co poviete bude to tak?
bude podla vas este za nasej ery koniec sveta?
Vojna je tu stale... nikdy neprestala...
Koniec sveta už dávno začal!
Sami sme si túto skazu privolali. Sme na najlepšej ceste zničiť si našu planétu.
Hodí sa mi to do tejto témy www.worldometers.info
urcite bude koniec sveta.. bud bude vojna alebo to zem uz sama neutiahne ludia su premnozeny vysychaju jazera...
Teraz v čase Vodnára máme prechádzať niekoľko rokov až desiatok cez vysokoenergetický vesmírny pás, ktorý bude pomaly nebadane ničiť všetko živé a nebude sa dať pred nim skryť, takže ma ostať 1/4 ľudstva. Všetko záleží na Bohu či sa vnoríme do stredu pásu alebo len okrajom. Čím je viac ľudí na Zemi mohli by vytvoriť silnú mentálnu silu, ktorá by mohla nás uchrániť od tejto katastófy. Ale to sú asi márne nádeje spravodlivých.
Nadalej hovoria o konci sveta, ale ani nevedia vysvetlit, co to je. :)
Slovensko čaká veľká kríza, Francúzi si stiahnu výrobu domou, aj Nemci, ponúknu robotníkom ísť do Nemecka pracovať na pôvodne miesta ale za nižšiu mzdu ako u nás.
Slovensko sa musí preorientovať na drobné poľnohospodárstvo aby aspoň 40 % ľudí pracovalo v poľnopotravinárskostrojárskom priemysle.A musí zahájiť vlastný technický rozvoj vlastnej výroby.
Treba sa pripraviť na horšie časy a na Slovensku si budovať vlastné výroby. Vo svete to bude podobné, starosti o vlastnú existenciu.
Pavel y !!!!
asi si si pomýlil server, alebo stránku, nedávaj tu príspevky, ktoré sú od vecí a ponižujú druhých, tu hovoríme o skúsenostiach a nie o gramatike na hodine slovenčiny !!! Toto je stránka o zdraví človeka , nie o gramatických chybách !!
Keď nemáš čo rozumné k danej téme povedať , tak radšej mlč !!, hlupákov na Slovensku je už dosť.
tomas veru uz sa to plni jednej panny nieje emancipacia a este 7 hviezd hospodin sa uz dostal k moci a prisli aj migranti....:-)
Ty sa hlavne douč gramatiku, Tomáš sprostý...
Neviem . Podla niektorych krestanov je koniec sveta uz blizko. Odvolavaju sa na znamenia v Biblii ktore sa plnia . V Biblii sa píše ze nevieme ani dna ani hodiny. Ale ja by som sa snažil urobit vsetko preto aby ked koniec sveta nastane aby som bol pripraveny a tak mozem byt jedine vtedy ak obrátim svoj život a prijmem Ježisa Krista do svojho srdca. Napis my na mail tomas55555@centrum.cz mozme pokecat :)