Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nazor? Je to ok?

Príspevok v téme: Nazor? Je to ok?
Milka1122

Ahojte

Chcela by som sa poradit neviem ci som ja prehnane žiarlivá alebo ci moj priateľ je uchylny no boli sme spolu na kúpalisku
Je pravda ze pozerá sa aj na ine zeny dost ma to štve ale nehovorim mu nikdy ze mi to vadi lebo mi je to trapne... no a vlastne problem je ten ze z ničoho nic sa mu postavil a to asi videl peknú babu
A vlastne sne sa pohádali lebo som sa ho opýtala ze co ze ..... tak zo srandy no on vybehol na mna ze on nevie ze ma take stavy a nemusí ani vidiet
Niekedy aj pred sexom mu uz stal ked len tak lezime a este sa ma nedotkne a uz stoji
No ale fajn teraz k tomu kúpalisku ..... nemam 15 ani 18
Mam 24r on tiez.... pride mi to zvláštne lebo vcera sa to stalo a nejak sa nebavíme pokazilo mi to aj vcera naladu na kupku.... nieje to divne? Ja nevidm potrebujem poradit :( dotklo by sa to urcite kazdej priateľky ! Dufam ze mi tu nebudete nadávať a podobne jednoducho neviem co si mam o tom mysliet ci to je ok ze ma pri sebe frajerku a keby ze z inej sa mu postaví preboha tak je to pre mna poníženie .... povecte mi svoj nazor co ako by ste reagovali v danej situácii

rambo

Ale zase je to o komunikacii,ako tu uz niekto spominal. Moja partnerka vedela,ze mam s tym problem. Rozpravali sme sa o tom. Taktiez vedela,ze chcem s tym prestat a bojovat s tym. Spolu sme aj usudili,ze v dnesnej dobe,kedy je vsade naokolo samy sex,to nie je lahke. Podporila ma v mojom boji a teraz ma muza,ktory sa pozera len na nu.
Preto chcem vyzvat aj zeny, ktore nemaju radi,ak ich partner pozera po inych,aby same sa neobliekali prilis vyzyvavo. Vrati sa Vam to v podobe dobreho partnera :)

Zarla

Sama vidis, ze existuji aj normalni chlapi tak naco sa zahadzovat s hentakym debilom. Ver mi olutujes to. Muz, ktory okato ocumuje druhe zeny, ze sa za nimi otaca atd. nema ziadnu uctu voci svojej partnerke alebo manzelke. Tolko k tomu.

rambo

Su stale muzi,ktori si vazia svoje partnerky a nepozeraju po inych. Je to prejav ucty voci nim,aj im tym daju najavo,ze su naozaj jedine v ich zivote. Tiez som mal s tym problem,ale da sa to naucit ovladat. Pozeral som radsej do zeme a ked som aj pozrel, druhy pohlad som uz neopatoval a radsej som myslel na svoju partnerku a pekne chvile s nou. A ked pridem domov, o to viac sa na nu tesim. Muz je nastaveny cez vizualizaciu,je to o to tazsie,ale da sa to. Kupaliska som zo svojho zivota vyradil,nestoji mi to za to. Ak sa chceme raz za cas okupat,zvolime miesta alebo dovolenku,kde sa nachadza pomenej ludi.

Milla1132

No ono mozno mas prsvdu lebo predtym ked som mala 3 vztshy tak mi to nerobili
Ked sme isli obaja niekde kde bolo viac ludi tak mozno ano pozreli sa aj na ine co je fajn ale ked to robi muž okato vadi to kazdej nemyslíš ? Je to normalne tak isto jed sa na mna niekto okato pozerá ma zlosť ....
A s tym ovládaním .... asi by sa to nestalo keby neocumoval ine
A uz vobec nie ked vie ze to ma take ze mu stoji casto len tak
A po dalsie nic OC neho nevyzadujem!!!! Ale toto je uz mocccc a su chlapi ktorú jednoducho toto nerobia a preto mam v hlave aj to ze by som vymenila uz niekedy chlapa lebo toto je moc uz
Ako si mam veriť ????? Ked toto sa deje????? Mozno to nieje chlap pre Mna

Alessandra99

Ja tu vidím problém v niečom celkom inom.
Štve ťa to, že sa pozerá po iných - no žiaľ , aj keď vyzadujes, aby sa na inú kocku už v živote nepozrel, ono to tak nebude , lebo človek sa vždy rád pozrie na pekný objekt a keď je tym objektom pekná zena, tak to platí 10 nasobne.
Čiže zbytočne od neho vyžaduješ nemožné...

Za druhé - niečo ti vadí - ale nepovieš mu tu. Opäť chyba - v komunikácii. Ako s ním chceš existovať keď si nevies vyjasnit nezrovnalosti, niečo čo sa ti nepáči ?

A tá vec a erekciou, no asi to nevie ovládať, keď to tak na neho príde ? A možno mu to samému nie je príjemné (neviem?)
Tak sa nedá neho nezlosť.

Jax

Je chlap. Ty ako zena vlhnes len na povel, ci dovolenie?
Sprav mu este zopar takych scen a mas pokoj, zarucene ta necha.