Cítim sa byť strašne sám ,vlastne som nemám kamarátov nemám vlastne nikoho a už ma chytá zúfalstvo sem tam si aj poplačem už nevládzem ďalej ,nemám ani proste kam chodiť , sem tam si chodím sadnúť na námestie pozerám na ľudí a ticho závidím ako spolu ľudia sedia a zabávajú sa alebo sedia na terase a popíjajú. Aký zmysel má takýto život? som nič obyčajná nula niekedy si dokonca prajem aby ma už konečne zrazilo auto ale potom si uvedomím ,že ani to by nebolo bohviečo na pohrebe by bol maximálne tak farár a páni čo ma zakopú a z hora by som sa od hanbi červenal.
Samota
Janicko, prosim, prestan sa lutovat.
Mas 2 nohy 2 ruky 2 oci, predpokladam
Napis sem kontakt, ak chces, rad ti poradim, mozno pomozem.
Tak potom sa na to zhora zvysoka vy...
Pal ty pavel do M..P.....
Nie, nebolo to mierené na teba, ale na "Slona".
Si myslíš, že keď ovládaš cudzí jazyk (jazyky) a máš vyštudovanú VŠ v zahraničí, tak sa všetko točí len okolo teba ? To teda nie.
Ja mám všetky vlasy na hlave, ak to bolo mierené proti mne a to už mám relatívne dosť rokov. Čiže ja som Róm a gádžo navyše? Tak som Róm, či gádžo? Kto som?:-) Od kedy som sa opýtal sám seba túto otázku, tak už v živote svoj xchit nikam neotrčím.
Ty by si chcel popíjať s idiotmi????S takou spodinou??????
Slon, prestaň urážať nás bielych. Minimálne 95% návštevníkov je pokrytých práve svetlejšou pokožkou. Keď s tým máš problém, páľ do riti odtiaľto...
Určite lepšie ako ako pozerať na nejaký buzerantsky holohlavý prasačí gadžovský xicht.
Už je po 21 hod., deti už dúfam išli spať, tak si vypočuj niečo, čo ti dvihne náladu.
www.youtube.com