Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vadí jej že idem na stanovačku

Príspevok v téme: vadí jej že idem na stanovačku
mato666

Zdravím, v piatok idem s otcom a jeho kamošmi na stanovačku na ryby (do nedele), je to taká tradícia už odjakživa kedže aj mňa bavia ryby. Lenže priateľke to nehorázne vadí že sa 2 dni neuvidíme, začala byť ironická a uštipačná. Reči typu "to sa mi akože 2 dni neozveš" alebo "no určite budem mať pri sebe mobil keď sa budem baviť v klube" a rôzne posmešné poznámky že som z rýb urobený a pod.... Volal som pritom aj ju no ona nechce, nebaví ju to a celkovo by nedokázala byť v prírode dlhšie než pár hodín. Pre ňu nuda, pre mňa relax. Mne nevadí že ju to nebaví, ale vadí mi že mi tento koníček neakceptuje, vraj nech si nájdem iný, alebo nech tam chodím rozumne (pre ňu cca 2-krát za mesiac) a žiadne noci na rybách a podobné reči. Tak a teraz mám pocit že už nie je iné východisko ako rozchod, proste je to môj koníček odmalička a nemyslím že by mi ktokoľvek stál za to aby som s tým prestal. Podľa nej totiž máme mať koníčky len také ktoré bavia nás oboch.....no povedzte čo si o tomto myslíte.

Marunka

Ojoj, tieto manipulátorské a majetnícke taktiky označované za "lásku".....Takéto niečo dostane zo seba iba človek plný strachu. A ten strach pramení v ňom, nemá nič spoločné s partnerom. Môžete si to krásne medzi sebou vysvetliť a ísť ďalej, ak partnerka pochopí, že osobný priestor a vnútorná sloboda sa nestrácajú začatím vzťahu s niekym. No ak nepochopí a ešte bude robiť napriek, tak by som sa postavila k veci už inak.

Reak

Samozrejme, že rozdielne hobby je v poriadku - zdravý vztah musí mať predpoklad času stráveného od seba. Milujúci partner musí vediet podporiť radosť partnera.

Griglak

Uz len samotna veta, že pôjde sa zabávať do klubu je zla - chce ťa vytrestať - ale za čo ťa chce vytrestať ? Za to, že ides urobiť niečo čo máš rád?

Ver mi, ja som bol v podobnej situácii, rád turistikujem a (ex)priateľka mi stále vravela že je to pekne hobby, ale stačí mi obcas. Pri tom jej hobby sa mohli robit najlepsie furt. Je to prejav istej osobnostnej črty.

Skus sa s nou vazne porozprávať a na tu rybačku urcite chod! Samozrejme, že turistika alebo rybačka je chaby dovod na rozchod, ale ako som vravel jedna sa pravdepodobne o povahovu črtu. Všímaj si ako sa správa aj v iných situáciách - či ti tlači svoje názory, ci sa musis správať podľa nejakých pravidiel inak je zle, apod. Ja som sa rozišiel a pokladám to za jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote.

Lollka

No ak jej toto vadi je nacase porozmylat ci ma vztah s takouto osobou zmysel. Asi sam vidis ze nema. Berie ta ako svoj majetok a ci si ty stastny je jej ukradnute.

Alessandra99

Ahoj, Mato,
.
Som rada že som si na konci príspevku prečítala od teba rozumnú vetu - ... ROZCHOD...

Áno, to je jediné čo by si mal urobiť.
Máš na krku totálnu stíhačku , ktorá by ťa najradšej mala za majetok a riadila si ťa podľa seba ako za bytosť, ktorú bude rešpektovať...

A celkovo mi príde ako 5 ročné dieťa, ktoré nevydrží bez mamičky. " To sa ako že 2 dní neuvidíme" ... Tej by som povedala "my sa už vôbec neuvidíme"..

Uži si rybačku v prírode :)

pavel y

No, snáď nebudeš kvôli nej rušiť rodinnú tradíciu. Buď a daj jej jasne najavo, že so sebou nenechaš mávať. Snáď sa ženskou nenecháš komandovať. Keď odmietne ustúpiť a bude preafektovaná, bude rozumnejšie ukončiť vzťah. Predídeš tým zbytočneým konfliktom vo vzťahu, ktorý by inak skončil o 5 (v tom lepšom prípade) či 10 rokov.