Preco,ked ma daky muz odmietne: najcastejsie pouzivaju vetu-si velmi mila,sympaticka,zabavna,skvele som sa s tebou citil,ale prepac,nepreskocila z mojej strany iskra,tak si ma potom vyhladavaju na socialnych sietach-a tam si neustale prezeraju moje profily a fotografie?Naozaj tomu nerozumiem.Zoznamim sa s nimi napriklad cez inzerat,nakolko pracujem v zenskom kolektive,tam nemam sancu spoznat muza.Nevedia moje priezvisko len meno.Maju iba mail-nemam mail s menom,alebo maju telefonne cislo.Odmietnu ma kvoli tej ich nepreskocenej iskre,hlavne,ze si potom davaju tu namahu ma vyhladavat cez rozne socialne siete: facebook,instagram,G+? Neviem,co ich k tomu vedie?Moze mi to prosim niekto z muzov vysvetlit?Oni odmietnu mna,ale potom ma vyhladavaju a pozeraju si ma?Naco?Ja to nerobim.Pre mna to tou iskrou konci.Viac ma nezaujimaju.Ale potom vidim,ako si ma takto prezeravaju a to dost dlhe obdobie.Stava sa mi to pricasto a naozaj uz tomu nerozumiem.
Nerozumiem niektorym muzom
Mozno posobis chladne ako zena a beru ta ako kamosku,s ktorou im je dobre.
Jednoducho nie si sexy.
Kafe.Mozno mas pravdu.Ale praveze ja sa ich na stretku neviem doslova niekedy az striast.Ja uz chcem odist,a oni este natahuju cas.Napriklad:a nemozes este chvilu ostat?Pozyvaju ma na kavu,mineralku,jedlo.Idu ma vyprevadit.
A k tej nude,ze nemam stavu?Mozno.Ale nezda sa mi prave toto ako dovod.Praveze mi casto opakuju,aka som mila,zabavna,ze je im so mnou dobre.Preto tomu nechapem.Dala som si tu namahu a skopirovala som ti sem aspon jednu sms od jedneho z nich,s tymto si este obcas pisem.: Dianka , az teraz mi prisla od teba Sms. Dovod? Poslala si tam mms a ked nemam zapnutý net tak mi to nedoručili. Ako sa mam. Preto som ti pisal tak skoro rano, lebo som sa tulal po ZA a ze ci nahodou nie si nablízku. Mam sa fajn. Je mi tak trosku smutno z tej samoty. Stacilo by mi keby som sa aspon raz za tyzden s niekym dobre nasmial. Presne tak ako vtedy s tebou. Jeden den mi vtedy stačil a mal som pocit stastia . Nikdy nezabudnem na tu cestu k vam domov. Bolo to tak mile a uprimne. Neviem kedy som naposledy stretol cloveka s tvojou povahou:)
nie som muž, ale ako žena ti to preložím takto: síce pekná ale nudná, nezaujímavá, nemáš "šťavu". A aj preto sa na teba len pozerajú, lebo ako obrázok za pohľad stojíš ale ako človek na vzťah nie.