Ahojte,
pisem sem prvykrat, ale casto sem chodim hladat odpovede na moje otazky... Pred par mesiacmi som ukoncila dlhorocny vztah, ktory nebol zdravy a rozchod bolo jedine riesenie. V tom case mi do zivota vstupil jeden pre mna zaujimavy muz a ano, zenaty. Vedela som to od zaciatku...vela sme si pisali, spoznavali sa, dostal ma svojou hanblivostou, tym ako sa bal spravit akykolvek dalsi krok, prvy bozk padol na asi 5tom stretnuti, sex az po par mesiacoch. Verila som mu a doteraz verim, ze som prva s ktorou podviedol svoju manzelku. Viem, ze ju ma, viem ako travia cas a vazim si na nom, ze nikdy o nej nic zle nehovoril, nenadaval, nestazoval sa. Nestretavali sme sa casto, tak raz za 2 tyzdne, ale boli sme v dennodennom kontakte. Zaujimal sa o vsetko, co sa okolo mna deje, pytal sa, radil, tesil sa... Zrazu sme obaja zacitili, ze nam to prerasta cez hlavu a ja som to ukoncila, s tym, ze k nemu citim viac a to nie je spravne. On suhlasil a povedal mi, ze ma lubi, ale uz to psychicky nezvlada. Stretli sme sa este odvtedy, citim, ze sa lubime, ale asi mame z toho obaja strach. Sme v kontakte len sporadicky a ja citim, ze mi hrozne chyba. Neviem, co robit...mam 30 a citim sa ako male nevyzrete decko. Chcem mu napisat, zavolat a byt opat s nim, ale nejako uz nevieme k sebe najst cestu. Ze by ozaj dokazal zvytazit rozum nad srdcom? Ani neviem, ci chcem nejaku radu a ci vobec je v com radit...mozno ma zaujima len nezainteresovany nazor. Dakujem
Milenec? Laska? Kamarat? Omyl?
Aspon nieco)
a_dr1a
aj ked sa teraz trosku trapim, rozosmila si ma
Chyba bola hned na zaciatku - ze si to nechala zajst tak daleko. Za hranice. Mnohe sa prave na tomto popalia na tych akoze co muzi nazyvaju "kamaratstva s "vyhodami""...
Proste zeny sa cez intimitu milovanie sex namotavaju upinaju na muzov. U vas sa to prelina este aj cez priatelstvo (ze sa mu zverujes, vylievas zdoverujes, ze spolu vsetko riesite preberate ste denne v kontakte) a plus ten vas milenecky vztah.
Pozri. Ty sama vies ake mate moznosti. Bud v tom dalej pokracovat a byt mu len za milenku (mas 30r a zbytocne si uberas cas ked si si mohla najst nezadaneho single muza na vztah manzelstvo a rodinu Nemladnes ale starnes. Ako vsetci. Tik-tak biologicke hodiny. Si zena. Ak nechces rodinu deti manzela tak ok maj takyto vztah ale vzdy budes aj tak iba ta druha a necakaj, ze sviatky vikendy ai budete travit spolocne. Ostanu ti len omrvinky. On ma vsetko. Ty nebudes mat nic).
Alebo sa rozvedie (co nepredpokladam) a budete spolu. Ale je rozdiel mat niekoho 1x za 2tyzdne ako 24h na krku. Prat mu, zehlit varit, starat sa onho, vidiet ho nastvateho nevrleho bez nalady a nie hezouna co sa chysta na rande ojet milenku. Proste na romantiku neznosti vykecavacky zabudni. Pride o majetok a plus alimenty. A este ti raz moze pri najmensich nezhodach hadkach hadzat o hlavu, ze si mu rozbila vztah rodinu ai. Ak maju deti - cakaj z ich strany odmietanie nepriatelstvo. Vzdy budes pre ne votrelec co im rozbila rodinu.
Alebo zatni zuby, nohy k sebe, odstrihni sa od neho uplne (ziadne sms telefonaty maily stretka) a "zabudni" nanho. Vymaz ho zo svojho zivota. Uplne. Hlavne teraz ked je vsetko tak cerstve citlive. Inak to nezvladnes.
PS. Nenamyslaj si, ze on alebo ty si nieco extra. Nie, nieste. Alebo ze zazivate nieco vynimocne. On ma doma zrejme len nudu rutinu stereotyp, alebo ho uz zena nepritahuje a takto ma vsetko. Rodinu aj milenku - ozivenie manzelskeho zivota a vsedneho sedeho zivota. Ze sa hra na panica, hanbliveho knaza, ai, zabudni. Si proste zamilovana a mas zastrete vedomie. Ruzove okuliare. Chyba ti odstup. A hlavne - bola si tesne po rozchode. Toto je len prestupna stanica. Pockaj si na lepsi rusen rychlik. Tento osobak ti zato nestoji.
PS1. Povedz mu ze si tehotna)) To ti ulahci rozhodovanie. Jeho nasledna reakcia spravanie a rozhodnutie ako-co dalej ti dufam ze otvoria oci
Dospej.