Po 20tke a stale panna/panic

chapem ta

Dobre ti tu radia baby. Bud sama sebou aj ked sa druhym budes zdat divna cudacka. Tiez som si tym presla, a aj stale prechadzam, hoci som si musela vypocut x krat ze ci chcem zostat na ocot, ze som nedostupna alebo ze som ako mniska z klastora. Skoda ze nie kazdy je odolny voci reciam takychto blbcov lebo potom ma clovek sebavedomie niekde 3 metre pod zemou. Drzim ti palce.

Renat-t

Alessandra99 dakujem ti strasne...presne taketo povzbudenie potrebujem :)..ano byva to velmi tazke v roznych situaciach..vsak oblubena tema mladych je sex, vtedy mi to tak pride mozno aj trapne. Ale ano, najdolezitejsie je zostat sebou :)

Alessandra99

Ahoj, Renat,

ja také baby ako si ty poznám, čiže nie si posledná svojho druhu :)
Doteraz si to asi neriešila, ale keď sa do teba začalo starať okolie, prišla si si divná. No skutočnosť je taká, že divná je naša generácia, spoločnosť, resp. veľa vecí je na hlavu.

Samozrejme, že nemať sex. skúsenosti po 20 je úplne v poriadku, normálne. V dnešnej dobe musí byť človek veľmi silný, myslím vnútorne, psychicky, pretože všade sú nejaké nástrahy, pokušenia a hlavne ľudia, ktorí budú znepríjemnovať život. Z ich reči, otázok si absolútne nič nerob. Je lepšie byť odlišný (vystúpiť z radu) a žiť si svoj život, podľa vlastných hodnôt a presvedčení ako byť "ovečka" v dave a robiť, len preto, že to tak robia iní a spoločnosť to akosi očakáva.
Proste dôležité je zachovať si vlastnú tvár :)

Biela Kobra

Keď si prejdeš toto fórum a zbadáš, koľko ľudí sa sem obracia s tým istým "problémom", zistíš, že trend včasného sexuálneho života je mestský mýtus.

Prvé milovanie (a pokiaľ možno, tak aj každé ďalšie) by malo byť z lásky, z úprimnosti a vášne. Nie zato, aby to už dievča alebo chlapec mali už konečne za sebou. Lebo v skutočnosti nejde o tú defloráciu, ale o tú lásku, úprimnosť a vášeň.

Renat-t

Smolinkaa 22
Dakujem za povzbudenie, pekne si to napisala :) tiez to tak vnimam...neviem ci to je taka dievcenska naivita ale ja stale dufam ze si najdem niekoho kto si to bude vazit a nie len vyuzit

smolinkaa 22

Nikdy sa nedaj nikym oklamat a presvedcit, aby si urobila nieco, co vlastne ty sama nechces alebo naco sa este necitis.. viem, ze ten tlak je v dnesnej dobe velmi silny ale nieje to urcite ziadna hanba byt panna, aj ked mas viac nez 20, naopak, je to uplne normalne a pekne, omnoho horsie by bolo kebyze mas 15 a sexujes bez rozmyslu alebo by si si vybrala nejakeho nahodneho okoloiduceho z diskoteky povedzme a poznala by si ho par hodin a uz by si s nim sla, len aby si to konecne mala za sebou.. v uvodzovkach.. vela dievcat to takto robi ale chvalyhodne to urcite nieje.. milovanie je nieco velmi velmi intimne, sukromne a krasne moze byt iba ak si tomu cloveku verna, si si ista ze ho lubis a je to z velkej lasky.. inak nie.. malo by to byt spojenie tela aj duse.. :-) nepisala si okrem skoly ake mas konicky alebo zaluby, ale prave tam kde sa ludia stretavaju aby sa venovali nejakemu komicku spolocne a zmysluplnym sposobom, sa daju napr. Aj dobri chlapci stretnut,. Ja som toho mojho stretla v obchode kamoska nas zoznamila a som stastna ze ho poznam a ze sme sa stretli pretoze je to cestny, zasadovy clovek napomocny a laskavy a velmi ma lubi.. :-) ja jeho pravdaze tiez a tak to ma byt :-) zelam ti vela stastia renatt a nezufaj, bud zasadova a cen si sama seba a ktovie, mozno sa ani nenazdas a stretnes niekoho, kto ta tiez dostatocne oceni :-) a kto si ta zasluzi.. na milovanie tiez treba dozriet :-) dont worry, be happy, keep smilling !

smolinkaa 22

Nikdy sa nedaj nikym oklamat a presvedcit, aby si urobila nieco, co vlastne ty sama nechces alebo naco sa este necitis.. viem, ze ten tlak je v dnesnej dobe velmi silny ale nieje to urcite ziadna hanba byt panna, aj ked mas viac nez 20, naopak, je to uplne normalne a pekne, omnoho horsie by bolo kebyze mas 15 a sexujes bez rozmyslu alebo by si si vybrala nejakeho nahodneho okoloiduceho z diskoteky povedzme a poznala by si ho par hodin a uz by si s nim sla, len aby si to konecne mala za sebou.. v uvodzovkach.. vela dievcat to takto robi ale chvalyhodne to urcite nieje.. milovanie je nieco velmi velmi intimne, sukromne a krasne moze byt iba ak si tomu cloveku verna, si si ista ze ho lubis a je to z velkej lasky.. inak nie.. malo by to byt spojenie tela aj duse.. :-) nepisala si okrem skoly ake mas konicky alebo zaluby, ale prave tam kde sa ludia stretavaju aby sa venovali nejakemu komicku spolocne a zmysluplnym sposobom, sa daju napr. Aj dobri chlapci stretnut,. Ja som toho mojho stretla v obchode kamoska nas zoznamila a som stastna ze ho poznam a ze sme sa stretli pretoze je to cestny, zasadovy clovek napomocny a laskavy a velmi ma lubi.. :-) ja jeho pravdaze tiez a tak to ma byt :-) zelam ti vela stastia renatt a nezufaj, bud zasadova a cen si sama seba a ktovie, mozno sa ani nenazdas a stretnes niekoho, kto ta tiez dostatocne oceni :-) a kto si ta zasluzi.. na milovanie tiez treba dozriet :-) dont worry, be happy, keep smilling !