Po 20tke a stale panna/panic

vyru89

tatatak maš po 20tke nič sa nedeje, hadam pojdem raz s tým koho budem mať naozaj rada? Aj po 24 su aj po 28.
Naši rodičia niektorí až ked boli buchnuté do tata -po 20-25 bolo normálne.

Hugo12

Ja mam 20 a taktiež nikoho nemám, nemal som a nemám ani žiadne kamarátky. Zatiaľ nehľadám nejakú vážnu známosť, aj keby som chcel. Som introvert a ťažko sa mi s niekým cudzím nadväzuje rozhovor. Chcem doštudovať na VŠ nájsť si nejakú prácu a uvidím čo mi život ešte prinesie... zbytočne plánovať aj tak nikdy nevieme čo bude o hodinu a nie to ešte o pár rokov.

Majo39

Ja som bol panic do 22, moja manzelka do 23, a nemam pocit, ze by sme nieco zmeskali.. bol som hamblivy, tak to tak vyslo, a manzelka je baculka, tak si tiez musela pockat.

Hej665

Mam 22 tiez som s nikym nic nikdy nemala ani bozk dokonca, ale neviem akosik ma to netrapi. Zaujimave ale je ze ja sa vobec nestretavam s tym, ze by sa ma niekto pytal ci niekoho mam. Absolutne to nikoho nezaujima. Rodina vie ze som este nikoho nemala a ani raz sa ma nikto nespytal ci si uz konecne niekoho najdem. Neviem v akej skupine ludi sa pohybujete ked sa stale staraju do vaseho intimneho resp. neintimneho zivota.

Starrreeeccc

Renat, ja som chalan a mam 22 a som panic... nikdy som.ziadnu nemal a asi ani nebudem... a zijem... netrap sa

panna

Som tiez panna a mam 21 ako ty, ostatni vravia ze je to normalne, no ok ked myslia, ja mam iny nazor ... to ze som nemala ziaden poriadny vztah len svedci o mojej nenormalnosti a neschopnosti udrzat si akykolvek socialny vztah, ale pokial je u teba dovod ten, ze cakas na toho praveho, nevidim v tom problem

denisaf

bud rada a pockaj si na toho praveho!!!! ukaz svetu ze si cenna baba a nie slapka ktora ide na diskoteke s kazdym a este aj pohlavnu chorobu dostane...

Renat-t

Chapem ta, tiez si na tom rovnako?? Presne toto ze potom sa citim ako najdivnejsie stvorenie..ten tlak okolia je obrovsky...

lLily

Akoze neni sa cou divit, bo ludia si niesli aj traumy z 2 svetovych vojen kde bolo v prvom rade dolezite "prezit", takze sa parovali ako mohli, robili si zasoby jedla atd....ibaze tieto struktury sa uz davno rucat zacali a len ten kto to nevidi, moze v comsi takom pokracovat. Vidim vsak i to, ze v tom postupom casu nemoze pokracovat uz skoro nikto - asi sa to v ludoch prirodzene blokuje, takze si k tomu tarasia cestu sami aj ked o tom nevedia, no je to nevyhnutnost, preto sa tak deje a preto je cim dlaej tymv aic ludi bez penazi, partnerov a na ulici.

lLily

Ano ano, takych ludi je cimd alej tym viac, bo objavili ine hodnoty, ktore predosle genreacie zatlacali sexom, jedlom a peniazmi....podaktori slepci tak cinia dodnes a potom sa stazuju presne na tieto vyssie spomenute veci.