Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tak toto ma dorazilo... ako si to vysvetliť?

Príspevok v téme: Tak toto ma dorazilo... ako si to vysvetliť?
matka42

Moja dcéra chodila so svojím priateľom necelé dva roky. Taký krásny párik to bol. Už som sa vytešovala že bude svadba a zrazu je medzi nimi koniec. Keď sa zpoznali nemohli od seba oči otrhnúť taký zaľúbkaní boli do seba. Stále si vyvolávali, ona len na mobile sedela neskoro do noci. Až som sa zlostila čo si toľko vypisujú a nespia.Facebook mala plný ich spoločných fotiek, samé zaľúbené komentáre a pusinky. Celá natešená z neho bola že sa mi musela pochváliť. Keď končila školu stále čakal na ňu alebo ona na neho pred prácou. Chodili spolu na výlety, do kaviarne, diskotéky, na kúpaliská, k jazeru, do kina.. K nám na návštevu neraz prišiel. Ona spávala u neho čo som sa aj zlostila lebo som dobre vedela čo po nociach robia a aby neotehotnela kým študuje.
A zrazu z jeho strany nastal rozchod lebo sa dal dokopy s kolegyňou z práce v ktorej začal pracovať u svojho bratranca. Ako toto mi vysvetlíte. Pracoval tam rok aj niečo, od začiatku tam bola aj tá kolegyňa, dovtedy chodil s mojou dcérou a zrazu sa dá dokopy s tou potvorou potvorskou. Moja dcéra mala také nervy že tej krave vypisala výhražný odkaz na fb kde si ju našla a tá krava jej poslala len smajlíka a nič. Žiadne vysvetlenie prečo? Nič? Ona jej pošle smajlíka. Tak vedela ako jeho kolegyňa že za ten rok aj niečo čo tam pracuje že má priateľku veď ho čakávala pred prácou, videla na fb kedže ako kolegovia boli priatelia na fb že nejakú má a napriek tomu ho zviedla? Ščanda jedna... Rok si ho nevšíma a zrazu sa dajú dokopy? To čo má znamenať?
Moja dcéra sa s tým má ako zmieriť keď už rátala so svadbou? Už mi rozprávala aké šaty si objedná, akých kamarátov si pozve, kde bude svadba... Kde budú bývať či u nás alebo u nich kedže nemajú ešte dosť na vlastné nasporené... a on sa po tom všetko rozíde?
Ako môže taká veľká láska zvädnúť? Ako sa môže taký krásny vzťah rozpadnúť? Prečo? Mi s manželom sme sa zpoznali a vzali a nepadla ani len myšlienka na rozchod. Ja viem dnes je taká doba ale oni mali taký krásný vzťah. Tie zamilované smajlíky, božteky, tie dlhé vypisovanie do noci, veď toľko času spolu trávili a randili... a zrazu koniec? Kvôli nejakej kráve?
Prečo? To už ani taký krásny zamilovaný párik nieje zárukou že to skončí hapyendom? Ako to má moja dcéra teraz uniesť? Je mladunká po škole, ešte že stihla zmaturovať lebo keby jej toto urobil pred maturitou tak ho zabijem to by ani nezmaturovala tak ju to vzalo. Je od nej starší o deväť rokov a toto jej urobí. Keby to bol nejaký sopliak po 20tke tak budiš lebo to je ešte také decko ale muž pred 30tkou?

I725

TRAPNe. a ČO, sa Máme TeraZ posraŤ ?? ??

K6lko žIEN Je opustenýcH Aj s DeckamI a NeoTravuju tu Ako tY TEraz
p Y Č A

I725

p Y Č A

I725

p Y Č A

slina

pani,
v zivote to uz tak chodi,
nic netrva vecne... nic a vztahy uz vobec nie...
vasa dcera si to mozno pokaslala sama tym ze az velmi planovala ten vztah a svadbu a vsetko okolo toho
minule tu ktosi pisal
"CLOVEK MIENI A PANBOH MENI"
ja osobne uz neplanujem nic, zistil som ze to nema vyznam a najma do detailov som prestal planovat situacie
nastal tam rozchod lebo mal nastat, vasej dcere nieje sudeny ten s ktorym chodila tak ako jemu nieje sudena vasa dcera. Ich cesty sa rozisli lebo sa rozist mali.