Koxartróza

Ivka 1

Na problémy s kĺbmi , šľachami pomáha kombinácia Forever Freedom a Forever Active HA, je zahrnutá aj do programu pre športovcov.

Jahelka

To čo som mala ja je asi troška iné. Mala som artrózu komplikovanú artritídou, čiže aj zápalové procesy aj úbytok kosti. Brala som methotrexát a navrhovali mi biologickú liečbu. Tú ale absolvovala moja sestra ktorá mala rovnaké problémy a nepomohla jej. Sestra pred dvomi rokmi zomrela, ale na iný problém, nie spojený s artritídou.
Ja som sa pred rokom dozvedela o doktorke Albertovej. Začala som u nej liečbu. Ešte nie som celkom za vodou ale ustúpili mi všetky bolesti a veľmi sa mi zlepšila pohyblivosť. Ovšem musela som radikálne zmeniť aj stravu.Ale nedá sa to porovnať s tým ako som na tom bola predtým. O výmene kĺbu nateraz neuvažujem.

kosť

Podľa mňa by si mala brať dlhodobo kvalitnú kĺbovú výživu, ja teraz beriem od jednej firmy pre športovcov, volá sa animal flex, stálo ma to 32 eur, ale niekde je to aj drahšie, možno aj okolo 40 eur, je tam 44 sáčkov. Výživ je plno, o tejto píšu, že je najsilnejšia na trhu, potom som mal ešte dobrú skúsenosť od firmy biotech. Pozri si to, dám odkaz. Potom sú ešte aj nejaké injekcie do kĺbov, ale to by si sa musela spýtať.

-odkaz odstránený-

www.biotechusa.sk

naty1028482

Dobry vecer uz 7 mesiacov ma boli panvova kost zistili mi z mr zápal kosti riesili to osteogenom je to este horsie bola som sportovkyna hádzaná a neviem čo ďalej neporadite mi prosim..

Rodolfo XYZ

Mám 46 rokov a rok diagnostikovanú obojstrannú koxartrózu III.st., priamo bez varovania ortopédom pred týmto poškodením kĺbov, aj keď som ortopéda sporadicky navštevoval. Na snímok ma poslal až keď som sa sťažoval, že už viac ako 2 týždne nemôžem ani spať. Predpokladám, že ju mám minimálne 7 - 8 rokov, aj keď problémy so spaním pre bolesti som mal aj predtým, ale boli len max. 3 - 4 dňové. Myslím, že na to mohol prísť skôr. Sedieť mám problém už možno aj 10 -12 rokov, problém stáť na mieste, problémy s kolenami, ... Všetko som mu hovoril a ... nič (Condrosulf). Dobre mi robil pohyb, ale zrejme nadmerný kĺby ešte viac poškodzoval. Ak by som bol správne informovaný, dĺžku a intenzitu pohybových aktivít by som asi obmedzil, aj keď išlo len o cyklistiku, náročnejšiu turistiku a bežky. Teraz už viem, že kvalita života je tatam. Alebo vie niekto niečo ozaj pomáhajúce poradiť?

Ingels

Zdravim Vas.Citam forum a rada by som sa pridala k diskusii. Pred par mesiacmi mi zistili koxartrozu,celkom necakane.Nikdy predtym som nepocitovala ziadne bolesti,prave naopak,venovala som sa vsetkym moznym sportom,samozrejme,bez problemov.Mám 26 rokov. Jedno rano som sa zobudila na neskutocnu bolest v oblasti bedr.klbu,ktora presahovala po vnutornej strane stehna az po koleno.Kedze bol vikend,sla som na pohotovost a tam mi dali injekciu,lebo nevedeli sami,co sa deje.Boledt mi presla na dva dni a potom to iste rano,tak nasledoval lekar,ortoped,rtg a nasledne diagnoza.Zostala som sokovana.Brala som inj.A tabletky.nasadila som aj vyzivove doplnky,Colafit momentalne,ale bolesti pocitujem pri dlhsom sedeni,dlhsej chodzi alebo rano pri vstavani. Dufam,ze casom sa to upravi,len pevne verim,ze v tomto veku sa tomu da nejak predist,aby som casom mohla byt maminou bez akychkolvek problemov. Dakujem za Vase nazory,citam Vas a drzim palce vsetkym

Pepinka

Ahojte, chcem sa opýtať, či žena, ktorá má vymenene obidva bedrove kĺby za umelé môže mať ešte dieťatko a či tehotenstvo je rizikom a ak áno, tak do akej miery. Dakujem

Zde-ja

Zdravím všetkých,dnes som sa dozvedel že mám koxartrózu 2stupňa.
Nie že by ma aj toto nenapadlo,ale boleli ma skôr slabiny a príznaky podobného charakteru. A aj si myslím že ma bolia stále...kedže sa mi to stalo pri športe,to že som si natiahol slabinu a možno i pruh na ktorý ma operovali a bolesti neustúpili,sú to bolesti pri chôdzi a pri jasné že doskokov rôznych uhloch výkrokov a úkrokov a aj v počupe a iných polohách naznačujúcich pre slabinu,teda trieslo.Ale Pán doktor určil mi toto podla aj snímkov a podla popisu a aj nahmataní jednotlivých častí v tých oblastiach.Verím mu,len mám pocit že to je aj slabina ktorá ma bantuje...Možno mi našli niečo čo nieje príčinou mojich bolestí a teraz mám predpísané lieky a o mesiac sa vraj uvidí či to zaberie a zmenšia sa bolesti.Ja som nie zástanca užívania liekov...A preto sa pýtam,či ich mám brať a potom sa uvidí,alebo existuje aj iná forma presnejšieho diagnostikovania pôvodu mojich ťažkostí,problémov.Kde a ako sa po tieto informácie dostať? Skúsil som tu. Vopred ďakujem...

RNG

Pridam tasm este extrakt zo zelenej musle=lyprinol, ktory je protizapalovy znacne,
CMO a ine cetylovane oleje, ktore dnes dostat nielen ako kapsule ale aj vo forme kremov, tj transdermalne, napr firma Swansonvitamins.com vyraba aj Celadrin joint cream, aj Joint Cream with glucosamine and Boswelia.
Curcuminoidy su vynikajuce protizapalove, ale treba ich brat s bioperinom, co zvysi ich absorbciu az 6 nasobne. Davka je 3 x 1500 mg curcuminoidov(koncentrovany vytazok z kurkumy) s 10 mg bioperinu(vytazok z cierneho korenia).

Panenka

Skúste www.svz.szm.sk
Používajú prírodnú metódu - surovú stravu, šťavy, detoxikácie....a majú pekné výsledky s rôznymi diagnózami