Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tak toto ma dorazilo... ako si to vysvetliť?

Príspevok v téme: Tak toto ma dorazilo... ako si to vysvetliť?
matka42

Moja dcéra chodila so svojím priateľom necelé dva roky. Taký krásny párik to bol. Už som sa vytešovala že bude svadba a zrazu je medzi nimi koniec. Keď sa zpoznali nemohli od seba oči otrhnúť taký zaľúbkaní boli do seba. Stále si vyvolávali, ona len na mobile sedela neskoro do noci. Až som sa zlostila čo si toľko vypisujú a nespia.Facebook mala plný ich spoločných fotiek, samé zaľúbené komentáre a pusinky. Celá natešená z neho bola že sa mi musela pochváliť. Keď končila školu stále čakal na ňu alebo ona na neho pred prácou. Chodili spolu na výlety, do kaviarne, diskotéky, na kúpaliská, k jazeru, do kina.. K nám na návštevu neraz prišiel. Ona spávala u neho čo som sa aj zlostila lebo som dobre vedela čo po nociach robia a aby neotehotnela kým študuje.
A zrazu z jeho strany nastal rozchod lebo sa dal dokopy s kolegyňou z práce v ktorej začal pracovať u svojho bratranca. Ako toto mi vysvetlíte. Pracoval tam rok aj niečo, od začiatku tam bola aj tá kolegyňa, dovtedy chodil s mojou dcérou a zrazu sa dá dokopy s tou potvorou potvorskou. Moja dcéra mala také nervy že tej krave vypisala výhražný odkaz na fb kde si ju našla a tá krava jej poslala len smajlíka a nič. Žiadne vysvetlenie prečo? Nič? Ona jej pošle smajlíka. Tak vedela ako jeho kolegyňa že za ten rok aj niečo čo tam pracuje že má priateľku veď ho čakávala pred prácou, videla na fb kedže ako kolegovia boli priatelia na fb že nejakú má a napriek tomu ho zviedla? Ščanda jedna... Rok si ho nevšíma a zrazu sa dajú dokopy? To čo má znamenať?
Moja dcéra sa s tým má ako zmieriť keď už rátala so svadbou? Už mi rozprávala aké šaty si objedná, akých kamarátov si pozve, kde bude svadba... Kde budú bývať či u nás alebo u nich kedže nemajú ešte dosť na vlastné nasporené... a on sa po tom všetko rozíde?
Ako môže taká veľká láska zvädnúť? Ako sa môže taký krásny vzťah rozpadnúť? Prečo? Mi s manželom sme sa zpoznali a vzali a nepadla ani len myšlienka na rozchod. Ja viem dnes je taká doba ale oni mali taký krásný vzťah. Tie zamilované smajlíky, božteky, tie dlhé vypisovanie do noci, veď toľko času spolu trávili a randili... a zrazu koniec? Kvôli nejakej kráve?
Prečo? To už ani taký krásny zamilovaný párik nieje zárukou že to skončí hapyendom? Ako to má moja dcéra teraz uniesť? Je mladunká po škole, ešte že stihla zmaturovať lebo keby jej toto urobil pred maturitou tak ho zabijem to by ani nezmaturovala tak ju to vzalo. Je od nej starší o deväť rokov a toto jej urobí. Keby to bol nejaký sopliak po 20tke tak budiš lebo to je ešte také decko ale muž pred 30tkou?

baradu

moje zivotne skusenosti hovoria, ze cim viac boztekov, smajlikov, zamilovaných vyznani a predstav o svadobnych satach, tym menej trvacny a perspektivny je vztah. inak povedane, cim viac je rozvinuty ten romanticko-sentimentalny aspekt vztahu, tym menej zostava na tie skutocne dolezite veci.

VENDETTA

mama42,čo sa stalo dcére,ber to z tej lepšej stránky,nieje to tragédia,veď jemu sa to v živote vráti,aj tej rozbijačke vzťahov ( myslím tej kolegyni)tá môže na niečo doplatit,možno je on prelietavý ,a stále bude začínať nové vzťahy.,vyhľadávať nové známosti.Uvidite len časom.Tvoja dcéra nech sa naňho už citovo neviaže.

Mesačný princ,ty si tu často,nevieš poradiť,ako sa dajú zablokovať takí idioti ako 1724 ? Neskutočné,ako sa vedia niektorí prejaviť.

KimmyCA

"Teraz sme pred odstatnými ako také hlupane a najmä dcéra sa pred kamarátmi cíti ako hlupaňa sama mi to povedala. Všetci ich obdivovali a zrazu je tomu koniec."

