Samota

Príspevok v téme: Samota
Jannko

Cítim sa byť strašne sám ,vlastne som nemám kamarátov nemám vlastne nikoho a už ma chytá zúfalstvo sem tam si aj poplačem už nevládzem ďalej ,nemám ani proste kam chodiť , sem tam si chodím sadnúť na námestie pozerám na ľudí a ticho závidím ako spolu ľudia sedia a zabávajú sa alebo sedia na terase a popíjajú. Aký zmysel má takýto život? som nič obyčajná nula niekedy si dokonca prajem aby ma už konečne zrazilo auto ale potom si uvedomím ,že ani to by nebolo bohviečo na pohrebe by bol maximálne tak farár a páni čo ma zakopú a z hora by som sa od hanbi červenal.

medikamentus

Janicko, prosim, prestan sa lutovat.
Mas 2 nohy 2 ruky 2 oci, predpokladam
Napis sem kontakt, ak chces, rad ti poradim, mozno pomozem.

Tomas12345

Najdi si cestu Bohu, a nebudes viac sam budes stale stastny aj bez ohladu ci dakoho budes mat alebo nie bez holadu ci sa ti bude v zivote darit alebo nie . Navyse si zdravy a toho si vaz kebyze navstivis detsku onkologiu na jeden den tam by si uvidel skutocne ludske problemy

pavel y

Nie, nebolo to mierené na teba, ale na "Slona".

Si myslíš, že keď ovládaš cudzí jazyk (jazyky) a máš vyštudovanú VŠ v zahraničí, tak sa všetko točí len okolo teba ? To teda nie.

Ipsik

Ja mám všetky vlasy na hlave, ak to bolo mierené proti mne a to už mám relatívne dosť rokov. Čiže ja som Róm a gádžo navyše? Tak som Róm, či gádžo? Kto som?:-) Od kedy som sa opýtal sám seba túto otázku, tak už v živote svoj xchit nikam neotrčím.

pavel y

Slon, prestaň urážať nás bielych. Minimálne 95% návštevníkov je pokrytých práve svetlejšou pokožkou. Keď s tým máš problém, páľ do riti odtiaľto...