Prečo je láska v začiatkoch tak krásna nekonečná ale časom chradne?

Príspevok v téme: Prečo je láska v začiatkoch tak krásna nekonečná ale časom chradne?
laskavec

vsimol som si ze sa tu riesia vztahy a manzelstva.
Ja mam otazku, preco na zaciatku vztahu ked sa clovek do niekoho zamiluje a ma tie steklive motyle v bruchu sa zda byt laska tak krasna, nekonciaca a po dvoch troch rokoch zvadne?
Preco v jej zaciatkoch ma clovek pocit ze to nikdy neskonci, ze to vydrzi naveky, ze toho druheho do smrti bude milovat, nikdy ho neopusti a pojde s nim aj na koniec sveta ale prejde nejaky cas a to zalubenie, poblaznenie opadne a nastane vytriezvenie a nadsenie klesa? Preco?
Vidim z mojho okolia kamaratov ze na zaciatku isli z baby zosaliet, chceli vediet o kazdom jej kroku, chceli ju vidiet, pocut, citit, dotykat sa jej, nosili jej kvety, bravali ju na vylety, kupovali darceky, brali ju vsade skoro so sebou, vodili sa za rucky..... ale casom, po par mesiacoch, roku, dvoch, troch bol velkej lasky koniec alebo aj ked bola uz bola ina, ignorovali sa, nadavali na seba, nepomahali si tak ako v case zalubenia, nevolali si tak kde si.... Proste vsetko bolo prec, fuc... Preco?
Len chcem vediet ze na zaciatku ked sa clovek zalubi si mysli ze to bude naveky, ze nikoho tak skveleho uz nenajde a predsa.

lLily

schvalne, kolko ludi by si tu ich "lasku" prestalo v tomto momente okamzite uzivat, ked by boli "nuteni" vziat si z lasky jeden druheho....kolko parov by sa behom jednej sekundy rozpadlo, ked by mali v najblizsej dobe prijat tento vyssi celozivotny zavazok v mene lasky, ktora v danom vztahu pritomna ani neni a bohvie, ci niekedy aj bola....

povodne som chcela napisat viac, no nenapisem, bo i tak by to malokto pochopil bez toho, aby to nezacal prekrucovat a kto to chape, pre toho to pisat ani netreba, takze len tolkoto musi stacit, bo dohadovat sa o tom nemienim

Adden

Lebo nemaju voci sebe navzajom uctu. Ked na teba ktosi ziape, ako ho mozes milovat? Ludia sa uplne najhorsie zo vsetkych spravaju k svojim partnerom. K nikomu si tak nedovolia ako k svojmu partnerovi. Pricom by to malo byt presne naopak a najviac ucty by mali pocitovat voci partnerovi.

nesmut

zlatko lebo nič netrvá večne....
búrka prestane, mláka vyschne, strom padne k zemi, vták zhnynie, človek umrie, budova schátra, práčka sa pokazí, fotka vybledne
......aj facebook raz skonči :-DDDD