To vážne? A z akého dôvodu? Ja tam žiadny dôvod na podobné pocity nevidím. Ľudia sa predsa schádzajú aj rozchádzajú, sobášia a rozvádzajú denno-denne. Nie je na tom nič na čom by sa druhí mali posmievať - pokiaľ teda tí druhí nie sú trochu "mdlého" rozumu.

V tej britskej historickej televíznej show "Downton Abbey" (vysiela to už aj nejaká česká televízna stanica s dabingom) dostane prostredná dcéra grófa kopačky rovno v kostole pred oltárom a čo? Svet ide ďalej a nakoniec sa aj ona šťastne vydá (za ešte lepší úlovok ako pôvodne plánovala s tou prvou svadbou). Taký je život...

No a na otázky "prečo?" neviem či tu obecenstvo môže správne fakticky odpovedať, na to by sa asi bolo treba spýtať toho chlapa, že čo také na svojej kolegyni videl čo sa mu tak pozdávalo... nakoniec, pozrime sa na náš populárny markízácky moderátorský pár Švajda-Puškárová, tam bol Švajda dokonca už aj ženatý s deťmi, údajne tú svoju prvú manželku poznal už od detstva a tiež dal prednosť "kolegyni" s ktorou má už dlhoročný (úspešný?) vzťah... prečo? No to len sám Pán a on vie... môže to byť vašej dcére slabou útechou, že nie je sama čo sa jej také prihodilo...

Monika taktiez

Budte rada ze to takto dopadlo...namiesto toho aby ste dceru povzbudili tak tu pisete hluposti .Sa vam neskutocne divim

Mesačný princ

Že sa Vám chce míňať energiu nad premýšľaním prečo sú tu jednotlivé témy a kto ich zakladá:D

neviem111111

kafe, ak si paranoidna, tak nezufaj, aspon v tom nie si sama :D tiez som mala nutkanie napisat pod viacero tem, ci je to zas ona s novou vymyslenou dramou.

kafe

Adden, ja sa tiež pripájam a tých vymyslených tém tu "ňuchám" hodne. Majú niekoľko spoločných ferihitkovských znakov :D - búrlivá diskusia na tri strany, mrte veľa otázok prispievateľky, taký divný pisateľský štýl (vadí mi nejakým spôsobom)... Len ja si pripadám už paranoidná, lebo tých tém som si tu všimla na desiatky. Som vadná ja? Či sa nudí teta ferihitka?

neviem111111

adden, ja som si to vsimla uz v tej teme, kde manzelku boli sex a on je na nu drsny a ona mava zapaly a co ja viem co... tiez mi to pride nejake podozrive poslednych par tyznov. admini asi dostali domacu ulohu, lebo uz to tu zdaleka nezije tak ako kedysi.

Adden

Toto je tak primitivne zaujata tema, tak to bije do oci, ma to uplne rovnaky rukopis ako tema o tehotnej neveste, ktorej svokra nepomaha. A zopar dalsich tem. Vam ostatnym nepride podozrive, ze je ktosi tak okato "obmedzeny"? Ja proste neverim, ze takto uvazuju ludia v realnej situacii a este to zdoraznuju. Proste niekto sa tu nudi. To nikomu inemu tak nepripada? Napisat o probleme sposobom, ktory vyvola emotivne odporujuce odpovede? Aby co najviac ludi napisalo ocividnu pravdu, ktoru autor/ka akoze odmieta vidiet?

misionimposible

podla mna je za tym sex na vine. Vasa dcera mu dala rychlo a lahko kedze spavala u neho doma nebudeme si klamat chrapala s nim a on dostal co chcel sex. Kolegyna ho asi pritahovala odkedy tam nastupil ale nedala mu aj ked na 100% to nemozem potvrdit kedze neviem nic o nej co je zac. Ale dajme tomu ze ho pritahovala a nemohol ju mat. Vasu dceru mal ako na ukojenie svojich pudov a vypustenie kanala ale po kolegyni tuzil dalej. S dcerou bol len pre sex... a ano na zaciatku bola velka laska lebo tam bola touha po jej asi jej telesnych vnadach. Kym vasej dcery sa nabazil a dosiahol co chcel uz ho prestala nudit kym kolegyna bola pre neho stale tabuizovana tema.
Je to tak ze to co rychlo ziskame nas rychlo zacne nudit, uz sa toho presytime ale to co je nieje lahke rychlo dosiahnut nas stale laka.
A podla toho co citam ako o nej pisete teda o svojej dcere pride mi taka naivna dost Kedze ma okolo20 rokov nie? Teraz 20rocni maturuju takze este nevie nic o zivote a mozno jej ex ani sa nechcel zenit len ona si to dost rozpravkovo predstavovala a on jej tahal medove motuzy popod nos. Take naivne dievcatko ale par faciek od zivota ju naucia o com je zivot ze to nieje rozpravka.
Amen