Ako sa mám zmieriť s bisexuitou ?

Príspevok v téme: Ako sa mám zmieriť s bisexuitou ?
Nestastnicaa

Dobrý večer. Mám 19 rokov a nedávno som prišla na to, že som bisexuálka. Nič proti nim nemám, no určite to nie je niečo, čo by človek chcel.
Mám dosť problémov, aj psychických a ešte sa mi pridalo aj toto. Keď som bola mladšia, nikdy som si nevšímala dievčatá, no odkedy poznám jedno konkrétne dievča... po nejakom čase som sa do nej zamilovala. Teraz si všímam dievčatá viac, no nevedela by som si s nimi nič intímne predstaviť (teda okrem tej jednej). Ale bojím sa, že bude takých dievčat viac. Zatiaľ je len jedna.
Chlapov nebudem spomínať, tí ma samozrejme priťahujú.
Keby to bola len prechodná pubertiacká fáza, spadol by mi kameň zo srdca.
Keď to tak nebude, neviem, ako s tým vyjdem na povrch. Hlavne pred rodičmi. Myslím si, že mama by to prežila, ale otec nie. Sme kresťanská rodina a on by nereagoval kladne. S takých vecí je mu na smiech, a vyčíta si, prečo sa také veci musia stávať v našej rodine. Stále ma nasadené tie ružové okuliare, ako sa hovorí.
A ako by to bralo okolie... no neviem. Znížilo by mi to tú poslednú štipku sebavedomia, ktorú mám.
Hoci stále mám šancu sa zamilovať do chlapa.
Aspoň niečo.

Neviem, čo mám robiť. Dúfam, že je to len prechodná fáza a že všetko bude v poriadku.

MobyDick

Každý že je bisexuál? To je naprostý nesmysl, a bavil jsem se o tom s lidmi, kteří strčí ruku do ohně za to, že nic nepociťují ke stejnému pohlaví. Bisexualita je trochu zvláštní věc, ale myslím, že něco převažuje, u mě zcela. Většina lidí jsou čistí heterosexuálové a není to nějaký stud, že by si to nechtěli přiznat, je to realita.

Jaja95

Na bisexualite nie je nič zlé. Bisexuál sa ešte stále môže zamilovať do opačnêho pohlavia a žiť šťastne.

torolkozo

Ale vsak ked si bi, tak si najdes chlapa a bude vsetko v poriadku aj pre tvojich rodicov a aj pre okolie. Nemusis kazdemu vytrubovat, co si. Uvidia ta s chlapom, nebudu mat podozrenie, ze si bi.

SomBi

Na bisexualite nie je nič zlé. Práve naopak, je väčší výber.
Ja som bisexuálka a zmierila som sa s ňou veľmi rýchlo, pretože som naklonená k chlapom oveľa viac.

Marosko-n

V 50-tich rokoch minulého storočia nebolo toľko homosexualov a to asi o 30% bolo menej. Dôvod jednoduchý, vtedy bolo zakázané propagovať hmosexualne vzťahu, bolo to niečo choré !
Dnes je všetko dovolené tak aj niektorý normální tam sklznú.A teba ku nej ťahajú feromóny !!!!!, nie láska a zdravý rozum !! Lesbičky aj niektoré normálne ženy, majú v sebe viac mužských feromonov a to ťa priťahuje ako magnet. Ale upozorňujem to ťa nenaplní životnou spokojnosťou. Najdi si v živote muža čo ťa bude milovať a nie len sexovať.

Ipsik

A teraz niekoho máš, že ťa to trápi? Uvidíš, čo prinesie život a podľa toho sa zariadiš. To bude asi najrozumnejšie. Ja sa cítim ako asexuál a to ma robí šťastným, mám kopec času pre seba, pre svoje koníčky, na svoje dieťa. Nemusím počúvať tie pletky o tom a hentom, mám pokoj. Radšej počúvam dobrú hudbu alebo si robíme srandu s bratom. Som rád, že niekoho má, lebo občas vidieť peknú babu, nie je tiež na zahodenie, to na strane druhej:-) Ale neslintám, ako správny asexuál. Majte sa. Dám si hubovú polievku (huby od suseda) a potom halušky. Hádam mi to pomôže sa zorientovať, lebo kompas už nepomáha:-) Som zvedavý, čo budem mať potom z toho v hlave. Neviem, fakt neviem.

Bulubu 7

Nie si bisexual, aj mne sa pačia dievčata-nič viac.
Maš teraz taký vek nič to neni prejde to.ˇˇSAk viac sa ti pačia chlapci.Keby si nevedela o tom termine ani by ťa o nenapadlo a zavrhla by si takôú možnosť.Si v poriadku.