Ahojte...som prišla do BA a som tu úplne sama :D Nenájdu sa tu spriaznené duše ochotné tráviť voľný čas športom, prechádzkami alebo kultúrou? :) Kontakt na seba v prípade záujmu poskytnem....Mám 25 :D Veľmi rada tu spoznám nových ľudí..prípadne nejaké typy kam ísť čo robiť ako spoznať ľudí...zatiaľ sedím víkend sama na byte a idem tak max pozrieť staré mesto a hrad :D vopred srdečná vďaka :)
Sama v cudzom meste
Tato tema mi pripada, ako keby ju pisal niekto, kto si mysli, ze BA je velke mesto, plne spolocenskych ludi.
Ja mam zase najhorsie skusenosti s pravnickami, tie najviac intriguju a zaberaju miesta inym odborom, kde nemaju co robit.
Ja mam s rodenymi bratislavcanmi len tie najlepsie skusenosti. A ak som aj mala s niekym nezhody nedorozumenia, zle skusenosti, tak az dodatocne som zistila, ze nie su priamo z BA ale vychod ai :D
Praveze priselci sa tam najviac hraju na nieco co nie su, az im tecie tam niekde)
A iba znizuju cenu prace, intriguju ai
Keby ste tam nemali tych "dedincanov" tak je BA jedna mini dedina, co je aj tak. Neznasam tu nezmyselnu aroganciu bratislavcanov, existuju aj ovela vacsie a krajsie mesta na svete, kde su este aj normalni ludia.
Keby ste boli taki dobri,by ste tie pracovne pozicie uz obsadili davno,ale bohuzlial nie :)
Tak sa vráť, odkiaľ si prišla, načo si sa trepala do Bratislavy, keď tu teraz nemáš čo robiť ?? BA je plná takýchto dedinčanov, ktorí nám tu zavadzajú a zaberajú pracovné príležitosti. Ani toľko rozumu nemáš, aby si si sama spravila program, prečo si myslíš, že by ťa cudzí ľudia mali zabávať a ukazovať ti mesto ??
Admin už asi nevie dať ban, či vie? Daj ho aj mne, ak to dokážeš. Toto spamovanie nemá konca kraja.
Viem si živo predstaviť, že tu niekomu vadím, ale keď píšem slušne, tak neviem, čo zase robím zle? Že nežijem podľa Vašich predstáv. Smutné, ale starajte sa o seba. Ja už som v kontakte s jednou kočkou, tak asi žiaľ alebo našťastie pre teba, karida.
Aspoň ti venujem jednu peknú pesničku.
www.youtube.com