Zdravím, v piatok idem s otcom a jeho kamošmi na stanovačku na ryby (do nedele), je to taká tradícia už odjakživa kedže aj mňa bavia ryby. Lenže priateľke to nehorázne vadí že sa 2 dni neuvidíme, začala byť ironická a uštipačná. Reči typu "to sa mi akože 2 dni neozveš" alebo "no určite budem mať pri sebe mobil keď sa budem baviť v klube" a rôzne posmešné poznámky že som z rýb urobený a pod.... Volal som pritom aj ju no ona nechce, nebaví ju to a celkovo by nedokázala byť v prírode dlhšie než pár hodín. Pre ňu nuda, pre mňa relax. Mne nevadí že ju to nebaví, ale vadí mi že mi tento koníček neakceptuje, vraj nech si nájdem iný, alebo nech tam chodím rozumne (pre ňu cca 2-krát za mesiac) a žiadne noci na rybách a podobné reči. Tak a teraz mám pocit že už nie je iné východisko ako rozchod, proste je to môj koníček odmalička a nemyslím že by mi ktokoľvek stál za to aby som s tým prestal. Podľa nej totiž máme mať koníčky len také ktoré bavia nás oboch.....no povedzte čo si o tomto myslíte.
vadí jej že idem na stanovačku
Ja si myslim, ze jej mas dat velku pusu, nech jej zatvoris hubu na chvilu, potom si zapchaj usi a nechaj si svojho krasneho konicka. Ak ziarli na ryby, tak ju o 4,00 stiahni z postele a nech vidi, ako to na rybach chodi. Ak to nepomoze, tak jej zakaz ist ku kadernicke, pripadne jej odstrihni predlzene vlasy.
Utekaj preč pri nej budeš pod papučou nedá ti dýchať
nájdi si inú, vy dvaja sa k sebe nehodíte vôbec. Ona nemá rada prírodu, ryby, a tvoje hobby nechápe. Budete sa kvôli tomu hádať stále . Už vidím vašu budúcnosť samé hádky kvôli tomu, z jej strany výčitanie a ty budeš utekať z domova k rybačke. Nešťastné to manželstvo. Nevyzerá to dobre. Hľadaj inú dobre ti radím.
Tiež som takú poznal podobnú, neznášala vôbec prírodu a ja som ju miloval. Jej vadilo všetko, muchy, včely, mravce, mláky, tráva, dážď...
Typický mestský typ baby čo len v kaviarňach by vysedávala a po auparkoch či welnesoch by chodila. Teraz mám jej pravý opak babu do koča aj do voza.
nájdi si inú, vy dvaja sa k sebe nehodíte vôbec. Ona nemá rada prírodu, ryby, a tvoje hobby nechápe. Budete sa kvôli tomu hádať stále . Už vidím vašu budúcnosť samé hádky kvôli tomu, z jej strany výčitanie a ty budeš utekať z domova k rybačke. Nešťastné to manželstvo. Nevyzerá to dobre. Hľadaj inú dobre ti radím.
Tiež som takú poznal podobnú, neznášala vôbec prírodu a ja som ju miloval. Jej vadilo všetko, muchy, včely, mravce, mláky, tráva, dážď...
Typický mestský typ baby čo len v kaviarňach by vysedávala a po auparkoch či welnesoch by chodila. Teraz mám jej pravý opak babu do koča aj do voza.
