Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

diaľka

Príspevok v téme: diaľka
bionesk

Ahojte..mám jedného kamoša, párkrát sme sa stretali a ja som cítila že chce niečo viac tak som ho odmietla s tým že sme iba kamaráti..časom som však o tom premýšľala a začal mi chýbať..napísala som mu...ale dlhšie mi neodpovedal..medzitým som vzala prácu veľmi ďaleko od miesta kde obaja bývame a vtom sa mi ozval žeby ma rád videl..stretli sme sa a bolo to fajn..ešte máme znova...a mne je teraz veľmi ľúto že som prijala toto pracovné miesto lebo takto sa už asi veľmi neuvidíme..sú to fakt stovky km...a bola to asi moja vina že som vtedy cúvla ale zľakla som sa...neviem či to celé už necpohovať v srdci aj mysli a nezmieriť sa s tým že už je proste neskoro...

AMANDAmandy

A toto čo tu je?Zaujimavé,,zoznamka,či čo???
Hlavné,že to nema nič spoločné s témou.autorky.
Ellise..Už keď sem prispievaš,a máš potrebu sa vnucovať chlapom tu,,nechceš si založiť svoju tému?Bol by to dobrý nápad .
Napríklad:::ktorý muž tu je cukrík??? Takého chcem !
Fikfik:::::skús povedať Ellise,:::,že tie ženy,čo si nasilu vynucujú pozornosť mužov,pôsobia na nich odpudzujúco?
Ona to asi nevie,že je trápna,,každopádne nepochopila ,že strelila vedľa.
Autorke::: sa netráp už nad tým,rozhodla si sa ,teraz je to tak,ako si sa rozhodla.,no môže sa stať,že ak ste si súdení,osud vas po case spojí .

Ellise

a prídeš aj nabudúce ? Sľúb mi že hej
Sa mi páčiš taký náruživý si ;)
Ja už musím ísť spinkať tak ti želám dobrú noc cukríček ;)