Ahojte
Chcela by som sa poradit neviem ci som ja prehnane žiarlivá alebo ci moj priateľ je uchylny no boli sme spolu na kúpalisku
Je pravda ze pozerá sa aj na ine zeny dost ma to štve ale nehovorim mu nikdy ze mi to vadi lebo mi je to trapne... no a vlastne problem je ten ze z ničoho nic sa mu postavil a to asi videl peknú babu
A vlastne sne sa pohádali lebo som sa ho opýtala ze co ze ..... tak zo srandy no on vybehol na mna ze on nevie ze ma take stavy a nemusí ani vidiet
Niekedy aj pred sexom mu uz stal ked len tak lezime a este sa ma nedotkne a uz stoji
No ale fajn teraz k tomu kúpalisku ..... nemam 15 ani 18
Mam 24r on tiez.... pride mi to zvláštne lebo vcera sa to stalo a nejak sa nebavíme pokazilo mi to aj vcera naladu na kupku.... nieje to divne? Ja nevidm potrebujem poradit :( dotklo by sa to urcite kazdej priateľky ! Dufam ze mi tu nebudete nadávať a podobne jednoducho neviem co si mam o tom mysliet ci to je ok ze ma pri sebe frajerku a keby ze z inej sa mu postaví preboha tak je to pre mna poníženie .... povecte mi svoj nazor co ako by ste reagovali v danej situácii