Ahojte chcela by som sa poradit ak uz niekto taku skusenost ma.Mam vztah s mladsim muzom prave pojde na vysku a ja pracovat. Ci je to realne alebo prilis padne do toho vysokosk. zivota. Ci to dokaze fungovat. Som starsia o 5 rokov. dakujem
Ona Praca On Studium
Reálne z pohľadu, aby to niekam smerovalo to nie je a budem to tu stále opakovať.
Jedna vec sú financie - zabezpečenie.
Druhá vec je o veku. On si chce/bude užívať, ty možno časom zakladať rodinu. Obidvaja budete úplne inde.
Tretia vec je čo od vzťahu očakávaš, čí sa to má časom niekam posunúť - u vás takmer nereálne, alebo a napíšem to sprosto - užiť si, lebo pri týchto bezperspektívnych vzťahoch aj tak o nič iné, načo sa klamať?
podľa mňa ťa odjebe pri prvej možnosti
Prosím :)
Budete bývať spolu ? Oj, tak to je super. To potom vôbec nemáš čo riešiť .
Lebo aj keď bude mať skúškové a praktický celý deň v knihách , večer ste spolu , zaspavate spolu :) paráda :)
Ano budeme v zahranici.
Podla toho aky typ chlapa to je a aky si ty typ. Ak je rad oblubeny tak so spoluziackami si jasne ze bude udrziavat blizky vztah. Neviem ako to ty zvladnes a ci nebudes prilis na nich ziarlit. Nedajboze ak budr jediny chalan v triede. A aj podla toho kde bude studovat ak budete v zahranici dievca dievcs neviem ci ty s nim pochodis. Tam su ludia zhovorcivejsi priatelskejsi.
Alessandra99 dakujem za uprimnu odpoved. Ano uvedomujem si, ze budem musiet byt tolerantna. A budeme byvat spolu, takze.
Toho sa bat nemusis. Sexy studentky maju starsich, bohatsich sponzorov, nebudu sa zahadzovat so spoluziakmi.
Ahoj, Ildi,
V prvom rade ide o to, či si schopna pre ten vzťah niečo obetovať, vydržať. On ako študent a ty ako pracujúca osoba ste na 2 odlišných lodiach :)
Ty si odkrutis 8 (prip.10) hod v práci a máš voľno, víkend voľno, čistá hlava. Takto fungujes celý rok.
Lenže on síce bude mať na začiatku semestra polahsie a môžete byť spolu, ale až prídu zapocty a skúškové, tak on potrebuje sedieť v knihách. Vtedy sa uvidíte minimálne. Budeš to zvládať ? Alebo ho budeš ťahať von a robiť scény, že sa ti nevenuje ? Pokiaľ budeš tolerantná a vieš, že by si bez neho vydržala i 3-4 týždne. Keď sa neuvidíte a nebudete si vypisovať na nete, tak je to v pohode. :) Čiže skôr sa akoby "zahľad" do svojho vnútra a odpoedzi si, či to zvládneš. :)