Nerozumiem niektorym muzom

Príspevok v téme: Nerozumiem niektorym muzom
burgund

Preco,ked ma daky muz odmietne: najcastejsie pouzivaju vetu-si velmi mila,sympaticka,zabavna,skvele som sa s tebou citil,ale prepac,nepreskocila z mojej strany iskra,tak si ma potom vyhladavaju na socialnych sietach-a tam si neustale prezeraju moje profily a fotografie?Naozaj tomu nerozumiem.Zoznamim sa s nimi napriklad cez inzerat,nakolko pracujem v zenskom kolektive,tam nemam sancu spoznat muza.Nevedia moje priezvisko len meno.Maju iba mail-nemam mail s menom,alebo maju telefonne cislo.Odmietnu ma kvoli tej ich nepreskocenej iskre,hlavne,ze si potom davaju tu namahu ma vyhladavat cez rozne socialne siete: facebook,instagram,G+? Neviem,co ich k tomu vedie?Moze mi to prosim niekto z muzov vysvetlit?Oni odmietnu mna,ale potom ma vyhladavaju a pozeraju si ma?Naco?Ja to nerobim.Pre mna to tou iskrou konci.Viac ma nezaujimaju.Ale potom vidim,ako si ma takto prezeravaju a to dost dlhe obdobie.Stava sa mi to pricasto a naozaj uz tomu nerozumiem.

burgund

Kafe.Mozno mas pravdu.Ale praveze ja sa ich na stretku neviem doslova niekedy az striast.Ja uz chcem odist,a oni este natahuju cas.Napriklad:a nemozes este chvilu ostat?Pozyvaju ma na kavu,mineralku,jedlo.Idu ma vyprevadit.
A k tej nude,ze nemam stavu?Mozno.Ale nezda sa mi prave toto ako dovod.Praveze mi casto opakuju,aka som mila,zabavna,ze je im so mnou dobre.Preto tomu nechapem.Dala som si tu namahu a skopirovala som ti sem aspon jednu sms od jedneho z nich,s tymto si este obcas pisem.: Dianka , az teraz mi prisla od teba Sms. Dovod? Poslala si tam mms a ked nemam zapnutý net tak mi to nedoručili. Ako sa mam. Preto som ti pisal tak skoro rano, lebo som sa tulal po ZA a ze ci nahodou nie si nablízku. Mam sa fajn. Je mi tak trosku smutno z tej samoty. Stacilo by mi keby som sa aspon raz za tyzden s niekym dobre nasmial. Presne tak ako vtedy s tebou. Jeden den mi vtedy stačil a mal som pocit stastia . Nikdy nezabudnem na tu cestu k vam domov. Bolo to tak mile a uprimne. Neviem kedy som naposledy stretol cloveka s tvojou povahou:)

kafe

nie som muž, ale ako žena ti to preložím takto: síce pekná ale nudná, nezaujímavá, nemáš "šťavu". A aj preto sa na teba len pozerajú, lebo ako obrázok za pohľad stojíš ale ako človek na vzťah nie.