Je to ok ked slobodna zena bozkava zadanych a zenatych muzov?

Príspevok v téme: Je to ok ked slobodna zena bozkava zadanych a zenatych muzov?
Milie88

Mam kolegynu, ktora ked mame napr nejaku party rada bozkava muzskych kolegov, aj ked len na lice, ale o to vasnivejsie. Pokial viem tak jeden priatelsky bozk na lice je akceptovatelny, ale nie 10? Skoro vsetci z nich maju manzelky, a ziaden jej tie prejavy neopatuje. Sama som vydata ale neviem... Alebo je to bezne, len ja som taka konzervativna staromodna??

Fantasyi

Nuz, ked jej nikto, ani ty a ani ti muzi, nepovie nie, tak si mysli, ze je to ok. Normalny clovek jej povie, ze to robit nema a nepyta sa trebars na internete, ci akokolvek inak poza chrbat, ci to ok je, alebo nie.

WHISPER

možno je "veľmi otvorená" a zvlášť ak jej k tomu ešte aj alkohol pomáha... a pokial len na líce tak nech... a tí muži ju možno nechcu verejne zhodiť radšej to neriešia..

ale že prečo to trápi teba....? ved nech si robí čo chce..

Adden

Kazdy ma svoje hranice nastavene inak. Ja osobne z respektu voci priatelkam a manzelkam zadanych muzov davam pozor aj na to, akym tonom sa s tymi muzmi bavim. Ale to som ja. Tvoja kolegyna na tom asi nevidi nic zle. Je to o kazdom z nas, ako vnimame svet a ludi.

pavel y

Čo je to za prijebanú otázku ? To už sa ženské môžu v dnešnej dobe naozaj kurviť bez toho, aby im niekto do ksichtu napľul poriadný chriacheľ ? Ak máš aspoň ty minimálne trochu rozumu, poď s ňou niekde mimo dohľadu ostatných ľudí a riadne jej nafackaj po tej sprostej hube.