Chcem si nájsť priateľa

Príspevok v téme: Chcem si nájsť priateľa
Ute

Som úplne normálna žena a chcem si nájsť priateľa. V živote som veľa šťastia nemala a zostala som "single". Všade okolo seba vidím šťastné páry, iste sú aj problémy, ale kto by ich nemal? Vôbec si nemyslím, že sú všetky vzťahy len problematické a zlé. Práve naopak. Neviem, kto má záujem rozširovať len správy o zlých medziľudských vzťahoch, ani neviem prečo to robí, ale robí to; a týmto mu odkazujem, pravdaže môžem hovoriť iba za seba - a
teda týmto mu odkazujem, že mňa sa zlo, ktoré propaguje netýka. Ďakujem mu za porozumenie.

Dr House

fuchtla - stara ofucana 60tnicka+.
Casove useky : cucáš este z prsnika ?pouzivas šLabikar ? plieska tebou puberta ? si nástročná ?maš vodičák? kolko rokov si uz odpracovala ? mas šedivé vlasy?

Ute

Dr House,
čo je to "fuchtla"? Skús mi dať nejaké časové úseky života a ja ti poviem do ktorého približne asi tak patrím...

zdradca

Skoda ze si nepochopila. Stacilo len napisat okres odkial si. Ved ked by si to napisala mozno hned by sa ti niekto ozval co zije na blizku.
No ked hned zacnes utocit na diskutujucich, tak si plasich moznych priatelov. Lebo ak by aj niekto chcel byt tu tvoj priatel po precitani tvojich reakcii na ostatnych ho prejde chut o kontakt s tebou.
Zdas sa mi, nevyrovnana este v tom co vlastne chces. Ak mas hned na vsetko ,,mudru ,,odpoved,tak ver ze o take baby normalny chalan nema zaujem. Preto asi budes dlho single. Skus si ujasnit co vlastne od priatela ocakavas,co si ochotna pre neho obetovat,a ci si schopna sa prisposobit,proste naladit na rovnaku frekvenciu. Potom si ho tu najdes.

Ute

Ja sa nečudujem, že ty si "pavel y". Keď je toto len diskusné fórum, tak si svoje dvojvetové veštecké vyhlásenia nechaj láskavo vo svojej hlave alebo tam kde vznikli. A zaoberaj sa radšej tým ako umrieš ty, dobre? Si to vyprosím aby si sa ty vyjadroval týmto štýlom k iným osobám okrem seba! Vtrep si to láskavo do tej svojej tekvice.

Ute

A ešte niečo: nerehocte sa všetci rad radom ako keby ste to nemali v hlave v poriadku a najmä ten Mesačný ... - skôr riaditeľ ako princ, dokazuje bez hanby a zaváhania, čo je vlastne zač, len málo ľudí o tom vie...

Ute

Nechápem, prečo by som tu mala vysvetľovať niečo, čo je predsa vám všetkým, ktorí ste sa ozvali, úplne jasné. A ja o tom vôbec nepochybujem.
Keď som tu nenechala kontakt na seba, skúste, prosím, napísať niečo, sem na toto fórum. Niečo, čo vás osobne oslovuje, problém, ktorý riešite, alebo aký vzťah má pre vás cenu, alebo čokoľvek, čo sa týka témy: chcem si nájsť priateľa. Alebo sa niečo pýtajte.
Komunikácia typu: odkiaľ si, stačí napísať okres, ak okres sadne - ideme na vec... tak to je niečo, čo s hľadaním priateľa asi veľmi nesúvisí.