Preco,ked ma daky muz odmietne: najcastejsie pouzivaju vetu-si velmi mila,sympaticka,zabavna,skvele som sa s tebou citil,ale prepac,nepreskocila z mojej strany iskra,tak si ma potom vyhladavaju na socialnych sietach-a tam si neustale prezeraju moje profily a fotografie?Naozaj tomu nerozumiem.Zoznamim sa s nimi napriklad cez inzerat,nakolko pracujem v zenskom kolektive,tam nemam sancu spoznat muza.Nevedia moje priezvisko len meno.Maju iba mail-nemam mail s menom,alebo maju telefonne cislo.Odmietnu ma kvoli tej ich nepreskocenej iskre,hlavne,ze si potom davaju tu namahu ma vyhladavat cez rozne socialne siete: facebook,instagram,G+? Neviem,co ich k tomu vedie?Moze mi to prosim niekto z muzov vysvetlit?Oni odmietnu mna,ale potom ma vyhladavaju a pozeraju si ma?Naco?Ja to nerobim.Pre mna to tou iskrou konci.Viac ma nezaujimaju.Ale potom vidim,ako si ma takto prezeravaju a to dost dlhe obdobie.Stava sa mi to pricasto a naozaj uz tomu nerozumiem.
Nerozumiem niektorym muzom
ak ti je to nepríjemné, daj si fotky do súkromia, lebo na verejné ti môžu klikať koľko sa im zachce, nech už tým sledujú čokoľvek
Vsimol som si, ze badoo tak funguje, pravidelne mavam prezrety profil od zien. Vyzera to ako feature celeho badoo. Dojde mail, ze si ma niekto pozrel a ja mam mat potrebu prihlasit sa a klikat im, pripadne to premium zaplatit. Na niektorych to musi aj fungovat urcite aby nieco zarobili. By som sa necudoval, ak takuto podobnu feature maju aj ine siete, hlavne tie kde je reklama, pripadne premium za peniaze. Kludne moze byt system aj s tym, ze zisti s kym si clovek pisal a toho stale pripomina a ty mas potrebu uz premyslat.
Mozno ine to nemaju, badoo hej...
Kafe.Pises dost odveci,ale beriem to ako zenske hormonalne vykyvy,alebo ako tvoju psychicku labilitu.Nechapem,co je na tom trestuhodne,ked neviem pochopit spravanie istych muzov,ze mi po rande napisu,ze nepreskocila iskra,ale namahu vyhladat si ma na socialnych sietach maju a chodia ma tam ocumovat?Aj ja niektorym po stretnuti odmietnem a odpisem im,ze nemam zaujem sa dalej stretavat,ale urcite ich potom nevyhladavam na sieti a nechodim si tam prezerat ich profily a fotografie.
proste cekuju na nete baby s ktorymi boli v kontakte, lebo ich maju ako zadne vratka a mozno aj ukazuju kamosom
ked ti nic nepisu, tak je to len virtualna rutina a ich zvedavost, nic ineho
burgund (ferihitka milá zlatá:), ser na to, prečo druhí robia niečo. No tak sa im páči kukať sa na peknú ženskú. Je to zakázané?? Obťažujú ťa? Ubližujú ti? Oni si môžu robiť čo chcú a ty tomu vôbec nemusíš rozumieť, že PREČO. Proste nie si chlap, tak tomu v živote rozumieť nebudeš.
Počúvaj, teba trápi, že si nevieš nájsť partnera? Len mi príde divné, že si lámeš hlavu úplnými p.čovinami. Ujasni si čo sa ti páči, čo máš rada, čo ti robí dobre, inšpiruj sa čo vo svojom živote chceš, choď si za tým a vyser sa na úvahy, prečo hovno smrdí a nevonia ako parfémy, ked parfémy voňajú... lebo ano, takéto sprosté úvahy, ťa určite dovedú "niekam", kde sa ti to ale nebude páčiť.
No mozno pre muzov obzeranie fotiek nemusi znamenat nic viac len sympatiu. Ale to by asi najlepsie muzi vedeli povedat.
Mozno nieco na tom je,co pisete.Ze asi nie som pre nich dostatocne sexy,ze som chladnejsia.A ano,jednorazovka tiez isto nie som.Ale tak potom nechapem,naco si davali tolko namahy ma vyhladavat cez rozne siete a teraz si ma tam prezeraju?Opakovane.
Zaloha.Nemyslim,ze ma beru ako zalohu.Tohto spravu co som sem dala,si s nim obcas pisem-lebo sa mi pacil ako muz.Ale ostatnym neodpisujem vobec.Raz ak mi hentake muz napise,ze nepreskocila iskra,viac pre mna neexistuje.Lenze na tych sietach mi ich zobrazuje,ze si ma casto prezeraju.
maju ta v zalohe ako zadne dvierka, tak obcas skuknu ci sa u teba nieco nezmenilo, ak ani u nich
z toho si nic nerob, ani muzi nerozumeju zenam :)
tiež som žena, myslím si, že pravdepodobne si im dostatočne rýchlo nerozkrocila nohy ;-)