Tanga

mia

elwin, uplne s Tebou suhlasim. mojho draheho tiez tanga poburuju, znesie ich raz za cas, ked su nutne ale pripadaju mu vulgarne.za to nuance nohavicky su cislo jedna aj pre nas. Tanga som nosila roky ale nikdy som sa necitila tak pohodlne ako teraz.

filippo

No nas na tych tangach vzrusuje najmä to ako Vam zdoraznia zadočky a ako sa vam zarezavaju. Moja kamoska mi povedala ze ked nama na sebe tanga tak nevie ze ma zadok.

elwin

francuzske nohavicky su tie take cipkovane krataskoveho strihu? ja som chodila sj ednym chalanom ktory presne tieto miloval a nenavidel tanga...

gabika_cmuk

no ja nosim len tanga. zo zaciatku mi to bolo divne ale teraz by som si ziadne ine nedala...je to fakt super vynalez....a mozem sa spytat chalanov co ich na takom malom kusku oblecenia az tak vzrusuje??:)

kristhinka

záleží na tom či si kupiš tesné alebo na mieru a kvalitné. Je to aj o sile zvyku, ale ja stále uprednostnujem normálne, klasické, čipkované, pretože na to nemám zadok, tangá nosím len k priesvitným nohaviciam alebo príliš obtiahnutým.

emjey

ja ked som bol mladsi---tak 3roky dozadu...
tez som bol riadne nadrzany na tanga-je to proste sexi...vyzdvihne sa tym krasa zadocka a tvar jeho
ale ted sa mi asi este viac lubia "francuzske nohavicky"...juj te mozem :D
ale tanga budu vzdy very sexi

poliewoocka

Da sa to...je to OK kym je v tych nohaviciach pekna ritka nie nejaky pomaranc.Najlepsie su take co maju vzadu len taku nitku ale v predu nech su sirsie!Nech sa aspon TAM nezarezavaju.Ja ich mozem ale mam rada aj tie bedrove boxerkove nohavicky.V klasickych mam tiez uz divny pocit.Tie okraje,najma ak su hrube,mi deformuju zadok..Ale u chlapov ma técka odpudzuju...FUUUJ!!!

elwin

joooj no to mne pride praveze strasne nechutne ked ma holka biele nohavice a pod tym tangace a presvita jej to... ono zalezi aj od druhu latky z ktorej su tie nohavice ale niektore su take ze fest priesvitne

filippo

Elwin ja nepoznam chalana ktoremu by sa nepacila zena preto ze nosi tanga. A ked presvitaju cez nohavice no hotova parada.