mam problem.
s manzelom sme obaja ochoreli v decembri 2016 ešte na mykoplazmu pneumonie, velmi nas oboch bolel nosohltan, teploty, ( manzel pracuje v klimatizovanom prostredi, asi odtial to dopratal, ja som na materskej),boli sme u lekarov kazdy ma ineho, urobili nam testy, manzelovi robili testy ELISA, mne WB v triede IGA a IGG, manzelovi vysli pozitivne mykoplazmy, aj chlamydie plucne. Lekar mu dal 3 tabletky azitromycinu jeden týžden, nasledne aj druhy, aj tretí, cize bol lieceny tri tyzdne akoby.
Mne vysli pozitivne chvalabohu iba mykoplazmy. Neustale bolesti hrdla a nosohltanu tak strasne, ze som sa skrabala po stenach a nicim to nechcelo prejst. Ja som mala aktivne mykoplazmy v triede iga a igm, dostala som azitromycin tiez ale iba na dva tyzdne, cize 6 tabletiek.
Vraj postup lekárov bol spravni.
Neriesili sme. Manzel ale prestal mat problemy, mne vsak po azitromycine stale nebolo dobre, hrdlo/ horucky/ tak mi lekar znova zobral krv ( boli este vyssie protilatky), dal mi doxybene na 3 tyzdne, vraj toto uz zaberie.
Manzel nedostal uz ziadne ine lieky.
vybrala som doxybene, a bolo mi celkom fajn, ale po par dnoch mi zase bolo nanic, hrdlo, hlava, nos, nadcha, zase ta sprosta mykoplazma( istotne), a stale ma rozboli viac hrdlo, ked sa s manzelom objimame, boskavame, no tesnejsi kontakt, ked vedla seba spime, lezime..ked sme v malej miestnosti spolu. Pricom on ani nekycha ani nekasle, iba rozrpava a dycha, a mna z neho stale boli hrdlo, a boli ma aj tri styri dni....potom to zase ustupi, a zase ked sa mame k sebe blizsie, tak ma rozboli preukrutne hrdlo.
Jeho lekar sa vyjadril tak, ze nedje ho cpat dalsimi liekmi, vraj azitromycin mu istotne na to pomohol. Chcem sa ale spytat, preco teda ja som furt chora???Ak je teda prelieceni? Stale mi to podla mna vracia ten virus. Je toto mozen? prosila by som o radu niektorych takich, co sa vyznaju v tom, medikov, ci lekarov, alebo podobne pripady. dakujem
može ma manzel stale nakazovat ?
Ja nenakazujem jeho, on nakazuje mňa, pokým som sa s ním nedala dokopy, tak som nebývala chorá takmer vôbec, aj keď som imunitu nemala extra dobrú, tak toto sa so mnou nedialo.
on ma silnejšiu imunitu ako ja, preto o tom,čo ma v sebe ani nevie, skôr tak- ani nechodí po lekároch, nelieči sa poriadne, ale ja áno.
Ja som nie je prenášač- u mna doma žijeme na kôpke všetci aj súrodenci žili pri mne v izbe a nikto nebol chorý.. takže len ja.
Kdežto u nich doma je furt každý chorý na dých. cesty.
Jeho otec mal chlamýdie a tak. My zme zdravá rodina boli.
Problém bude na jeho strane, on mi to zavliekol a ja s tým neviem bojovať imunitou. Lebo ju mám od narodenia slabšiu.
Slnecnica ako si sa presne vyliecila?mozem doverovat tvojmu "protokolu" na posilnenie imunity ? Nie je to len reklamny tah?mozes mi dat mail? rada by som popísala s tebou o tom viac, c opresne uzivat v akej forme a pod.dakujem
Skor asi ty stale nakazujes jeho, ako on teba. Ak nema on ziadne problemy.
Robím už 26 rokov výskum zdravia človeka. Škoda ,že nemáte prístup k BLV vode tá by Vám možno pomohla vyriešiť Váš problém. Zrejme manžel je stále nositeľom vírusov z pracovného prostredia.Skúste premerať geopatogenné zóny vo vašej spálni a zmeniť postele tak aby vás spánok ozdravoval a nie zhoršoval. Váš zdravotný stav. Váš organizmus bojuje ale ako dlho ?, môže sa to zhoršiť. 90% domov a bytov má zlé geoumiestnenie.
Skús posilniť imunitu,na ATB sa nespoliehaj,,je to liečba o ničom.Najmä ATB vedia zničiť človeku imunitný systém.
Chlp.....Ty inak trepeš,asi nevieš pochopiť,aké nepríjemné vedia byť choroby.Uznáš,keď dôjde aj na teba dáka choroba.
Autorke: tiež som mala takto dlhodobé problémy s hrdlom,angíny,zápaly,a výsledky zneli: chronický zapal.,čiže nesmiem nič studené,bublinky,zmrzlinu( môžem zabudnúť), kúpať sa vonku,,vyhýbať sa prievanu a klimatizácií.Uz som bola zúfalá,stále dokola ATB.,zozačiatku pomohli nachvíľu,neskôr už nezaberalo nič.Prestala som užívať chemické lieky a skúsila prírodnú liečbu.pomohli mi veľmi : oreganovy olej,(ničí infekcie,streptokoky atd.),užívala som rakytnikový olej( bio),aloe Vera šťavu,a tablety Alicín(sú to tablety z prírodného cesnaku.),treba v liečbe vytrvať,kým sa dostavia výsledky,nezúfaj,treba byť trpezlivý.Je možné,že tvoj manžel je nositel,a asi ma silnejšiu imunitu ako ty.Takze určite sa pýtaj na vyšetrenie imunity.
chlp neviem o čom točíš, sorry, kiežby to bolo iba v mojej hlave :( a podľa lekárov nie je zdravý, výsledky má zlé,( reinfekcia mykoplazmy, také hodnoty),ale oni si myslia, že spravili švetko tým, že mu dali jedny atb, ale ja akonálhe som pri ňom, tak mám preukrutné bolesti hrdla, ja som neni hypochonder, nechápem, ako niekto dokáže niečo také povedať. Vidno, že nemáš ani páru o tom čo toje týmto svinstvom trpieť a nevieš čo je príšerny zápal nosohltana stále.
Ty by si sa mala liecit, ak je tvoj manzel podla lekarov zdravy. Ty by si bola tusim schopna znicit zdravie jemu kvoli tvojmu pocitu bolesti hrdla. Pravdepodobne trpis hypochondriou.Na to je skor psycholog dobry.
dibicau my sa od decembra nebozkavame so slinami ani trosku, ziadne sliny, ledva si dame bozk na lice, pripadne na celo, alebo na pery,ale velmi kratky, a bez slin, sliny to nebudu, mne staci, ze na mna dycha a sme v jednej miestnosti.alergia to ani byt nemoze( liecim sa na alergiu )
posilnujem imunitu ako viem, rozne preparaty aj cesnak, zazvor som zaradila do jedalnicka, aj ribomunyl jem uz pol roka, plus imunor, kombinacie, nepomaha ani jedno. Vždy sa ma vsetko chytilo, cely zivot,ale toto je uz moc, co sa deje. Nemozem byt s manzelom ani v jednej nevetranej miestnosti, aby ma preukrutne nezacalo boliet hrdlo:(((((((
Mozes byt alergicka na jeho sliny, alebo mas velmi nizku imunitu. Skus posilnovat imunitu prirodnymi doplnkami.