chyba. Neviem, co robit...mam 30 a citim sa ako male nevyzrete decko. Chcem mu napisat, zavolat a byt opat s nim, ale nejako uz nevieme k sebe najst cestu. Ze by ozaj dokazal zvytazit rozum nad srdcom? Ani neviem, ci chcem nejaku radu a ci vobec je v com radit...mozno ma zaujima len nezainteresovany nazor. Dakujem
Milenec? Laska? Kamarat? Omyl?
A ešte jedna otázočka: Prečo si väčšina ľudí myslí, že ak niekto vo vzťahu podvedie, že sa mu nedá veriť a že je to neviem aké ....
Neviete, čo za tým je! Ja by som nesúdil vopred nikoho.
Ľudia sú rôzni a to, že niekto podviedol raz, nemusí to spraviť opakovane.
No toto neviem či je ten prípad, tak to bude najskôr tak, ako píšete :D
lalaland - ok, beriem :)
Ale tak to, že má niekto papier ešte nie je dôkaz, že tí ľudia k sebe patria. len preto, pretože sú manželia??? :O
Neobhajujem ani jedného a ani druhého, ale...
to ,,ale,, tam bude stále.
Jasné, nestretli by sa ak by bol on slobodný, pretože by miesto, kde sa spoznali nikdy nenavštívil. Kým som bol ženatý tiež som chodieval na úplne iné miesta, ako teraz. Možno v tom bola chuť zakázaného ovocia, no aj tak sa mohli stretnúť dve spriaznené duše :)
Ale je to len úvaha...
Je mi z teba nagrc. Žena čo motá hlavu ženatému a ešte v tvojom veku. Fuj hanbi sa ty 30 ročné decko
ved to,ako mozes verit cloveku,ktory podvadza svoju manzelku :) a prva tiez asi nebudes :)
"Verila som mu a doteraz verim, ze som prva s ktorou podviedol svoju manzelku."
presvedcila si ma, tak to mas vynimocne miesto v jeho zivote ...
v 30 sa citis ako decko ale poznam take co maju 35-40 a spravaju sa podobne.
Rozchod pomoze, vies
Zide z oči zide z mysle
odid prec od neho ked sa da a nestretavaj sa s nim. Ak ho stratis z oci zabudnes rychlejsie.
Nepises dobre Mesacny princ. Ani jeden z nich nespravil spravnu vec a v tomto pripade mame pravo posudzovat co je spravne,kedze je ten muz zenaty. Manzelsky slub je nieco posvatne,lenze ludia to maju za nic. Ten muz,tym ze sa ozenil,uz davno si vybral komu bude verny,komu bude patrit jeho cely zivot. Preto sa to vola manzelsky slub. Takze to,ze uz nikedy niekoho takeho nestretne je hlupost,pretoze on jej nikdy ani nebol sudeny ani jej nepatril. Preco? Este raz,lebo je zenaty. Je tam velka sanca,ze keby bol slobodny,tak okolo seba prejdu a nic. Len tym,ze je zenaty laka ich to "zakazane." Lenze autorka este musi dozriet,aby pochopila tieto veci. Urcite existuje niekto s kym bude stastna,ale ne takymto sposobom. Len ako som pisal,moze sa jej to vratit.
Utekaj od toho.
Stalo sa.
Nezodpovedné decka ste ktoré neberú ohľad na deti a ženu,čo keby niekto bol lepší.
Nikdy to nepovedať tej žene.
Už sa nemožte stretávať ani by ste nemali spolu robiť.
Ešte tu je niečo také- nesmiete narušiť vzťah.Radšej obidvaja mlčte a choďťe od seba.
Hej, o tom, že i tehotná mu povedať môžeš, no reakcie bývajú nie vždy také, ako z filmov!!! Jednoducho tá prvá reakcie nemusí byť ,,som šťastný zlatíčko,, ale skôr ,,ako sa to mohlo stať?,,
Ja by som to takto nevidel. Urobili ste obaja pre Vás správnu vec. To, či je kamarátstvo s výhodami ok a či jeden alebo druhý spravil chybu je otázne. Nie všetci ľudia sú rovnakí a nie vždy dopadnú kamarátstva s výhodami tak, že muž sa na ženu vyserie.
Ono je to jednoduché - napíš si pre a proti.
Ak bude viac proti a vieš, že sa budeš trápiť, tak nerob nič a radšej zabudni. No ak ti takýto ,,vzťah,, za tú bolesť stojí, tak je to na tebe :)
Nikto, žiadny človek nemôže posudzovať čo je, alebo nie uje správne pre inú ľudskú bytosť. Pretože z jeho pohľadu to môže byť kontraproduktívne.
Položila si štyri slová so štyrmi otáznikmi. Je len na tebe či na jeden odpovieš áno, alebo zabudneš úplne. Možno ťa už nikdy nikde nečaká niekto, ako práve tento človek - aj keď je to tak, ako to je.
Nemusis sa citit ako nevyzrete decko,lebo ty si nevyzrete decko. Potom sa necuduj,ked sa raz vydas,ze ta tvoj muz podvedie. Len sa ti to vrati.