Veď to, že ju to nebaví, pretože je to jej sväté pravo, je absolútne v poriadku :) Úplne ju chápem, určite byť tebou, nevyčítam jej to. Prosto každý je iný. Nemusia nás zákonite baviť tie isté veci ako partnera. Práve že je super, ak má pár svoje obľúbené činnosti aj osve, nielen spolu. Problém je, akým spôsobom vyžaduje, aby si nerobil to, čo ťa baví a ako ti vyčíta, že AŽ dva dni budete od seba :D
Neviem prečo, ale veľa ľudí takto funguje, že sa od seba nepohnú a ak áno, ostatní sa čudujú čo sa preboha deje :D V jeden víkend šiel môj drahý na Mount Everest a ja do zahraničia za kamoškou. Keď to počuli ľudia z rodiny a kamaráti, okamžite sa začalo šíriť, že sme buď rozídení alebo stráášne pohádaní. Lebo veď to nie je normálne aby pár takto fungoval :D :D :D A my síce na opačných koncoch sveta, ale šťastní jak blchy...Len pokračuj v tom, že máš aj vlastné záujmy, je to len dobré. Majte spoločný čas, ale i svoj vlastný, kedy môžete robiť čo vás napĺňa a kedy ten druhý robí zas čosi iné. Vysvetli jej, že je to takto dobre, je to aj určitá psychohygiena, neuzatvárate sa pred okolitým svetom atď atď. Ak to pochopí, resp.posnaží sa nad tým pouvažovať, uvidíš, ako duševne porastie a vzťah bude zas o čosi krajší. Ak nebude mať snahu sa vôbec nad tým zamyslieť, tak to bude stále horšie a horšie s tým jej majetníctvom.
A nemohol by si vziat aj toho mojho? U nas je to zas naopak.
Moja kamoska, cisto mestsky typ, dovtedy len kaviarne nakupy ai, spoznala dedinskeho chalana a zalubili sa)
On vasnivy rybar a turista) Ver ci nie, ta moja kamoska chodila na ryby s nim, ucila sa odneho a tak ju to chytilo, ze si vybavila taktiez rybarsky listok a chodia spolu takmer kazdy volny cas na ryby a turistiku) Dokonca mava viac ulovkov nez on :D Vsak jej to aj poctivo vzdy lajkujem a podporujem ju v tom. Klape im to takto super uz vyse 2r) Tak treba len asi lepsie hladat
veď na tú stanovačku určite pôjdem a uvidím či budeme ešte spolu keď sa vrátim xD
a je pravda že vždy musí byť podľa nej....ešte minulý rok keď sme spolu začínali chodiť tak som ju 2-krát zobral na ryby a pohoda (no ako sa ukázalo tak sa len tak tvárila), tento rok sme boli 2-krát a vždy sa to zmenilo na peklo, že to je nuda, nech si nájdem iný koníček, bála sa každej muchy a chrobáka...keď som povedal že teda ona nemusí chodiť tak ona na to "radšej pôjdeš na ryby než aby si bol so mnou?!" ...no už je toho na mňa moc, proste ona by chcela aby sme všetok voľný čas boli len spolu a všade chodili len spolu
Ja som prezil nieco podobne s mojou ex. Tiez sme sli partia na vikend va ryby /panska jazda na relax/ ona hned vraj ze ide s nami bo mi neveri a ryby su len zamienka.
Vsetko bolo ok,kym svietilo slnko. Kedze poznala mojich kamosov tak sa opalovala bola v pohode. Problem zacal ku veceru. My trosku pripity,ved treba zapit na zdravie vodnikovej rodiny nech nam nieco zavesia na hacky, zacal utok komarov. No to frflanie ze ju idu komare zozrat,su tam same vodne tvory,to nase grganie,prdenie uz neznesie. Tak som ju vzal do dediny zavolal taxi a rano som dostal sms,ze sorry s tichym blaznom uz viac nechce byt. A tak sme to skamosmi zapili.
Cize. Nevzdavaj sa svojej zaluby,a skor si hladaj babu co ti nebude branit skor ta bude chapat a podporovat. Taka co bude chapat ze aj muzi maju svoje relax konicky,ze obcas potrebuju vypnut a zmenit sa na divochov, co prdia,grgaju,mocia do krikov. No najst taku sa mne nepodarilo. Tebe prajem nech ju najdes,nie tu co mas teraz.