Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nazor? Je to ok?

Príspevok v téme: Nazor? Je to ok?
Milka1122

Ahojte

Chcela by som sa poradit neviem ci som ja prehnane žiarlivá alebo ci moj priateľ je uchylny no boli sme spolu na kúpalisku
Je pravda ze pozerá sa aj na ine zeny dost ma to štve ale nehovorim mu nikdy ze mi to vadi lebo mi je to trapne... no a vlastne problem je ten ze z ničoho nic sa mu postavil a to asi videl peknú babu
A vlastne sne sa pohádali lebo som sa ho opýtala ze co ze ..... tak zo srandy no on vybehol na mna ze on nevie ze ma take stavy a nemusí ani vidiet
Niekedy aj pred sexom mu uz stal ked len tak lezime a este sa ma nedotkne a uz stoji
No ale fajn teraz k tomu kúpalisku ..... nemam 15 ani 18
Mam 24r on tiez.... pride mi to zvláštne lebo vcera sa to stalo a nejak sa nebavíme pokazilo mi to aj vcera naladu na kupku.... nieje to divne? Ja nevidm potrebujem poradit :( dotklo by sa to urcite kazdej priateľky ! Dufam ze mi tu nebudete nadávať a podobne jednoducho neviem co si mam o tom mysliet ci to je ok ze ma pri sebe frajerku a keby ze z inej sa mu postaví preboha tak je to pre mna poníženie .... povecte mi svoj nazor co ako by ste reagovali v danej situácii

junak

Mozno berie len proteiny. Celkovo z cvicenia stupa testosteron. Ale ak berie naozaj steroidy,tak potom v hlave vela nema.

Emmz

Moze to byt aj z tych steroidov...a ze to robi nevedome to je len vyhovorka alebo je chory na hlavu. Co viac chces pocut? Nikdy ti nepovie, ze si pekna. Moj priatel mi hovori vzdy ody na moju krasu a mna to velmi tesi, zlepsuje to nas vztah. Takisto ja ho chvalim a nic taketo ako ty opisujes nerobi. Cize ak ti to ublizuje posli ho do riti a najdi si ineho chlapa. Nepomaha rozhovor...

Milka1122

Aha uz chapem :) noooo tak uvidime ci sa zmeni bič od neho nechcem len nech to nerobi tak aby mi to robilo zle
Povedal ze on to robi nevedome hm

tinytoblerone

Ja som tou mojou odpovedou myslela, ze tie baby nanho cumeli preto, lebo on zacal, uz chapes? Ze robil to, co opisujes ty. Ze on cumel prvy a zacal si s nimi vymienat pohlady. Ked mna drzal za ruku. Uplne to iste, co popisujes ty.

Miilka1122

Ale no vsetci dobre vieme ze muzi a zeny to je neporovnatelne
som zena neviem ako to maju chlapi s tym ze sa im postavi... neviem ci to moze byt len z nicoho nic alebo ma neco v hlave alebo na neco pozera...
pricom aby zena bola vzrusena tak potrebuje na to aj dotyky :-)

ale dobre budem sa ukludnovat tym ze uz viem ze to moze byt len tak-nevedela som

len mam z toho misung pretoze on berie tie veci na cvicenie a obavam sa ze to ma aj z toho.... alebo videl peknu rit na kupalisku a z toho no kto vie