Ahojte chcela by som sa poradit ak uz niekto taku skusenost ma.Mam vztah s mladsim muzom prave pojde na vysku a ja pracovat. Ci je to realne alebo prilis padne do toho vysokosk. zivota. Ci to dokaze fungovat. Som starsia o 5 rokov. dakujem
Ona Praca On Studium
Osobnu skusenost nemam. Mam ale 2 priatelky, ktore isli do vztahu s ovela mladsimi muzmi.
U tej prvej to vydrzalo peknych 12 rokov. Problemom boli jeho rodicia, ktori sa nevedeli s jeho
vyberom zmierit, velmi chceli vnucata a to uz u nej neslo.
U tej druhej sa to vyvijalo podobne, lenze tento jej chalan si po case zacal s rovesnickou-kolegynou.
Dlho to tajil, vraj jej nechcel ublizit :), ale nasla cierne dlhe vlasy na vankusi. Bola v soku, aj ked s tym v podstate pocitala. Tam bol vekovy rozidiel 19 rokov. Liecila sa u psychologa 2 roky. potom aj tbl uzivala. Natahovali sa o majetok, koho je co, co kto kupil, co kto priniesol, ako prispieval.
Ženy spamätajte sa,
Budete mať 50-60 a 25 rokov do konca života a chlap sa s vami rozvedie, lebo ho budete odháňať od seba, pozrite koľko rozvodov po 50- 60 -ke.
Muž ma byť o 3-20 rokov starší . potom aj dlhšie trvajú vzťahy. Aj si viac vážia jeden druhého.
Ludia vy ako realne verite na tie vztahy? mladsi starsia? Tak on ma 20 ona 25 dajme tomu ako hm? Podla mna toto nikdy bez nejakych podrazov fungovat nebude.ludia zacali byt hlupo naivni a chcu byt len moderni.
Nooo nechcem ti klamat ale už si velka tak ti to poviem narovinu, bude mať plnu školu mladeho šťavnateho a pevného mäsíčka. Dufam že si to pochopila ak nie povedz vysvetlim to ešte jednoduchšie pripadne ti to nakreslim :)
Ľudia prosím pekne už si dajte dole ružové okuliare. Tá móda moderných žien dobre že nechodiť so škôlkarom. Čo to má 20 cca keď ide na výšku. Takí chlapci vás nikdy nechcú naozaj. Len pre niečo a vy sa hladkate chuderky. A on si uzije ci s tebou v skole a ty budes mama 2. To je celé
Ľudia prosím pekne už si dajte dole ružové okuliare. Tá móda moderných žien dobre že nechodiť so škôlkarom. Čo to má 20 cca keď ide na výšku. Takí chlapci vás nikdy nechcú naozaj. Len pre niečo a vy sa hladkate chuderky. A on si uzije ci s tebou v skole a ty budes mama 2. To je celé
Zalezi na povahe a vyspelosti. To, cim ju tu najviac strasite, je ten najrozsirenejsi stereotyp, ktory sa ponuka. Ale stale iba stereotyp, ktory sa moze a nemusi naplnit. Poznam velmi dobre mladych chalanov, ktori na vysokej praveze zacali dozrievat k zodpovednosti a po skole tuzili mat dobru pracu a zalozit si rodinu s niekym, s kym stravili uz niekolko rokov. Su taki aj taki. Ja poznam viac tych uprimnych a zodpovednych ako tych utrhnutych z retaze. Zahranicie a ani vysoka skola bezcharakterneho plytkeho egoistu z nikoho neurobia, pokial taky uz v jadre nie je. Tak by som sa toho nebala, ak ma zatial tvoju doveru a klape vam to.
@ kycera
Myslíš si že keď teraz on pôjde do školy a ona bude robiť, že ho budú zaujímať nejaké jej pocity? Alebo príde domov a bude riešiť školu a šalenoty v nej? Podľa mňa sa bude viac venovať spolužiakom/čkám ako jej a tam môže nastat veľký problém, keďže ona by už najradšej mala ten taký pohodový stereotypný kľud. Či nemyslíš? Vačšinou to tak býva + sebavedomie chlapca čo naberie na vysokej škole...podľa mňa to je NEREALNE