mam problem.
s manzelom sme obaja ochoreli v decembri 2016 ešte na mykoplazmu pneumonie, velmi nas oboch bolel nosohltan, teploty, ( manzel pracuje v klimatizovanom prostredi, asi odtial to dopratal, ja som na materskej),boli sme u lekarov kazdy ma ineho, urobili nam testy, manzelovi robili testy ELISA, mne WB v triede IGA a IGG, manzelovi vysli pozitivne mykoplazmy, aj chlamydie plucne. Lekar mu dal 3 tabletky azitromycinu jeden týžden, nasledne aj druhy, aj tretí, cize bol lieceny tri tyzdne akoby.
Mne vysli pozitivne chvalabohu iba mykoplazmy. Neustale bolesti hrdla a nosohltanu tak strasne, ze som sa skrabala po stenach a nicim to nechcelo prejst. Ja som mala aktivne mykoplazmy v triede iga a igm, dostala som azitromycin tiez ale iba na dva tyzdne, cize 6 tabletiek.
Vraj postup lekárov bol spravni.
Neriesili sme. Manzel ale prestal mat problemy, mne vsak po azitromycine stale nebolo dobre, hrdlo/ horucky/ tak mi lekar znova zobral krv ( boli este vyssie protilatky), dal mi doxybene na 3 tyzdne, vraj toto uz zaberie.
Manzel nedostal uz ziadne ine lieky.
vybrala som doxybene, a bolo mi celkom fajn, ale po par dnoch mi zase bolo nanic, hrdlo, hlava, nos, nadcha, zase ta sprosta mykoplazma( istotne), a stale ma rozboli viac hrdlo, ked sa s manzelom objimame, boskavame, no tesnejsi kontakt, ked vedla seba spime, lezime..ked sme v malej miestnosti spolu. Pricom on ani nekycha ani nekasle, iba rozrpava a dycha, a mna z neho stale boli hrdlo, a boli ma aj tri styri dni....potom to zase ustupi, a zase ked sa mame k sebe blizsie, tak ma rozboli preukrutne hrdlo.
Jeho lekar sa vyjadril tak, ze nedje ho cpat dalsimi liekmi, vraj azitromycin mu istotne na to pomohol. Chcem sa ale spytat, preco teda ja som furt chora???Ak je teda prelieceni? Stale mi to podla mna vracia ten virus. Je toto mozen? prosila by som o radu niektorych takich, co sa vyznaju v tom, medikov, ci lekarov, alebo podobne pripady. dakujem
može ma manzel stale nakazovat ?
Marosko-n ste lekár ? Ja neviem ako sa brániť proti tomu, ja stále angínujem, neustále, ako ma manžel bozkáva( a nemusí ma ani bozkávať, stači že sa tesnejšie s ním rozprávam!!!! dokonca -ako neaká kvapockova nakaza) v jednej miestnosti staci ked sme a mna rozboli strasne hrdlo, proste ked sme tesnejsie pri sebe na pol metra,a menej, tak to mam. Jedine pomaha, ked je odo mna na tri metre a viac.( uz som si odsledovala), stale ma nakazuje, citim to. Ale pytam sa ako je mozne, ze nam lekari jednoznacne povedali, ze ten azitromycin manzelovi pomohol tych 9 (smiesnych ) tabletiek, ??? preco si to myslia?a neriesia nas vobec? ze si to prenasame? ved to je strasne, potom manzel nakazi mna, ja zase jeho,ked ma slabsiu imunitu.Takto to dalej nejde.
neviem,ale co teda mame robit ? Vsetci lekari svorne tvrdia, ze az za pol roka nam mozu odobrat krvne odbery znova( ze teraz je to zbytocne),tak ako teda ?Co mozeme spravit? Ja sa snazim zdravo zit, aj zelenina aj ovocie, posilnujem imunitu ako viem, mam aj take pripravky na posilnenie imunity, ale nepomaha mi to vobec, staci, ze sa manzel priblizi, a mam preukrutne bolesti( to nie su bolesti ako pri klasickom zapale hrdla ked mame nejakeho streptokoka, alebo co, toto su otrasne priserne bolesti krvave hrdlo uplne, akoby som sa dorezala tam ziletkou, a mam strasne bolesti hrdla. neskutocne, to sa ani neda opisat, a to neprehanam. Ved toto akurat vedie k rozvodu pokial sa s tym nieco neurobi. Co teda s tym?
tym padom mne to pride, ze mne ta velmi narocna liecba doxyhexalom bola totalne zbytocna tri tyzdne som sa trapila hnackami bolestami brucha, vyrazky sa mi vyhadzali z doxyhexalu atb, a teraz ma manzel znova nakazil?????
Tieto lieky, ktoré ste brali neliečia človeka dlhodobo. Manžel je ďalej nositeľom týchto patogenov a vy pod náporom väčšíeho množstva patogenov pri boskávani nezvláda vaša oslabnutá imunita a preto máte problémy.Strý lekári hovorili liečená, neliečená chrípka trvá 4 týždne, to len dnešný dávajú vám lieky na potlačenie prejavov tejto choroby a telo sa má vyliečiť same.
Musíte sa preliečiť sami prírodnými liekmi ináč budete látať plátať a nikdy nevyzdraviete. Doplniť hodne zeleniny, ovocia a nestýkať sa s manželom kým neprestane domou nosiť tieto patogeny, alebo vy si musíte vypestovať odolnosť na tieto patogény.
Je teplo a vo vzduchtechnike sa to veselo rozmnožuje, lebo tieto vzduchotechniky neprepľujú vzduch na 150-300 stupňou, ale ho iba zohrievajú atak sú zdrojom hromadných infekcii.