co poviete bude to tak?
bude podla vas este za nasej ery koniec sveta?
Pockat, najprv si treba ujasnit, co je to koniec sveta. Kazdy si pod tym predstavi nieco ine. Co je to koniec sveta?
Je to koniec ludskeho sveta? Alebo tohto, co pozname? Alebo koniec planety, teda ze cela planeta bude kompletne znicena?
Pride mi to len ako take klise, koniec sveta... vela krat sa o tom pisalo...nuz teda aj zalozim jednu temu... nech rec nestoji.
Co je to podla teba "koniec sveta". Mozes to blizsie vysvetlit?
Treba sa spoľahnúť na BOHA, že nedovolí ľudstvu zničiť tuto krásnu Zem. A zariadi prírodné katastrofy ktoré donutia ľudí inač myslieť.
Koniec sveta byt nemusi planeta zem je krasna to koniec ludstva by mal nastat lu
dia su premnozeni a nicia tuto zem oni by mali skoncit. Je nas vela a zem trpi
Marosko krasne napisane ja uz cakam toho proroka a 7 hviezd ;)
Vieš, Maroško, po vojne je každý generál. Čo nás je po nich? Akú formu solidarity od nás čakajú? Že máme byť presne tak blbí ako boli oni? Toto sa nazýva humanita? Ľudia štrajkovali a majú pravdu, aj keď to detailnejšie nebudem analyzovať. Oni si myslia, že my sa nevieme napáliť, že? Ale vieme, to ešte nepoznajú našu mentalitu.
Ja vám poviem pravdu, oni nám ticho závidia, že sa k nám hrnú turisti.
Maroško, netráp sa nad nepodstatnými vecami. Občas treba povedať aj niečo k veci, nielen od veci, Mesačný Princ.
Je nám dobre a nič sa na to meniť nebude. Áno, treba podporiť mladých ľudí, ale aj starých. Ľudia, ak chcú prežiť, tak by mali držať spolu, nie že každý sa chce osamostatniť. Piatim alebo desiatim sa to táhne líp. Myslím aj na nich, aj keď si myslia, že my na nich kašleme. Ja nemám vypité, tak Vám to poviem ešte raz. Ešte raz a letíte von, bez pardónu. Toto je môj humanizmus. Zmierte sa s tým.
Noch einmal und sie fliegen alle raus. Das ist mein Humanismus.
Vidíte, ako si rozumieme. My si budeme rozumieť. Nemusím byť ani nacenganý, aby som Vám to takto prostoreko povedal. Predtým som sa nechal uniesť citmi, ale teraz som sa nechal uniesť rozumom. Tschüß.
Toto čo sa teraz deje je nevyhnutné ako politika naších vlád. Západné štáty vsadili na chamtivosť a preto je málo domáceho obyvateľstva v Europe.
Npodporujú mladých a tí potom nechcú mať deti. To je bumerang, ktorý sa vracia a Merkelová musí pozvať do Eu moslimov aby pracovali na ich dôchodky !!! Miesto toho mala podporiť mladých aby mali deti a tak budeme cudzí vo vlastných krajinách !!!
Toto tí politici nevidia a v moslimských krajinách sú pre mladých bezúročné pôžičky. Preto sa tak rozmnožujú.
Aj u nás za komunizmu sa zaviedli bezúročné pôžičky pre mladých a hneď boli najbohatšie 80 ročníky.
Takto vlády v EU robia verejnú genocídu národa. Aj to je Apokalypsa !!!
Žiaden koniec sveta nebude, niečo prišlo, niečo odíde. Ešte neznamená, že keď mám silné vetry, že si hneď pôjdem púšťať šarkana.
A to čo sa deje aktuálne, tak to je normálne? Nie je to už koniec sveta? Čo má kto stále niečo veštiť, stačí si pozrieť správy alebo niečo prečítať. To musíme byť všetci nastavení na kvázi správne vnímanie sveta, ktoré je tak či onak pomýlené? My už žijeme po konci sveta, či už tí Májovia dohútali:-)
P.S. Daruj kvet, nie strom.
Podľa Nostradama aj ostatných serioznych prorokov do 3400 -tého roku bude ľudstvo ešte existovať. Mnohokrát bude na mále, ale vždy sa to utrasie .
Najprv zmiznú peniaze, potom sa znova zavedú. Všade vo svete budú žabokreké občianské a miestné vojny. Ale príde aj doba pokoja asi 1000 rokov , lásky pochopenia a vzájomnej pomoci, no vždy sa najde dajaký Hitler, Stalin, ktorý bude ľudstvu robiť škodu.
Ľudstvo pokročí v zdravotníctve, predĺži sa vek, skoro 90% rakovín sa bude liečiť , vrátime sa ku prírodnej medicíne - npr.-GGW voda, a budeme lietať aj medzivesmírne lety , ale nič tam okrem kameňa nenájdeme.Na Zemi budú rôzne prírodné hromadné katastrofy , takže každý štát bude mať čo robiť so sebou so zabezpečením života pre občanov. Amerika bude v troskách a chaos vo svete.
Objavíme novú nevyčerpateľnú energiu. A keďže prechádzame do veku Vodnára a po ňom príde ochladenie zeme , vedci utvoria zlaté umelé slnka aby sa na Zemi udržala priateľná teplota.
Čo bude po roku 3500, doteraz nevieme, lebo nejaký veľký šuter letiaci cez vesmír má nás trafiť a odchýliť z našej dráhy.
Má prísť posol z neba na tých 1000 rokov, ktorý bude hlásať Božie kráľovstvo. A ľudstvo po tých katastrófach sa spamätá a obrati sa k BOHU. Na 1000 rokov má byť pre každého človeka na Zemi raj. Pokrok techniky pôde aj počas tých 1000 rokov, a začneme lietať ďaleko do vesmíru.