Moja dcéra chodila so svojím priateľom necelé dva roky. Taký krásny párik to bol. Už som sa vytešovala že bude svadba a zrazu je medzi nimi koniec. Keď sa zpoznali nemohli od seba oči otrhnúť taký zaľúbkaní boli do seba. Stále si vyvolávali, ona len na mobile sedela neskoro do noci. Až som sa zlostila čo si toľko vypisujú a nespia.Facebook mala plný ich spoločných fotiek, samé zaľúbené komentáre a pusinky. Celá natešená z neho bola že sa mi musela pochváliť. Keď končila školu stále čakal na ňu alebo ona na neho pred prácou. Chodili spolu na výlety, do kaviarne, diskotéky, na kúpaliská, k jazeru, do kina.. K nám na návštevu neraz prišiel. Ona spávala u neho čo som sa aj zlostila lebo som dobre vedela čo po nociach robia a aby neotehotnela kým študuje.
A zrazu z jeho strany nastal rozchod lebo sa dal dokopy s kolegyňou z práce v ktorej začal pracovať u svojho bratranca. Ako toto mi vysvetlíte. Pracoval tam rok aj niečo, od začiatku tam bola aj tá kolegyňa, dovtedy chodil s mojou dcérou a zrazu sa dá dokopy s tou potvorou potvorskou. Moja dcéra mala také nervy že tej krave vypisala výhražný odkaz na fb kde si ju našla a tá krava jej poslala len smajlíka a nič. Žiadne vysvetlenie prečo? Nič? Ona jej pošle smajlíka. Tak vedela ako jeho kolegyňa že za ten rok aj niečo čo tam pracuje že má priateľku veď ho čakávala pred prácou, videla na fb kedže ako kolegovia boli priatelia na fb že nejakú má a napriek tomu ho zviedla? Ščanda jedna... Rok si ho nevšíma a zrazu sa dajú dokopy? To čo má znamenať?
Moja dcéra sa s tým má ako zmieriť keď už rátala so svadbou? Už mi rozprávala aké šaty si objedná, akých kamarátov si pozve, kde bude svadba... Kde budú bývať či u nás alebo u nich kedže nemajú ešte dosť na vlastné nasporené... a on sa po tom všetko rozíde?
Ako môže taká veľká láska zvädnúť? Ako sa môže taký krásny vzťah rozpadnúť? Prečo? Mi s manželom sme sa zpoznali a vzali a nepadla ani len myšlienka na rozchod. Ja viem dnes je taká doba ale oni mali taký krásný vzťah. Tie zamilované smajlíky, božteky, tie dlhé vypisovanie do noci, veď toľko času spolu trávili a randili... a zrazu koniec? Kvôli nejakej kráve?
Prečo? To už ani taký krásny zamilovaný párik nieje zárukou že to skončí hapyendom? Ako to má moja dcéra teraz uniesť? Je mladunká po škole, ešte že stihla zmaturovať lebo keby jej toto urobil pred maturitou tak ho zabijem to by ani nezmaturovala tak ju to vzalo. Je od nej starší o deväť rokov a toto jej urobí. Keby to bol nejaký sopliak po 20tke tak budiš lebo to je ešte také decko ale muž pred 30tkou?
Tak toto ma dorazilo... ako si to vysvetliť?
Zodpovední chapi boli do 80 rokov zodpovednejší, dneska je to horšie. Ale ak nemajú deti tak je to dobré. A dcera má nádej si najsť lepšieho. Trpezlivosť prináša ruže ,môže sa stať, že sa môže vrátiť.
Ona nieje zlatokopka, brigádovala ako čašníčka a kedže teraz končila školu asi inú prácu nemohla robiť. Kto ti dal právo obviňovať ju z niečoho takého? A to že je na vine tá ščanda to nikoho nenapadlo že?
Niekto to musel zapríčiniť ale moja dcéra ktorá ho nadovšetko milovala určite nie. Urobila by pre neho všetko aj na koniec sveta by s ním šla. Tak kde sa stala chyba? Podľa mňa je za tým tá ščanda. On zase nieje žiadný milionár...
nejako sa mi nechce verit, ze toto pisala dospela zena.
a preco by mala ta druha byt potvora a krava a co ja viem co? to on je vychcany hajzlik, ktovie co aj tej druhej tlacil do hlavy. on bol ten, kto mal zavazok, nie ta jeho kolegyna. na nespravneho cloveka smerujete hnev. dcera nech si ruky madli, ze sa ho zbavila, ked je takyto "lojalny"...
Marosko-n ďakujem
Ja len, že či už na nič sa nedá v živote spoľahnúť aj keď to vyzerá krásne a ideálne? Nedá sa spoľahnúť že sa to skončí svadbou keď všetko vyzeralo že to k tomu smeruje? Taký krásny pár to bol a zrazu je koniec? Pre mňa to bola veľká facka od života a to nehovorím o mojej dcére. Toto si nezaslúžila. Teraz sme pred odstatnými ako také hlupane a najmä dcéra sa pred kamarátmi cíti ako hlupaňa sama mi to povedala. Všetci ich obdivovali a zrazu je tomu koniec. Ani nevie čo má robiť. To sa máme báť každého kroku v živote že skončí tak ako nechceme?
Ledva mladá skončila školu, už sa videla ako zabezpečená "pani". Peknú zlatokopku si si vychovala, dostala čo si zaslúžila. Plánovala svadbu, ale mala na ňu našetrené peniaze? A kde plánoval "zaľúbený párik" po svadbe bývať? Snáď mladá nemá našetrené z brigád na polovicu bytu? Treba myslieť aj na takéto praktické otázky, a nie byť zaslepená "láskou", ktorá môže kedykoľvek skončiť. Tvojej dcére nezostáva nič iné, ako si rýchlo nájsť niekoho iného, zabezpečeného, a privesiť sa naňho. Mňa tiež zvykne "doraziť" vypočítavosť niektorých ľudí, ako napr. tvojej dcéry.
I725 28.06.2017 19:56:54
TRAPNe. a ČO, sa Máme TeraZ posraŤ ?? ??
K6lko žIEN Je opustenýcH Aj s DeckamI a NeoTravuju tu Ako tY ...................
To je hrozné. Ďalší hlupák -I725 - je na Slovensku !!!!
A pre takých študovaných hlupákov je na Slovensku taká bieda !!!
Toto si Slovenské mami nezaslúžia !!!!!!!!!
Mal by si sa ospravedlniť !
Aspon ma po maturite.niektori take prekvapko dostali pred nou a to uz je iny kaliber.
hach to je dobré, s frajerkou si plánoval život detail po detaile a nakoniec nič z toho a s kolegyňou neplánoval nič a má ho tam... :DDD
život je fakt nevypočítateľný sviniar... :DDD
človeka dorazí v jednom okamihu........