Je to ok ked slobodna zena bozkava zadanych a zenatych muzov?

Príspevok v téme: Je to ok ked slobodna zena bozkava zadanych a zenatych muzov?
Milie88

Mam kolegynu, ktora ked mame napr nejaku party rada bozkava muzskych kolegov, aj ked len na lice, ale o to vasnivejsie. Pokial viem tak jeden priatelsky bozk na lice je akceptovatelny, ale nie 10? Skoro vsetci z nich maju manzelky, a ziaden jej tie prejavy neopatuje. Sama som vydata ale neviem... Alebo je to bezne, len ja som taka konzervativna staromodna??

hopsa2sasas

je to nechutné toto čo popisuješ, ale dačo mi na tom nesedí - lebo tých párty musíte mať nejako sstrašne veľa...je to čudné...nebodaj je to v práci tak?to akože v práci sa tak správa?

Marunka

Ako vyzerá vášnivá pusa na líce? :D
Podľa mňa, ak na to tí chlapi nejak zvlášť nereagujú, tak je to "ok", horšia situácia by bola, ak by z toho boli evidentne hotoví...Ju zrejme svedomie nijak neškrie, čiže...Tým nechcem napísať, že to schvaľujem či podporujem, to nie. Ale ak to ostáva v tejto rovine, nerobila by som z toho "veľkú vedu". Mne by také správanie z mojej strany zrejme nikdy nenapadlo, ak by som nemala nejaké skvelé vzťahy s tými mužmi. Myslím kamarátske vzťahy. A ani teba nepovažujem za konzervatívnu. Len ti nie je také správanie prirodzené. Mne tiež nie, ale zbytočne by som to neriešila :) Ona má zrejme svoje vlastné problémy, možno je len veľmi otvorená..ktožvie. Hlavne, že to nie sú tvoje "sra*dy" :)

Mesačný princ

divocina1 - krásne si pomenovala realitu tohoto sveta. Tiež to vidím vôkol seba a poznám takých ľudí.

cholesterol

Ludia sa maju milovat nie nenavidiet , ale to by zas nevynasalo majetky , Kto by uz liezol do postele zadarmo.

divocina1

ja mam v robote zenateho kolegu a zadanu kolegynu a pravidelne spolu obeduju aj trtkaju.... co ti poviem dnesny svet je fakt cool :-)

esso

aj tak je to lepsie ako vidiet bozkavat sa dvoch gejov na ustach bleeeeee...
Alkohol robi svoje a zabrany sa buraju..
A lice su nie usta...

bukoli

Pavel odpusti si slovník lebo je o horšie ako to že baba dá n líce pusu.
Možno sú spolužiaci z detstva, poznajú sa dlho ešte za slobodna.
Pred manželkami by si mala dávať pozor na prejavy.Asi jej nevedia tí muži povedať,Keď reaguju strnulo.
Ako žene manžela by mi to vadilo.
Kolegovia dlhoročný majú niekedy také prejavy.Aj si pomáhajú.Potom je doma unavený a oddychuje

a_dr1a

Je to dospela svojpravna osoba. Ze pri jej vychove urobili rodicia chybu, to ze neovlada etiketu slusnost moralku spolocenske spravanie ty uz nenapravis a ani ti to neprislucha. Ak teba bozkava tak sa ohrad, odtlac ju, zastav, vypros si jej spravanie. Ale co chces riesit u kolegov? Oni su predsa zenati zadani a v prvom rade by ju mali oni stopnut ci uz verbalne neverbalne fyzicky. Ak mate blizky vztah ako kamosky, mozes jej povedat svoj nazor na jej nevhodne spravanie. Ak nie ste si blizke, budes vyzerat ako ta, ktora jej "zavidi, ziarli na nu" ai. Ty to neries. Nech to riesi jej nadriadeny alebo ti, ktorych bozkava a sa ich to priamo tyka

Mesačný princ

Je to práve o tom, ako je kto nastavený. Niekomu dotyky nevadia, inému áno. Pre niekoho je takýto bozk na líce len bozk na líce a niekto v ňom vidí neveru :D

Ja som najskôr ten prvý prípad a pokiaľ by mi to vyslovene nevadilo a nepovedal by som jej to, tak s tým súhlasím. Nemám právo ju potom takto verejne ohovárať na internete ( aj keď anonymne).

Pre niekoho je normálne to a pre iného ono. Úprimne existuje v medziľudských vzťahoch veľa nedorozumení vďaka odlišnej interpretácií slov, textov, alebo činov.