Tanga

1234567

ahoj ja nosim tanga stale a dokonca som ich mal aj na dovolenke ako plavky a to v taliansku uz 3 krat a to no je to zase az velka otrava ked si va chcu tie cudzinky fotit a stale su na vas ich oci dokonca sa mi stalo ze si dali ku mne lehatka ale nakoniec to je dobry pocit pre tku priazen od zin to len na slovensku je este kamenna doba !!!!!!!

Klárka.

Muži sú fascinovaní ženskými nohavičkami, ktoré nazývame tangáče. Priznajme si to, ženskému pozadiu pristanú, no z hygienických dôvodov sa neodporúčajú nosiť každý deň a hlavne nie dievčatám v pubertálnom veku. Tento drobný kúsok látky totiž môže spôsobiť veľké zdravotné problémy. Väčšina gynekológov sa zhoduje v tom, že tango nohavičky môžu žene vyrobiť na vonkajších genitáliách odreniny. Ide o to, že prúžok látky sa mechanicky šúcha o vonkajšie pysky ohanbia a o konečník. Tieto často tela sa aj neskôr zle hoja. Spodná bielizeň býva často vyrobená z umelých materiálov, ktoré sú drsné a k telu nešetrné, to znamená len ďalšie problémy a alergie.

čadar

tanga su super hlavne take s ozdobou a ci lezu do zadocku ..hmm ...mne nie skor tie ......

a podla vas su tanga pekne i na malom zadocku ?

elwin

ja neviem, ja spim aj v tangach a v pohode mi je, normalne sa vyspim... fakt ze si neviem predstavit nosit dake ine nohavicky... ble a to o deformovani tymi gumickami je pravda a zvlast ak ma ta holka trosku vacsi zadok tak sa jej rozdeli na 4 casti... ked uz, tak krataskove nohavicky....

papillon

ja nosim tanga, uz len kvoli svojmu dobremu pocitu, hlavnee cez leto, ked nosim hlavne obtiahnute nohavice, nie je to pekne,ked mam na zadku čiarky:D aale normalne nohavicky su tiez neni na zahodenie, su urcite pohodlnejsie napriklad na spanie::D

nani

ja nosim tiez len tanga, uz vobec neznesiem tie klasicke nohavicky...je mi v nich teplo na zadok :D.
zozaciatku ked som nosila tanga, tak mi to desne vadilo, ale teraz uz nic nepocitujem.Moj drahy nema nic proti tangam, prave naopak.