Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sama v cudzom meste

Príspevok v téme: Sama v cudzom meste
samotarkanaxy

Ahojte...som prišla do BA a som tu úplne sama :D Nenájdu sa tu spriaznené duše ochotné tráviť voľný čas športom, prechádzkami alebo kultúrou? :) Kontakt na seba v prípade záujmu poskytnem....Mám 25 :D Veľmi rada tu spoznám nových ľudí..prípadne nejaké typy kam ísť čo robiť ako spoznať ľudí...zatiaľ sedím víkend sama na byte a idem tak max pozrieť staré mesto a hrad :D vopred srdečná vďaka :)

hukiko

to diavča nemá problém pekne sa spýtalo, vy okolo toho kecáte a to znechutíte ani neviete kto to je.
neozvala sa lebo mate také pindy.
normálne choď na prechádzku na lavičku, do reštiky a prihovor sa cez tieto portaly ro nie je.
ved ked si tu musíš niekoho poznať,
alebo si najdi ine stranky napr. so zvieratkami činnost pamiatky,malé deti, pozri si akcie atd ale skor dievča ko chlapca

Mesačný princ

Nič v zlom, ale väčšinou je počuť všade ,, sk.rvená Blava,, a ,,j.bnutí blaváci,, a to z úst ľudí z východu.

Ešte som nepočul žiadneho domáceho nadávať na Košice!
Vždy je to naopak, tak potom načo tu na západe žijete ak sa Vám tu nepáči? Choďte na Ukrajinu, alebo ďalej do Prahy.

Iba čo beriete prácu domácim!!!

Moireal

Kolko hejtu. :-(
Akoby na tom zalezalo, kto odkial je. Nic to o cloveku nevypoveda.

Je tam vela volnocasovych podujati, pridaj sa do skupin, aj na tom fb ako ti tu radili. Alebo pozvi daku kamosku do BA a spravte si pekny vikend.

zlatickooo

neni nic horsie nez ked sa niekto dotrepe studovat alebo pracovat do ineho mesta a robi sa tam vacsi boh ako domaci... neznasam takych ludi... mam takeho kolegu a mna domacu chce este vyhnat z roboty... to sa mu ale nepodari...

julolo

pre niektorých negatívnych. Fakty./to dievča je v pohode čo tu píše/
To nie je arogancia Bratislavčanov a juhu. Prečo nechcete isť do Banskej Bystrici a Košíc študovať.
Vam by sa tiež nepáčil zvýšený prílev. tam u vás- vačšina stredného a vychod slovenska neznáša Bratislavu,
ale musí plno veci Bratislava zabezpečiť.
Už sa pomaly v tom meste nedá dýchať.
Tí čo sú zďaleka majú prednosť na internáte.Veľa ľudí na kope. Bratislava nedostáva dotácie tak ako stredné slovensko a východ-urobte si tam podmienky také čo sa vám páčia.
Blava má vyššie. naklady na život-a ešte musí dávať iným.
Nie Bratislava je arogantná ale niekto iní čo to hovorí.Ako ktorí.
Bratislava musí makať-aby to tu s veľkým počtom ľudí urobila.
Väčšinou tí čo sem prídu sa chcú mať dobre a myslia si že je to tu lepšie.Malé rozmaznané deti niektorí.

Niekto sa tomu dievčaťu ozve, príležitosť príde.

Bubliii

A prečo by nemohla byť? Toľko nenávisti kvôli tomu, že kočka nepozná mesto a chce sa zabaviť a stretnúť nových ľudí - ako na Slovensku :(
Zakladateľka, ja som v BA študovala, je tam ozaj veľa možností či už na zábavu, alebo niečo iné. Mám to spísané vo worde, lebo už sa ma veľa ľudí pýtalo, že čo v BA, ako tráviť voľný čas. Ak chceš, napíš sem svoj email, ja ti to pošlem. Nemám s tým problém. A neboj, nešírim reklamu :D Už som takto pomohla pár ľuďom na fóre.